• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Slm canım kimsecikler yok:110:
Haftasonu cumartesi günü bütün evi Dip köşe temizledim sildim halıları yıkamaya gönderdim pazar günü ise pikniğe gittik dönünce çocukları banyo yaptırıp yatırdım.bugün ise dünden kalma bi yorgunluk var hiç iş yapasım gelmiyor ama zorla mutfağı topladım mutfak dolap ve tezgah arasını sildim mutfağı süpürdüm çamaşır yıkayıp astım çamaşır katladım yerleştirdim dağınıklık topladım
bende iki çocuk odasını süpürüp sildim balkonda kuşlar yuva yapışlar yumrtasını kırmışlardı
o balkonu yıkadım mintakla iki el çamaşır yıkandı yemek yaptım buz dolabını sildim duş aldım bulaşık elde yıkadım
makina için daha servis çagırmadık elde yıkıyorum:skandal::skandal:

Iyi aksamlar hanimlar
Haftasonu baya yogundum,cumartesi patlican vardi 10 kilo kadar pazardan almisti esim...cogunu karniyariklik kizarttim buzluga attim...bi kismini kurutmalik ipe serdim..tursu yaptim..sobra mutfakk temizligi malum kızartma sonrasi
Pazar annemlet ablamlar vardi full misafie gecti gunum gece de oglum uyutmadi hastalandi..sabah kursa gittim hasta kuzuyu birakip
Gelince muthis daginik olan ortaligi topladim esimle cok ozgur bi sekilde dagittiklari icin oglusla.
Kucuk supurgeyle supurdum tum evi
Sildim,balkonlari da sildim
Wc yikadim
Toz aldim sadece oturna odasi ve antredeki boy aynasini
Yemek yaptim
Yemek sonrasi tekrar mutfagi topladim

dün pazardan aldığım kornişonlardan 3 şişe turşu kurdum,evi toparladım ,yemek yaptım,balkonu yıkadım,oturma odasının perdesini yıkadım,astım,oturma odasının camını yağ çözücü + cif + çamaşır suyu karışımıyla bir güzel temizledim,sonra 3 kez duruladım ayyy kızlarr vallahi bal dök yala oldu pırıl pırıl bakmaya doyamadım

Dün akşam 6 parça ütü yaptım banyonun Lavabosunu yıkadım bugün ise okulda toplantı vardı sabah oraya gittim geldim mutfağı topladım oturma odasını süpürdüm toz aldım süpürgem bozuluyor o beni bıraktı ama ben onu bi türlü bırakmadım yeni süpürge arayışındayım bi karar veremedim :işsiz:elimde tlf yorum okuyorum sürekli :eek:beynim döndü :KK53:

dün evi toparladım,hemen banyoyu temizledim,duvarlarını cifledim,lavabo-klozet-duşkabin hepsini çamaşır suyu + cif + cif heryerle cifledim. Havasızlıktan duvar fayansları küflenmişti tertemiz oldu,parladı duvarlar.Ama cifleyince tabi 3 defa durulamam gerekti duvarları.Uğraşmama değdi doğrusu.Kış temizliğine başladım ben inş hergün bir odayı yapabilirim.Bu hafta bukadar haftaya devam etcem inş.Bugün lazer randevum var temizlik yetişmez .Yarında afyona hamama gidiyoruz inş.Valiz hazırlanacak.Pzt temizliğe kaldığımız yerden devam inş.

dün evi toparladım,hemen banyoyu temizledim,duvarlarını cifledim,lavabo-klozet-duşkabin hepsini çamaşır suyu + cif + cif heryerle cifledim. Havasızlıktan duvar fayansları küflenmişti tertemiz oldu,parladı duvarlar.Ama cifleyince tabi 3 defa durulamam gerekti duvarları.Uğraşmama değdi doğrusu.Kış temizliğine başladım ben inş hergün bir odayı yapabilirim.Bu hafta bukadar haftaya devam etcem inş.Bugün lazer randevum var temizlik yetişmez .Yarında afyona hamama gidiyoruz inş.Valiz hazırlanacak.Pzt temizliğe kaldığımız yerden devam inş.

Dün salonu sildim süpürdüm 1 makine çamaşır yikadim serdim çamaşır makinesini limon tuzu atıp bikere de bos çalıştırdım mis gibi oldu büyük temizlige baslicam ice havalar sogumadan ama bakalım ne zaman başlarım bugün çamaşırlar katlanicak ütü ve yemek yapilcak

Dün halılarım yıkamadan geldş bütün her yeri süpürüp sildim dip köşe toz aldım halıları serdim markete gittim patlıcan ve kırmızı biber aldım fırına verdim markete alışverişİ yaptım çocukları parka götürdümgece ise yatmadan biraz ütü yaptım ama bitiremedim hala:kızgın:
Bugün sabah 6.30 da kalktım kahvaltı hazırladım çocuğu okula yolladım eşimle akşam ki ütülediklerimi kaldırdım mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım makinaya çamaşır attım oğlumla biraz oyun oynadık birazdan dağınıklığı toplıycam toz alıcam ve oturma odasını mutfağı süpürcem inşallah bi de yıkanan çamaşırları sercem sonra yine parka götürcem oğlumu yorulsun biraz ki uyusun :halay:

dün yapılan iş kilima takıldı salon batı ütü yaptım
yemek yaptım bu gün salonu sil süpür koltukları sileceyim cam sileceyım yoluk makinada yıkanıyor kirlenleri yıkıyacayım makinada bir el çamaşır yıkanacak bulaşık elde yıkanacak servis hala gelecek

Selamlar
Kac gundur anne ogul hastayiz ev aldi basini gidiyor...bugun full temizlik beni bekler bogazim da agriyor ama mecburen yapicam ins
Nevresimleri degistim
Camasir yikandi astim ikinci yikaniyor
Simdi oglumu uyutyrum
Mutaktan basliycam
Oglum uyaninca ancak supurge yapabilirim
Sonra sil toz al balkonlar vs cokk is...
Temizlik yapicaklara kolay gele:))

Selamlar
Kac gundur anne ogul hastayiz ev aldi basini gidiyor...bugun full temizlik beni bekler bogazim da agriyor ama mecburen yapicam ins
Nevresimleri degistim
Camasir yikandi astim ikinci yikaniyor
Simdi oglumu uyutyrum
Mutaktan basliycam
Oglum uyaninca ancak supurge yapabilirim
Sonra sil toz al balkonlar vs cokk is...
Temizlik yapicaklara kolay gele:))
kolay gelsin geçmiş olsun bende evi dip bucak süpürüp silinecek
bugün tatil kızımda yardım ediyor çamaşır çok kaç el ata bilirsem atacam akşama annem gidilecek elim çabuk tutmam lazım
çöp atılacak :temizlik::temizlik::temizlik:

Mutfak dolsp yuzeyleri bazilari icleriyle birlikte silindi beyaz esyalar masa Sandalye camasir suyuyla silindi sirkeli suyla durulandi
Ocak yagcozle silindi
Tezgah dolap arasi fayanslar ve lekeli olan yerler silindi
Tum odalarin duvarlarinin kirli olsn yerleri mopla siindi sirkeli suyla durulandi
Halilar fircalandi
Ev süprüldü
Silindi
Sut pisirildi,yogurt yapildi
Corba yapildi
Oyuncaklar ayiklandi,duzenlendi
Balkon ve demirleri ve balkona bakan iki pencernin mermerleri silindi
Buzdolabi ustuden silindi sebzelikleri yikandi sebzeler yerleşti
Yapilan alisveris posetleri yerlesti
Sulu supurge yikandi
Mutfaktaki yolluk kilim ve Banyo paspasi ayri ayri yikandi
Uc makina camasir yikandi asildi ikisi kisa programdaydi
Simdi de halilari halilari silcem lekeler var gozume batıyor

Mutfak dolsp yuzeyleri bazilari icleriyle birlikte silindi beyaz esyalar masa Sandalye camasir suyuyla silindi sirkeli suyla durulandi
Ocak yagcozle silindi
Tezgah dolap arasi fayanslar ve lekeli olan yerler silindi
Tum odalarin duvarlarinin kirli olsn yerleri mopla siindi sirkeli suyla durulandi
Halilar fircalandi
Ev süprüldü
Silindi
Sut pisirildi,yogurt yapildi
Corba yapildi
Oyuncaklar ayiklandi,duzenlendi
Balkon ve demirleri ve balkona bakan iki pencernin mermerleri silindi
Buzdolabi ustuden silindi sebzelikleri yikandi sebzeler yerleşti
Yapilan alisveris posetleri yerlesti
Sulu supurge yikandi
Mutfaktaki yolluk kilim ve Banyo paspasi ayri ayri yikandi
Uc makina camasir yikandi asildi ikisi kisa programdaydi
Simdi de halilari halilari silcem lekeler var gozume batıyor
ellerinize sağlık acaba duvarları silerken hangi deterjanı kullandınız

ellerinize sağlık acaba duvarları silerken hangi deterjanı kullandınız
Teşekkür ederim...sicak suya bingo matik az camasir suyu ve aspirin karistirip sildim...sonra sirkeli suyla duruladim
Camasir deterjanini temizlikte cok kullanirim camasir suyuyla birlikte...lavabo ovarken..tabanlari silerken wc banyo yikarken vs

Iyi pazarlar herkesler uyuyor galiba
Esimi erkenden yolcu ettim daha da uyuyamdim ver elini temizlik dedim:))
Kahvalti sonrasi mutfak toplandi her yer silindi temizdi zaten oyalamadi beni
Kuruyan çamaşırlar katlandi yerlesti
Toz alindi kapilar vs dahil
Oturma odasi cocuk ve yatak od. Mutfak camlari silindi
Mutfak cam balkon silindi
Oglum yikandi
Oglumla oyun oynandi
Aksam da yatak odasi ve salon haric halilar silindi
Cocuk odasındaki tek kanepe silindi
Simdi minigi uyutrum
Camasir asilcak,balkon silinip nevresimler asilcak..bany yikanicak

Iyi pazarlar herkesler uyuyor galiba
Esimi erkenden yolcu ettim daha da uyuyamdim ver elini temizlik dedim:))
Kahvalti sonrasi mutfak toplandi her yer silindi temizdi zaten oyalamadi beni
Kuruyan çamaşırlar katlandi yerlesti
Toz alindi kapilar vs dahil
Oturma odasi cocuk ve yatak od. Mutfak camlari silindi
Mutfak cam balkon silindi
Oglum yikandi
Oglumla oyun oynandi
Aksam da yatak odasi ve salon haric halilar silindi
Cocuk odasındaki tek kanepe silindi
Simdi minigi uyutrum
Camasir asilcak,balkon silinip nevresimler asilcak..bany yikanicak
sanada iyi pazarlar dün anneme gidildi kardeşim sınav için şehir dışına giti annemi
yanıma getirdim akşam peynir tuzlandı kaldırıldı bu gün anneyle ilgilenilecek
olan işler yapılacak salça güneşe konulacak wc banyo balkon yıkanacak çamaşır katlanacak ütü yapılacak:temizlik::temizlik:

günaydınlarrr. bugün kahvaltıdan sonra uyumadım temızliğe başlıcamm

kahvaltıl masası ve mutfak falan toplancak bulaşık var elde yıkancakk :(
salon toplancak süpürülcek
yatak odası cok dagınık toplancak
yatak toplancak
süpürülcek
toz alıncak
banyoya el atılcak
koridor toparlancak
ve yerler silincekkk

sonra pazara gidicem gelınce buzdolabı temızlenerek yerleştırılcek
yemek yapılcak

günaydın kızlar ben afyon tatilinden dün akşam üzeri geldim ve sadece makinaya çamaşır atıp çamaşırları astım,sabah tekrra çamaşır attım ve işe geldim,bakalım eve gidince yapacak halim olursa süpürüp sileyim diyorum inş.

Back