- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.241
M
meryemim40
canım sen banlandın mı yoksa.noldu ki diycem de cevap yazamıyon gsliba Tüh .kime ne ettin ki üzüldüm bak şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünden beri yazacayım yazamadım işim çoktu dün yaptıgım iş önceki günkü çamaşırlar katlandıDün yan gelip yattım bugün iş başı evi temizlemem lazımmakşam çocuklar cips yedi her yer cips oldu bi de kek kurabiye yapasım var bakalım inşallah yaparım
Bende kek yaptim....ogrencimin tarifiyle cok guzeldi kekiBende kahvaltıdan sonra evş süpürme ye başladım oturma odasının kanepe altlarını yatak odasının tuvalet aynasını falan çekip süpürüp sildim salonun koltukların altlarını aynı şekilde temizledim mutfağı topladım kızımı banyo yaptırdım birazdan da oğlumu banyo yaptırcam inşallah en sonunda kekimi yaptım ne tembelim ya kaç zamandır yapamadım
elinize sağlık,bizde gelelimmi :),kıymalı börek harici olanları severim :)Menümü de şöyle belirledim .bugün misafiri geleceklere bir fikir olur belki.
Cevizli üzümlü kek
Yoğurtlu patates salatası
Kıymalı tepsi böreği
Halleyli pasta
Çay
Çaydan sonra kahve yanına da lokum-çikolata .
Keki çırpım fırına attım.patatesleri haşlamaya koydum kıymayıda kavurdum .şimdi de böreği hazırlayayım .
vallah bende gitsem mi ya iyi olur beraber gidelimelinize sağlık,bizde gelelimmi :),kıymalı börek harici olanları severim :)
olurvallah bende gitsem mi ya iyi olur beraber gidelim
Himm...ellerine saglik menu harika:))Menümü de şöyle belirledim .bugün misafiri geleceklere bir fikir olur belki.
Cevizli üzümlü kek
Yoğurtlu patates salatası
Kıymalı tepsi böreği
Halleyli pasta
Çay
Çaydan sonra kahve yanına da lokum-çikolata .
Keki çırpım fırına attım.patatesleri haşlamaya koydum kıymayıda kavurdum .şimdi de böreği hazırlayayım .