• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selamlar,gecmis bayraminiz mubarek olsun arkadslar...kaldigimiz yerden devam islere:temizlik:
Bugun aksam yikanan ama seremedegim beyazlilar asildi
Paspaslar yikandi
Tekrar camasir atildi
Mutfak toplandi ocak masa dolaparin dışı silindi
Balkon silindi
Wc yikandi
Daginiklik cok fazlaydi toplandi
Yemek yapilacak sadece
Dun de
Tozu almistim tum evi.
Arabanin paspaslarini yikadim banyoda:KK53:
Banyoyu yikamistim
Evi supurmustum

Slm kızlar
Mutfağı topladım süpürdüm oturma odasını süpürdüm toz aldım yatak odasının ve çocukların odasının tozunu aldım ütü yapıcam çamaşır katlıycam
Ya günlük görevlermi yapsak nasıl olur çünkü ben bayramdan sonra hiç iş yapasım gelmiyor
Aslında günlük görev cok iyi olur yapsakmi:halay:

Mutfağı topladım
evi supurdum
Ütü yaptım
Banyo wc var sırada .
tabiki bide yemek ne yapicam bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum:hamarat:

Merhaba. Yeni evli olarak aranıza yeni geldim. Yoğun bir işim var bir hafta izinliyim. Evim tatil dönüşü dağınıklığında ve iyice temizlenmesi lazım.

Bugün için hedeflerim:
1. Dağınıklığın toplanması
2. Kirliler yıkanacak
3. Ev temizlenecek (detaylı)
4. Memleketten getirdiğimiz domatesler menemen yapılacak

Yarın:
1. Perdeler yıkanacak
2. Ütüler yapılacak
3. Dolaplar düzenlenecek

Ay ben koşarak temizliğe gidiyorummm çok işim var :skandal:

PZT
Evi toparla + Mutfak(dolap dışı +beyaz eşya altları + tezgah ve fayanslar temizlenecek) + Balkon + Yemek + Mutfak + bulaşık

SALI
Evi toparla + Wc + Avize isl + Yemek + Süpür + sil + Yemek + bulaşık

ÇARŞ
Evi toparla + Banyo +Kapı sil + Yemek + Toz + bulaşık

PERŞ
Evi toparla + Balkon yıka + Çamaşır + Yemek +Süpür +bulaşık

CUMA
Evi toparla + Wc + Çamaşır + Yemek + Cam + bulaşık

CMT
Evi toparla + Banyo + Genel temizlik + Yemek + Genel temizlik(kanepe baza ve halılar kaldırıp temizlenecek) + bulaşık

PZR
Evi toparla + Ütü + Yemek

BUYRUN KIZLAR SİZE GÜNLÜK ÖDEV LİSTESİ BENİM YAZDIĞIM AMA 2. ÇOCUKTAN SONRA SÜREKLİ UYGULAYAMADIĞIM LİSTE KOLAY GELE :temizlik:

Evet canım bu listeler güzel oluyo uyulursa ama çocuk olunca maalesef olmuyor bende pazartesi çarşamba ve cumaları bütün evi sil süpür toz diğer günler ise dik süpürge ile kirlenen yerleri alıyorum ama arada kaçıyor :kızgın:avizleri sen her hafta mı siliyosun o_O

Evet canım bu listeler güzel oluyo uyulursa ama çocuk olunca maalesef olmuyor bende pazartesi çarşamba ve cumaları bütün evi sil süpür toz diğer günler ise dik süpürge ile kirlenen yerleri alıyorum ama arada kaçıyor :kızgın:avizleri sen her hafta mı siliyosun o_O
bende bu listeme uyuyordum ewt her hafta avizeleri siliyodum zaten tozunu alıyomuş gibi oluyo her hafta silince ama 2. çocuğum olduktan sonra listeye çok uyduğum söylenemz yetiştiremiyorum çünkü

Bugün bulaşık yikimaktan başka bi is yapmadım. Tembelliğim üstümde .off nede olsa hamileyim kim ne diyicek:anneadayı::KK49:hem düşük hem erken doğum riskim var.

Bütün evi süpürdüm sildim toz alamadım mutfağı topladım yemek yaptım markete gittim oğlum halının üstüne çiş yaptı onu yıkadım:eek: baktım keyifli gidiyor bide oturma odasının halısını yıkadım şimdi ise çok yoruldum gözlerim kapanıyor

Ben dun salon mutfak ve yatak odasini tamameenn temizledim. Heryeri kaldirdim sildim. Kapilar da dahil.. Aksam yemegini kil payi yetistirdim :KK14: elim mi yavas acaba o_O

Esim biraz huysuz bu konuda cunku...

Bugun dun yapamadigim menemeni yapacagim. Camasirlar yikanacak. Bir de banyo ve calisma odasi duzenlenip temizlenecek. Perdeleri yarina birakmayi planlıyorum.

dün eve geldiğimde saat 6'yı geçiyodu.Evi toparladım,makinaya çamaşır attım,yemek hazırladım,mutfağı toparladım,yemek yedikten sonra oğlumun kitaplarını defterlerinin bir kısmını kapladık eşimle herzamanki gibi kızı uyuturken uyuyakaldım

Ben dun salon mutfak ve yatak odasini tamameenn temizledim. Heryeri kaldirdim sildim. Kapilar da dahil.. Aksam yemegini kil payi yetistirdim :KK14: elim mi yavas acaba o_O

Mes
Esim biraz huysuz bu konuda cunku...

Bugun dun yapamadigim menemeni yapacagim. Camasirlar yikanacak. Bir de banyo ve calisma odasi duzenlenip temizlenecek. Perdeleri yarina birakmayi planlıyorum.

Bence gayet normal mutfak zaten başlı başına zor bir iş

Bence gayet normal mutfak zaten başlı başına zor bir iş

Ya evet. Ben pek ev işi bilmiyorum bi de. Burada azerinn'in başlıklarini okuyup biseyler yapmaya çalışıyorum. Ama cok yavas gidiyo hersey :(

Hep calistim yalnizken evim dagilmiyodu. Simdi esim hem daginik hem de herseyi duzenli istiyo saka gibi...

İsten izin aldim evin duzenini oturtmaya çalışıyorum. Esimle de konustum evi dagitmamamiz gerekiyor diye. Bakalim...

Tehdit ettim bi de tekrar dagilirsa bir daha evi temizlemem kadin tutarsin diye. Simdilik bisey yok gibi ama... Korkuyorum ev is birlikte nasil olacak...

Bir de cocuk istiyor adam. Daha biz kendimize bakamiyoruz..

Back