bayram yorgunluğunu daha atamamışsınız anlaşılan yazan yok topiğe.Bende çok yorgunum.cmt trabzona gitmek için yola çıktık.gece 2 gibi ordaydık hemen yattık.Pazar günü sera gölüne gittik,pzt kurbanla uğraştık öğlende denize gittik ama sahili temiz değildi sadece gezdik,çocuklar oynasın diye ayaklarını soktuk.Salı günüde yaylaya çıktık ama çık çık bitmedi,ödüm koptu adamlar dağa asfalt dökmüş güzel yol yapmış,oraları görünce şaşırdım buralara nasıl çıkıp yaşıyolar diye ama orda her yer dağ .Arabamız bozuldu başka yer gezemedik,araba dün öğlene bitti çıktık yola eve geliip yattığım gece 3 tü .Sabah kalktım işe başladım hemen akşamada nöbetim var sabah tekrra iş amann bunaldım vallahi.Sanki tatile gittim bir valiz çamaşır yıkanacak serilecek ütülenecek .Görümcemde kaldım eline sağlık çok uğraştı bizim için ama kanepe yatmaktan her yerim tutuldu.Birde orda normal ekmek yok trabzon ekmeği + et yemekten diş etlerimi hissetmiyorum artık .Bugün nöbet çıkışı iş yapamam yarına kaldı artık bütün işler