- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.901
Canım senin çocukların kaç yaşında küçüklerse ikiside zor işin benim biri 9 biri 3 yaşında benim evde de kalabalık eksik olmuyo her yer oyuncak yaptığım pek belli olmuyo yaniii
Mutfak zaten insanın ömrünü yiyo hiç bitmiyorkızlar be günlük planımı tekrar oluşturdum bakalım nolcak.Pazar günü zaten cam kapı derken bütün evi temizlemiştim,dün avize kapı sildim,toz aldım,evi süpürdüm sildim,makinaya çamaşır attım,yemek derdim yoktu oğlum lahmacun istedi dışardan yedik.Mutfağı toparladım,temizleri yerleştirdim,kirlileri dizdim,çamaşırları astım,oğlumun ödevleriyle bile ilgilendim.Anladımki beni oyalayan yemek yapmak masa hazırlamak ve sonrasında bulaşıklarmış. Bugünkü listemdede wc-banyo temizliği,nevresim değiştirme(oğlumun-kızımın benim),çamaşır yıkama,asma,yemek hazırlama ve mutfağı toparlama var bakalım inş uyabilirim listeme
Ay canımm daha çok küçükler allah bağışlasınBiri 3 yaşında biri 12 aylik bizde de öyle valla her yer oyuncak bazen delircek gibi oluyorum
Sağlığın daha önemli canım ev taşıdın tabi ve yordun kendini biraz dinlenkızlar bugün iş yapamıyorum el bilekerim çok agrıyor
sag zaten agrırdı kis olşuyor gene tekrarlar sa kötü olur
geçen kış doktor almıştı kisi ne iş yaparsam yazarım
kızlar bugün iş yapamıyorum el bilekerim çok agrıyor
Gecmis olsun..ins kist yoktur...yoruldun baya taşınmak zorr..kızlar bugün iş yapamıyorum el bilekerim çok agrıyor
bugün misafir çok annem eltim var yemek yaptım iş yapmadım yarın navle ile konserve yapacayızdün eşim bizi eve geç bıraktığı için ona ceza olsun diye yemek yapmadım,ekmek arası atıştırdık bişiler sonra mutfağı toparladım.Çamaşır attım çıkanları astım,evi toparladım,karanlıkta cam sildi,akşam çok güzel parlıyodu sildiğim yerler sabah kahvaltı hazırlamak için mutfağa bi girdim,cam balkon berbat buğulu lekeli ayyy dedim bidaha akşam silmek yok ,şşimdi eve gidince ilk işim balkonun ve mutfağın camlarını silmek.Sonra çamaşırları katlayıp kaldıracağım,kanepe ve baza altlarını çekip süpürüp silcem,toz alcam,yemek yapcam akşamda eşim gelince tv karşısında ütümü yapcam inş,pazara iş bırakmayım diyorum
ya bu kızlar nerede kimse yokkızlar dün çok yorulduk kızımla konserve turşu domatez turşusu biber turşusu biber poşetleyip dolaba
konuldu ve bugün yapacaklarım kaç el varsa çamaşır yıkanacak mutfak toplanacak buz dolabı silinecek
iş çok gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?