• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kolay gelsin kızlar ben bugün bütün evi süpür sil toz al ile uğraştım banyoyu sildim Lavabo ve klozetİ temizledim mutfağı topladım makinayı boşalttım içine kirlileri yerleştirdim Çamaşır yıkadım ama seremedim henüz birazdan da markete gidicem

ben salı günü :bulaşık makinasını boşalttım kirlileri dizdim,yemek hazırladım,çamaşırları katladım,yerleştirdim,evi süpürdüm,sildim,toz aldım,evi toparladım.
dün:evi toparladım,bulaşık makinasını yerleştirdim,kirlileri dizdim,yemek yaptım,sabah yemek için kek yaptım,balkonu yıkadım,oğlumun defterlerine hazır defter kabı almıştım hiç mantıklı değilmiş anladım,kenarlarından yırtılmış hep onları tekrar kapladım.
bugün:dünden kalan yemeklerim var sadece slata yapcam,iş çıkışı çocukları alıp lazer randevum var oraya gitcem,çarşıya çıkmışken oğluma okul için kalın eşofman alayım diyorum

Hayirli geceler ancak firsat buldum yaptiklarimi yazmaya
Mutfak toplandi,elde yikanvak.bulasiklar yikandi, buzdolabı elden gecti atilacaklar atildi yuzeysel silindi
Dolapların dışı masa ocak beyaz esylarin disi çamaşır suyuyla silindi
Camasir atildi beyazlar yikandi asildi
ayrintili toz alindi; kapilar,salondaki mobilyalar masa koltuklar vs
Balkon silindi
Cocuk odasi cami silindi balkon kapisi silindi(toz alirken genelde camlari da elden geciririm oturdugumuz oda ve cocuk odasinin o yuzden kolay oluyor silmek cok kirlenmiyor...diger yerler balkona bakiyr ve kapali balkonlar,,salonu da kullanmadigim icin cok.sık silmiyrum)
Toz ve cop olan yerleri islak mendille Silindi, dik supurgem kirildi suluya da erindim islak mendil kurtaricim oldu
Toplantiya gidildi,gelirken markete ugrayip ufakliga biseyler alindi:))
Yemege kv gil geldiler,cay fasli vs agirlandi
Mutfak toplanip bul. makinasi calistirldi
Pazardan alinan sebzeler yerlestirildi
Biraz da okumalarim vardi okudum
Artik yatma vakti ins...

Mutfak topladım bulaşıkları makineye dizdim akşam biraz çamaşır katladım ama tam bitiremedim çamaşır serdim ya bu aralar hiiiiç iş yapasım yok gerçi dünden temizlik yaptığım için de yapmadım bugün ama :110:
Ya kızlar ne sorcam yün yorganım var onu yıkamacıya mı versem yoksa kendimmi yapsam ama ben yorganı dikmesini bilmiyorum gördüm ama kendi kafama göre yapıcam yaparsam gerçi bi komşum var yaşlı bir teyze yardım ederim dedi ama bende başkasına yük olmakta istemiyorum ne yapayım sizce yıkamaya verirsem kötü olur mu yünler sizce

Mutfak topladım bulaşıkları makineye dizdim akşam biraz çamaşır katladım ama tam bitiremedim çamaşır serdim ya bu aralar hiiiiç iş yapasım yok gerçi dünden temizlik yaptığım için de yapmadım bugün ama :110:
Ya kızlar ne sorcam yün yorganım var onu yıkamacıya mı versem yoksa kendimmi yapsam ama ben yorganı dikmesini bilmiyorum gördüm ama kendi kafama göre yapıcam yaparsam gerçi bi komşum var yaşlı bir teyze yardım ederim dedi ama bende başkasına yük olmakta istemiyorum ne yapayım sizce yıkamaya verirsem kötü olur mu yünler sizce
bence başkasına yük olma derim ama bu işleride öğrenmek lazım,başkasından bakarak yapa yapa öğrenmek gerek.

cmt iş çıkışı eski komşuma gittim ve geldim hazırlandık düğüne gittik malum hiç bi iş yapamadım.Pazar günü eşim işe gitti bende kahvaltı yapar yapmaz işe giriştim tabi kızla biraz zor oldu ama başardım . Çamaşır yıkandı astım,yeniden makinaya kirlileri attım,evi toparladım,yatakları örttüm,mutfağı toparladım,tezgahı cifledim,davlumbazı ve beyaz eşyaları cifledim,tezgah arası fayansları temizledim,mutfak dolaplarını sildim,balkonu yıkadım,wc yıkadım,avizeleri+ kapıları sildim.Kanepe baza altlarını çektim süpürdüm sildim,toz aldım,camları sildim.Kuruyan çamaşıorları katladım kaldırdım yıkananları astım,kızı oğlanı banyo yaptırdım.Kaynanam aradı lahana sardım diye ii dedim gelinde yiyelim,hemen çorba yaptım,salata turşu kavun tatlı üzüm derken bi güzel yemek yedik,çay kahve faslından sonra ben kızı uyutmaya gittim onlarda kalktı,kız uyuyunca hemen ütülenecekleri ütüledim,kuruyan çamaşırları katladım kaldırdım , artık pilim bitmişti hemen uyudum :halay::confused:

cmt iş çıkışı eski komşuma gittim ve geldim hazırlandık düğüne gittik malum hiç bi iş yapamadım.Pazar günü eşim işe gitti bende kahvaltı yapar yapmaz işe giriştim tabi kızla biraz zor oldu ama başardım . Çamaşır yıkandı astım,yeniden makinaya kirlileri attım,evi toparladım,yatakları örttüm,mutfağı toparladım,tezgahı cifledim,davlumbazı ve beyaz eşyaları cifledim,tezgah arası fayansları temizledim,mutfak dolaplarını sildim,balkonu yıkadım,wc yıkadım,avizeleri+ kapıları sildim.Kanepe baza altlarını çektim süpürdüm sildim,toz aldım,camları sildim.Kuruyan çamaşıorları katladım kaldırdım yıkananları astım,kızı oğlanı banyo yaptırdım.Kaynanam aradı lahana sardım diye ii dedim gelinde yiyelim,hemen çorba yaptım,salata turşu kavun tatlı üzüm derken bi güzel yemek yedik,çay kahve faslından sonra ben kızı uyutmaya gittim onlarda kalktı,kız uyuyunca hemen ütülenecekleri ütüledim,kuruyan çamaşırları katladım kaldırdım , artık pilim bitmişti hemen uyudum :halay::confused:
Spersin valla canım suan sana cok imrendim benim 2 cocukla kabus gibi ben tam ise veriyorum kendimi bir ağlama sesi tüm sinirlerim bozulup yapcam vrsada yapmiorum

bu günkü 5 li yatak odasının camı silinecek perdesi yıkanıp asılacak
iki el çamaşır katlanacak yoluk yıkanacak mutfak toplanacak:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Kolay gelsin canım
Bende bütün her yeri dip köşe süpürüp sildim toz aldım salonun camını sildim antredeki dolapların kapaklarını sildim mutfağı toplıycam bulaşıkları makinaya koycam iş bitmezzz

Spersin valla canım suan sana cok imrendim benim 2 cocukla kabus gibi ben tam ise veriyorum kendimi bir ağlama sesi tüm sinirlerim bozulup yapcam vrsada yapmiorum
Canım senin çocukların kaç yaşında küçüklerse ikiside zor işin benim biri 9 biri 3 yaşında benim evde de kalabalık eksik olmuyo her yer oyuncak yaptığım pek belli olmuyo yaniii

Kolay gelsin canım
Bende bütün her yeri dip köşe süpürüp sildim toz aldım salonun camını sildim antredeki dolapların kapaklarını sildim mutfağı toplıycam bulaşıkları makinaya koycam iş bitmezzz
bende simdi biraz dinleneceyim iş çok
eve taşındık ama çok yoruldum kimseler ugramıyor buraya
nerde bu kızlar :KK12::KK12::temizlik::temizlik: sanada kolay gelsin

kızlar be günlük planımı tekrar oluşturdum bakalım nolcak.:dua:Pazar günü zaten cam kapı derken bütün evi temizlemiştim,dün avize kapı sildim,toz aldım,evi süpürdüm sildim,makinaya çamaşır attım,yemek derdim yoktu oğlum lahmacun istedi dışardan yedik.Mutfağı toparladım,temizleri yerleştirdim,kirlileri dizdim,çamaşırları astım,oğlumun ödevleriyle bile ilgilendim.Anladımki beni oyalayan yemek yapmak masa hazırlamak ve sonrasında bulaşıklarmış. Bugünkü listemdede wc-banyo temizliği,nevresim değiştirme(oğlumun-kızımın benim),çamaşır yıkama,asma,yemek hazırlama ve mutfağı toparlama var bakalım inş uyabilirim listeme:dua:

Back