• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın herkeze
Dün bizim nevresim degistirildi
Balkon sediri felan çekilip bi güzel süpürüldü silindi cam kenarlarinin bakliyat dolabinin tozu alındı halisi serildi
Çocuklar yıkandı
Duşa kabinin içi temizlendi
1 makine çamaşır yıkandı serildi
Eşim pasta isteyip duruyordu onu yaptim yigenini cagrdik o gelincede başka is yapmadim bugünde biraz mutfakla uğraşırım belki

Dün 2 makine çamaşır yıkadım ocagi tezgahı davlumbazı temizledim yemek yaptim döküntüleri topladim bugünde nevresimleri attım yıkanıyor b.makinesini calistrdim mutfak dolap kapaklarını cifledim aslında içlerinide silmem lazım ama yorulmak istemiyorum akşam misafirlige gdilicek daha yemek yapilicak kuruyan camasirlar toplanıcak

Dün 2 makine çamaşır yıkadım ocagi tezgahı davlumbazı temizledim yemek yaptim döküntüleri topladim bugünde nevresimleri attım yıkanıyor b.makinesini calistrdim mutfak dolap kapaklarını cifledim aslında içlerinide silmem lazım ama yorulmak istemiyorum akşam misafirlige gdilicek daha yemek yapilicak kuruyan camasirlar toplanıcak[/QUObende kalkıp yapayım iş bu kadar tenbelik yeter
:temizlik::temizlik::KK66: bence:KK70::KK70::KK70:

Hayirli Cumalar
Dun cok is yaptim yazamadim
Kurstan gelirken markete ugradim
Gelince hemen ortaligi topladim
Sulu supurgeyle heryeri supurdum
Toz aldim
Misafirlere ikram icin bisküvili pasta,borek,rus salatasi,gilik dedigimix kofteden yaptim
Bulasiklari dizip makinayi calistirdim
Mutfak dolap,ocak, masa bir guzel sildim..mini firini yagcozle sildim
Bulasik makinasini bosalttim
Banyo yikadim..wc yikadim
Yikanan çamaşırları serdim
Misafirleri agirladim...gittikten sonra ortaligi topladim,tepsileri yikadim.,sonra yattim
Bugun daha erken geldim eve
Ortaligi topladim
Evi supurdum
Çamaşırları yerlestirdim
Iki makina kisa programda yikandi serdim
Terlikleri attim yikaniyo
Yerleri silicem,wc yikiycam firsatim olursa disari cikmadan..

Slm kızlar
İki gün önce ev boyandı o akşam heryer temizlendi doğal olarak bugün ise dışarı çıktım çarşıda işlerim vardı hallettim sadece yatakları topladım makinayı boşalttım kahvaltılıkları yerleştirdim yemek hazırlıycam başkada bir iş yapmam herhalde artık yarına kalsın işler

kızlar günaydin dün ekmek yapacayım diye yazdım ama ekmekcim gelmedi kadının taziyesi varmış
dün yapılan iş ancak misafir agırlandı kızım torunum iki görümce çocuklarıyla akşam kız kardeaşim eşi ve çocuklarıyla
ev çok dagıldı bakalım nasıl temizliyecegim :temizlik::temizlik:

Evi topladım ni kaç gündür baya alıp başını gitmişti oturma odasını antre ve mutfağı süpürdüm toz aldım bütün odaların mUrfalı topladım makinayı boşalttım kirlileri koydum yemek yaptım çocukları parka götürüp geldim

Bugun 2 makine camasir yikandi asildi
Bulasik mak calistirildi yerlestiremedim
Elmali tart icin elmalar pisirildi
Lazanya yapildi
Daginiklik toplandi

Yarinda dolap iclerine bakicam
Verilcekleri ayiricam
Yemek olarak biber kizarticam yada
patatesli etli yemek yapicam

Selamlar
Öğlen eve geldim ortaligi topladim
Mutfagi topladim bulasik makinasıni sabah gitmeden bosaltmistim
Iki makina camasir yikandi serdim
Kurabiye yaptim
Mercimek Corba ve eriste yaptim aksam için
Büyük balkonu kac gundur ellemiyordum supurdum sildim
Evi supurdum
Kisliklari cikardim benimkileri,dolapta benim kiyafetlerin olan kısımları duzenledim...bi kac parca atilcak ayirdim :KK71:
Buzdolabini duzenledim sildim kirlenen yerleri
Kahvalti icin sigara boregi sardim
Aksam tekrar fena halde dagilan mutfagi topladim

Back