• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canım senin çocukların kaç yaşında küçüklerse ikiside zor işin benim biri 9 biri 3 yaşında benim evde de kalabalık eksik olmuyo her yer oyuncak yaptığım pek belli olmuyo yaniii

Biri 3 yaşında biri 12 aylik bizde de öyle valla her yer oyuncak bazen delircek gibi oluyorum

kızlar be günlük planımı tekrar oluşturdum bakalım nolcak.:dua:Pazar günü zaten cam kapı derken bütün evi temizlemiştim,dün avize kapı sildim,toz aldım,evi süpürdüm sildim,makinaya çamaşır attım,yemek derdim yoktu oğlum lahmacun istedi dışardan yedik.Mutfağı toparladım,temizleri yerleştirdim,kirlileri dizdim,çamaşırları astım,oğlumun ödevleriyle bile ilgilendim.Anladımki beni oyalayan yemek yapmak masa hazırlamak ve sonrasında bulaşıklarmış. Bugünkü listemdede wc-banyo temizliği,nevresim değiştirme(oğlumun-kızımın benim),çamaşır yıkama,asma,yemek hazırlama ve mutfağı toparlama var bakalım inş uyabilirim listeme:dua:
Mutfak zaten insanın ömrünü yiyo hiç bitmiyor :kızgın:

Biri 3 yaşında biri 12 aylik bizde de öyle valla her yer oyuncak bazen delircek gibi oluyorum
Ay canımm daha çok küçükler allah bağışlasın :KK46::KK46:hiç bir şey yetişmez tabiki benim arasında 5 yaş vardı ki o bebeklik döneminde her yer darmadumandı halim perişandı çok zor yapıyodum çünkü oğlum sürekli kucak istiyordu geçecek tabi bu günler zorda olsa senin sürekli derli toplu olman şart değil acil olanı yapmaya çalış rahat olmaya bak hoş sana bu öğütleri veriyorum ama o dönemde bende kötüydüm:deli:

Hayirli geceler hanimlar...
Işe basladim artik daha maratonlu geciyor gunlerim
Dün,kurstan 12 de geldim biraz oyalandim cay keyfi yaptim biraz dinlendim;
Sulu supurgeyi hazirlayip dipkose süpürdüm
Sildim
Wc yikadim
Balkonlari sildim ayrica mutfak balkonunun daginikligini topladim ve
supurdum
Beyazlar yikandi astim
Yemek yaptim
Mutfagi topladim firini yagcozle sildim
Ütü yaptim,7 parca
Bugun
Kurstan gelince bul.makinasini bosalttim kirlileri dizdim
Daginikligi topladim
Yemek yaptim
Kek yaptim
Kuruyan çamaşırları katladim yerslestirdim
Renkiler yikandi astim
Caya kv lere gittik gitmeden kofte yogurmustum
Gelince şeklini verdim dolaba kaldirdim sabah kahvaltiya hazir,kizartilacak
Banyo ve toz alinacak kaldi :KK43:((

Bugun 11 bucukta geldim eve
Jet hiziyla
Masayi topladim bulasiklari makinaya dizdim elde yikancaklari yikadim...masayi sildim.lavaboyu ozonladim
Küçük supurgeyle evi supurdum
Toz aldim
Banyoyu yikadim..klozet camasir suyla yikadim..
Bidigi uyuttum
Kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim saat 13:30 oldu...
Rus salatsi yaptim
Koftelri firina surdum
Arkadasi cagiracaktim komsum...gelemedi
Oturdum cayimi ictim
Birazdan da oglumu asagi indircem ins

bende bu hafta listeme tam uydum çok şükür,dün wc-banyo yıkadım,balkon yıkadım,kuruyan çamaşırları topladım,kaldırdım,evi küçük süpürgeyle süpürdüm sildim,yemek hazırladım,kirlileri makişnaya dizdim,elde yıkanacakları yıkadım makina bitince hemen yerleştirdim,komşum geldi yarım saatte onla oturdum kahve içtik dondurucuda mozaik pastamla kurabiyem vardı hemen onları çıkardım,yufkadan gözleme yaptım,çocukları uyuttum keyif çayı bile içtim çok şükür.plan şart aslında ama ah birde uyabilsem planıma

dün eşim bizi eve geç bıraktığı için ona ceza olsun diye yemek yapmadım,ekmek arası atıştırdık bişiler sonra mutfağı toparladım.Çamaşır attım çıkanları astım,evi toparladım,karanlıkta cam sildi,akşam çok güzel parlıyodu sildiğim yerler sabah kahvaltı hazırlamak için mutfağa bi girdim,cam balkon berbat buğulu lekeli ayyy dedim bidaha akşam silmek yok ,şşimdi eve gidince ilk işim balkonun ve mutfağın camlarını silmek.Sonra çamaşırları katlayıp kaldıracağım,kanepe ve baza altlarını çekip süpürüp silcem,toz alcam,yemek yapcam akşamda eşim gelince tv karşısında ütümü yapcam inş,pazara iş bırakmayım diyorum

dün eşim bizi eve geç bıraktığı için ona ceza olsun diye yemek yapmadım,ekmek arası atıştırdık bişiler sonra mutfağı toparladım.Çamaşır attım çıkanları astım,evi toparladım,karanlıkta cam sildi,akşam çok güzel parlıyodu sildiğim yerler sabah kahvaltı hazırlamak için mutfağa bi girdim,cam balkon berbat buğulu lekeli ayyy dedim bidaha akşam silmek yok ,şşimdi eve gidince ilk işim balkonun ve mutfağın camlarını silmek.Sonra çamaşırları katlayıp kaldıracağım,kanepe ve baza altlarını çekip süpürüp silcem,toz alcam,yemek yapcam akşamda eşim gelince tv karşısında ütümü yapcam inş,pazara iş bırakmayım diyorum
bugün misafir çok annem eltim var yemek yaptım iş yapmadım yarın navle ile konserve yapacayız

Slm canım kimsecikler yok:110:
Haftasonu cumartesi günü bütün evi Dip köşe temizledim sildim halıları yıkamaya gönderdim pazar günü ise pikniğe gittik dönünce çocukları banyo yaptırıp yatırdım.bugün ise dünden kalma bi yorgunluk var hiç iş yapasım gelmiyor ama zorla mutfağı topladım mutfak dolap ve tezgah arasını sildim mutfağı süpürdüm çamaşır yıkayıp astım çamaşır katladım yerleştirdim dağınıklık topladım

Back