- 18 Aralık 2013
- 3.686
- 5.842
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.861
Aslında günlük görev cok iyi olur yapsakmiSlm kızlar
Mutfağı topladım süpürdüm oturma odasını süpürdüm toz aldım yatak odasının ve çocukların odasının tozunu aldım ütü yapıcam çamaşır katlıycam
Ya günlük görevlermi yapsak nasıl olur çünkü ben bayramdan sonra hiç iş yapasım gelmiyor
bende bu listeme uyuyordum ewt her hafta avizeleri siliyodum zaten tozunu alıyomuş gibi oluyo her hafta silince ama 2. çocuğum olduktan sonra listeye çok uyduğum söylenemz yetiştiremiyorum çünküEvet canım bu listeler güzel oluyo uyulursa ama çocuk olunca maalesef olmuyor bende pazartesi çarşamba ve cumaları bütün evi sil süpür toz diğer günler ise dik süpürge ile kirlenen yerleri alıyorum ama arada kaçıyoravizleri sen her hafta mı siliyosun
Ben dun salon mutfak ve yatak odasini tamameenn temizledim. Heryeri kaldirdim sildim. Kapilar da dahil.. Aksam yemegini kil payi yetistirdimelim mi yavas acaba
Mes
Esim biraz huysuz bu konuda cunku...
Bugun dun yapamadigim menemeni yapacagim. Camasirlar yikanacak. Bir de banyo ve calisma odasi duzenlenip temizlenecek. Perdeleri yarina birakmayi planlıyorum.
hoş geldin aramıza
allah bir sancıda kurtarsın
Kolay gelsin sana o zaman taşınma zor iş vallabana dediysen ev taşıyacagım onun telaşı var
ev topluyorum bir kaç gün giremem topige
yerleşim girerim
evet ya şimdiki sobalıydı dogal gazlı ev tutumKolay gelsin sana o zaman taşınma zor iş valla
Bence gayet normal mutfak zaten başlı başına zor bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?