• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bi başladınmı devamı geliyor
Başlamak bitirmenin yarısıdır.
Kolay gelsin canım :KK66:
Tesekkür ederim canm

Bu arada cifin her yer için aspirinse benzer spreyi çıkmış kızlar..
Cifin kalitesine güvenerek aldım inşallah işe yarar..
Duvarlar için sulandırıp kullanacağım...
Evde kalmamıstı bşraz önce markete çıktım...

Cumartesi günü bütün ev dip köşe silindi tuvalet yıkandı balkon temizledi pazar günü ise pikniğe gittik kahvaltıyı toparladım sadece bugün ise sabah oğlumu dışarda oynattım biraz öğleden sonra oturma odası ve mutfağı süpürdüm toz aldım makinayı boşaltıp doldurdum çalıştırdım dışarı gitmeden 1 makina renkli attım gelince onu serdim çamaşır katlıycam şimdi

Tesekkür ederim canm

Bu arada cifin her yer için aspirinse benzer spreyi çıkmış kızlar..
Cifin kalitesine güvenerek aldım inşallah işe yarar..
Duvarlar için sulandırıp kullanacağım...
Evde kalmamıstı bşraz önce markete çıktım...
ben hayatımda hiç duvar silmedim :eek:sadece leke gördüğüm yerleri ve prizlerin önünü siliyorum :KK43:

dün iş çıkışı çocukları aldım,çocuklara kıyafet bakmaya gittik + aldık bi baktım saat 7 olmuş.Eve geldik ben kızı emzirirken oğlum tost ekmeğinden pizza yaparken mikrodalganın üstündeki bütün yağları döktü,mutfak heryer yağ oldu ,onları temizlemeye uğraşırken yemeği yetiştiremedim,kolay yoldan kesme erişte yaptım tereyağlı ve peynirli,oğlum yağı dökünce kızmıştım gönlünü alayım diye tost ekmeğinden pizza yaptım,yedikten sonra bulaşığı mutfağa koydum kızı uyuttuktan sonra toplarım diye bende uyuyakalmışım.Sabah erken kalktıkmi toparlayım kahvaltı hazırlayım diye ama kız uyandı mecbur toparlayamadım

dün ev toparlandı,önceki günden kalan bulaşıklar makinaya dizildi,tezgah temizlendi,tatil için valiz hazırlandı,gardırop düzenlendi,giyilmeyen kıyafetler ayrıldı,her zamanki gibi kızı uyuturken uyuyakalındı :anne::KK46:
binde iki gündür geldim dügünden
taziye vardı gidildi bugün mevlit var gidilecek
düzgün iş yapamadım iki gündür iş çok var ev aldı başını gidiyor :temizlik::temizlik::temizlik:

Kızlar günlerdir acayipnyoruluyorum ve hala işler bitmedi..
Bugün koridor duvari silinicek ..
İki odanınki bitti..
Daha pencereler var...
Ev işi yaptığından olabilir mi acaba canım duvar siliyosun kolay değil ben baharda sildim yazın boyatmayı düşünüyordum ama bayramdan sonra ya kaldı maalesef antre ve oturma odasını boyatıcam inşallah
Bugün pazardan toz bezi aldım mutfak camında denedim gayet güzeldi mutfağı topladım yatak odası nı topladım bütün evi bi süpürmem lazım ütü de var:KK43:

Ev işi yaptığından olabilir mi acaba canım duvar siliyosun kolay değil ben baharda sildim yazın boyatmayı düşünüyordum ama bayramdan sonra ya kaldı maalesef antre ve oturma odasını boyatıcam inşallah
Bugün pazardan toz bezi aldım mutfak camında denedim gayet güzeldi mutfağı topladım yatak odası nı topladım bütün evi bi süpürmem lazım ütü de var:KK43:
Daha bizm ev yeni canm 1 senelik ev..
Boyaya daha çok var ..
Senede bir böyle heryerini silmek istiyorum..
Zor ama napıyım temiz olunca çok mutlu oluyorum :KK36:
Duvarı komple siliyorum boydan hemde..
Bugün normal ev işi yaptım ama koltukları halıları kaldırıp süpürüp sildim yine..:temizlik:
Eline saglk canm..
Bi basla devamı gelir... Eninde sonunda sen yapıcaksınn:KK39:

kızlar ben her zaman ayakkabıları normal renkli çamaşırlarla birlikte yıkardım oğlumun ayakkabısını ilk defa yıkadım yine renklilerle ama bütün kıyafetler yeşile dönmüş,tekrar yıkasam kıyafetleri eski haline dönerlermi acaba

Daha bizm ev yeni canm 1 senelik ev..
Boyaya daha çok var ..
Senede bir böyle heryerini silmek istiyorum..
Zor ama napıyım temiz olunca çok mutlu oluyorum :KK36:
Duvarı komple siliyorum boydan hemde..
Bugün normal ev işi yaptım ama koltukları halıları kaldırıp süpürüp sildim yine..:temizlik:
Eline saglk canm..
Bi basla devamı gelir... Eninde sonunda sen yapıcaksınn:KK39:

Evet canım düzenli olarak silinirse tertemiz oluyo boyattıktan sonra aylık petek olan duvarı ve lekeli yerleri alıcam

kızlar ben her zaman ayakkabıları normal renkli çamaşırlarla birlikte yıkardım oğlumun ayakkabısını ilk defa yıkadım yine renklilerle ama bütün kıyafetler yeşile dönmüş,tekrar yıkasam kıyafetleri eski haline dönerlermi acaba
Dene canım bi inşallah düzelirler ben ayakkabıları tuvaletin paspaslarıyla birlikte atıyorum genelde tek tük ayakkabı yıkayacaksam yoksa da hep ayakkabı yıkıyorum

Yatak odası çocuk odası ve oturma odasını süpürüp sildim antre yi süpürdüm sildim toz aldım oğlumu uyuttum kalkınca kalan yerleri süpürcem artik ses olmasın diye şimdi de yemek hazırlıycam bir makina çamaşır yıkandı astım onları toplarım birazdan

Selamlar hamarat hanimlar masallah size
Dun yapilanlar
Camlar silindi oturma odasi cocuk odasi ve mutfak
Mutfak toplandi ocak yag cozle silindi
Baharatliklar boşaltıldı bulasik makinasına dizildi makina calistirldi
Yemek yapildi
Mutfak ve buyuk balkon silindi
fazlaliklari koydugum kapali balkon duzenlendi
Ev dip köşe süprüldü,silindi
Bul.makinsi boşaltıldı baharatlik dolduruldu,daginik gözüme batan cekmece dolaplar duzenlendi
Caya kv gil geldi agirlandi..
Bugun
Kalkar kalkmaz
Oturma ve cocuk odasi tulleri makinaya atildi
Kahvalti hazirlandi yapildi,mutfak toplandi
Ortalıktaki oyuncak vs toplandi
Yikanan tuller asildi
Banyodaki vileda sulu supurge yikandi banyo duzenlendi lavabosu kirec çözücüyle ovuldu
Mutfak cam balkonun camlari silindi
İç stor perdesi silindi
Islak kek yapildi
Aralarda oglusla ilgilenildi,sunnet ettirdik kuzumu azcik nazi uzerinde
Yatak odasi balkonun perdesi ve mutfak tülü makinaya atildi
Yatak odasi balkonu camlari silindi,once pimapenler camasir suyu ve matikle silindi sonra camlar sampuanli suyla silindi
Perdesi takildi
Yerler suprulup silindi halisi silkelendi serildi.
Mutfak tulu takildi
Yemek yendi.mutfak toplandi
Tereyağ yapmistim yikanip buzluga atildi
Buyuk balkon silindi
Ufakligi uyuttum simdi cay icip biraz kendime gelicem ins...cokk yoruldum

Dun yapilanlar
Yemek yapildi
Bul.makinsi boşaltıldı baharatlik dolduruldu,daginik gözüme batan cekmece dolaplar duzenlendi
Bugun
Kalkar kalkmaz
Yikanan tuller asildi
Banyodaki vileda sulu supurge yikandi banyo duzenlendi lavabosu kirec çözücüyle ovuldu
İç stor perdesi silindi
Islak kek yapildi
Yatak odasi balkonu camlari silindi,once pimapenler camasir suyu ve matikle silindi sonra camlar sampuanli suyla silindi
Perdesi takildi
Mutfak tulu takildi
Buyuk balkon silindi
o maşallah hamarat sın canım ya

Dun yapilanlar
Yemek yapildi
Bugun
Kalkar kalkmaz
Yikanan tuller asildi
İç stor perdesi silindi
Islak kek yapildi
Perdesi takildi
Mutfak tulu takildi
Buyuk balkon silindi
maşallah çok yorulmuşsun

dün evi toparladım + karnıyarık yaptım + bulaşık makinasındaki temizleri yerleştirdim+ yemek yedik + kirli bulaşıkları yerleştirdim + eşim çocukları aldı dışarı çıkardı + çocuklar olmadan çok kolay iş yapılıyo hemen balkonu yıkadım + evi süpürdüm + sildim + wc yıkadım + köyden gelen domatesler bozulmadan kaynattım iki küçük şişe oldu + çöpleri ve balkondaki atılacakları çıkardım.

Back