• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bütün evi Dip köşe süpürdümtoz aldım dağınıklık topladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum elde yıkanacakları yıkadım tuvalet ve banyoyu yıkadım çöpleri çıkardım şimdş arkadaşa yemeğe gidicez

Gunaydin arkadaslar Persembe gununden basliyorum yazmaya 4 gibi eve geldim tarhana corbasi ve pirasa yemegi yaptim cocuklarin karnini doyurdum. Salon koltuklarinin alti dahil supurdum sildim vitrini masayi sandalyeleri kitapligi sandalyeleri konsolun icini disini koltuklari komple sirkeli deterjanli suyla sildim..masa ustundeki camlari bulasik mak. Attim Koltuklarin minder kiliflarini cikardim makinaya attim . halinin ortulerini makineye attim
Bi yorgan attim makineye

Cuma gunu
Cocuklari doyurdum once sonra mutfaga giristim
Buzdolabimi sirkeli eco deterjanli suyla sildim butun mutfak dolaplarimi duzenleyerek ic dis sildim mutfak masami sandalyemi cifledim sildim ocagimi tezgahi fayanslari cifle ovdum sildim . Mutfak halimi suputdum sildim yerleri sildim..
Bulasik mmak yerlestirdim calistirdim bi daha yerlestirdim bi daha calistirdim..
Camasir makinesine battaniye attim cikardim astim
Oturma odasinin Koltuk ortulerini attim esim asmis sagolsun
Saat 11 gibi de uyudum
Bugun ku planim kolifor ve oturma odasi banyo tuvaleti de yaparsam super olur
Yarin cocuk odasi ve yatakodasi birde balkomlar var ondan sonra icim rahat edecek..kolaygelsin hepimize

Gunaydinlarr
Bugun de erkenciyiz haftsonu olmasina rağmen bıdık sagolsun
Sabah kalktim yogurt mayaladim iki tencere iki kavanoz vakumladim
Tejrar yattim ama oglum uyandi kalktik
Namaz kildim,kitap okudum 20 sayfa
Oglumla kahvalti yapincaya kadar pasta atistirdik
Dis kapinin onundeki ayakkkabi dolabini duzenledim verilecek ayakkabilarimi ayirdim,atilacaklari da
Kahvalti hazirladim
Sut tenceresini ve bir tepsiyi yikadim
Kahvalti sonrasi,buzdolabini duzenlwdim sildim,uc tane kapagindaki rafini yikadim,birini oglum bosaltti hazir bosalinca yikadim,yerlestirdim
Mutfagi topladim
Toz aldim
Iki makina Renkliler yikandi,serdim
Beyazlari makinaya doldurdum,yy arin yikiycam
Banyo tabanina su tuttum cekpasla cektirdim
Daginikligi topladim

salon dip kose cektirildi silindi tozlar alindi kalrfer silindi camlarin agzi silindi oturma grbumun derileri silindi suslern tozu alindi unite tv toz alindi pirizler silndi mutfak cektirldi silindi yikanms bulasklar yerlestrldi kahvalti bulasklari yikandi ocak tezgah temzlndi tuvalete camsr suyu dokuldi bekliyo simdi kizimi uyuttum ona sebze yemeg koyucam tuveleti yikicam camasr katlancak bide asilcak

Sabah erken kalkıldı.kız etüde yollandı.çayı denmedim kahvaltı yaptık kaldırdım mutfağı topladım beyazları dün akşsm yıkadım bugün astım arkasından renklileri attım yatakları topladım evden çıktım salı günü mevlüdümüz var onun için alışveriş yaptık ablamla.eve geldim şimdi renklileri de asıcam sonra da yemek yapıcam.dün de buraya yazdıktan sonra evin dış kapısını sildim yukarı katın odalarını sildim tozunu aldım ayrıca .

Back