- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.881
yeni ev derken evmi aldınızkizlar yeni evi silmeye gidecektik yagmur yagıyor
açarsa hava gidilecek eltim ve navle kızım gelecek
silmeye
bence başkasına yük olma derim ama bu işleride öğrenmek lazım,başkasından bakarak yapa yapa öğrenmek gerek.Mutfak topladım bulaşıkları makineye dizdim akşam biraz çamaşır katladım ama tam bitiremedim çamaşır serdim ya bu aralar hiiiiç iş yapasım yok gerçi dünden temizlik yaptığım için de yapmadım bugün ama
Ya kızlar ne sorcam yün yorganım var onu yıkamacıya mı versem yoksa kendimmi yapsam ama ben yorganı dikmesini bilmiyorum gördüm ama kendi kafama göre yapıcam yaparsam gerçi bi komşum var yaşlı bir teyze yardım ederim dedi ama bende başkasına yük olmakta istemiyorum ne yapayım sizce yıkamaya verirsem kötü olur mu yünler sizce
bence başkasına yük olma derim ama bu işleride öğrenmek lazım,başkasından bakarak yapa yapa öğrenmek gerek.
Spersin valla canım suan sana cok imrendim benim 2 cocukla kabus gibi ben tam ise veriyorum kendimi bir ağlama sesi tüm sinirlerim bozulup yapcam vrsada yapmiorumcmt iş çıkışı eski komşuma gittim ve geldim hazırlandık düğüne gittik malum hiç bi iş yapamadım.Pazar günü eşim işe gitti bende kahvaltı yapar yapmaz işe giriştim tabi kızla biraz zor oldu ama başardım . Çamaşır yıkandı astım,yeniden makinaya kirlileri attım,evi toparladım,yatakları örttüm,mutfağı toparladım,tezgahı cifledim,davlumbazı ve beyaz eşyaları cifledim,tezgah arası fayansları temizledim,mutfak dolaplarını sildim,balkonu yıkadım,wc yıkadım,avizeleri+ kapıları sildim.Kanepe baza altlarını çektim süpürdüm sildim,toz aldım,camları sildim.Kuruyan çamaşıorları katladım kaldırdım yıkananları astım,kızı oğlanı banyo yaptırdım.Kaynanam aradı lahana sardım diye ii dedim gelinde yiyelim,hemen çorba yaptım,salata turşu kavun tatlı üzüm derken bi güzel yemek yedik,çay kahve faslından sonra ben kızı uyutmaya gittim onlarda kalktı,kız uyuyunca hemen ütülenecekleri ütüledim,kuruyan çamaşırları katladım kaldırdım , artık pilim bitmişti hemen uyudum
hayırı akşamar fazla giremedim ev kira keşke alsaydıkyeni ev derken evmi aldınız
Kolay gelsin canımbu günkü 5 li yatak odasının camı silinecek perdesi yıkanıp asılacak
iki el çamaşır katlanacak yoluk yıkanacak mutfak toplanacak
Canım senin çocukların kaç yaşında küçüklerse ikiside zor işin benim biri 9 biri 3 yaşında benim evde de kalabalık eksik olmuyo her yer oyuncak yaptığım pek belli olmuyo yaniiiSpersin valla canım suan sana cok imrendim benim 2 cocukla kabus gibi ben tam ise veriyorum kendimi bir ağlama sesi tüm sinirlerim bozulup yapcam vrsada yapmiorum
bende simdi biraz dinleneceyim iş çokKolay gelsin canım
Bende bütün her yeri dip köşe süpürüp sildim toz aldım salonun camını sildim antredeki dolapların kapaklarını sildim mutfağı toplıycam bulaşıkları makinaya koycam iş bitmezzz
gelirler belki çay içeceyim buyurEvet çok sessiz kaldı kimse yazmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?