En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
o maşallah hamarat sın canım ya
Sagol canim..bayram temizligi hic aklimda yoktu.bsyramdan sonra ise basliycam tatil bitmeden yapayim kışa temiz gireyim dedim...birde bakiyrum herkes haril haril temizlik yapiyo canim çekti balkondan komsulara filan bakiyrum etrafimda oyle
Yoksa ikimizde ailenin en kucukleriyiz bayramda hic gelen olmaz biz de evde durmayiz zaten

ben mejbur yapacam benim torunlar var evde de altı kişiyiz

Kolay gelsin kızlar
Ortalığı toparladım mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım tezgahı ve ocağı temizledim toz alıcam banyo Lavabosunu yıkadım banyodaki dağınıklığı topladım ütümü hala yapamadım silebilirsem oturma odasının ve yatak odasının camlarını silicem

kızlar ben ve kızlar bitik
yatak odası biti iki balkon yıkandı
ütü yapıldı çamaşır katlandı bir el bulaşık yıkandı
nevresimler makinada yıkanıyor dolma yapıldı akşama
bir kaç parça çamaşır atıldı duymasınlar çocuklar bayılıyorum atmaya
fazlalık sevmem evde

kimse yokmuuuuuuuuu bugün salonu temizliyeceyim
marotona katılan varmı
saat 6 dan sonra 2 saatliğinde katılabilirim sana .Yarın sabah yola çıkıyoruz inş. Oyüzden 2 saatte bütün işi bitirmem lazım.Ev dip köşe süpürüp +silenecek +toz alınacak+ wc+ banyo yıkanacak+ balkon yıkanacak +çamaşırlar makinaya atılacak +çıkanlar asılacak+kuaföre gidilecek + çocuklar banyo yaptırılacak + sabahta erken kalkıp ütü yapmam lazım .Ayy ne çok işim var

Çok yoruldum ama iş hala bitmedi bütün her yeri süpürüp sildim toz aldım çamaşır yıkadım serdim topladım bulaşıkları dizdim makinayı çalıştırdım yatak odasının camını sildim banyo ve tuvaletİ yıkadım 3 makina çamaşır katlanacak valiz hazırlamam lazım daha

bayram yorgunluğunu daha atamamışsınız anlaşılan yazan yok topiğe.Bende çok yorgunum.cmt trabzona gitmek için yola çıktık.gece 2 gibi ordaydık hemen yattık.Pazar günü sera gölüne gittik,pzt kurbanla uğraştık öğlende denize gittik ama sahili temiz değildi sadece gezdik,çocuklar oynasın diye ayaklarını soktuk.Salı günüde yaylaya çıktık ama çık çık bitmedi,ödüm koptu adamlar dağa asfalt dökmüş güzel yol yapmış,oraları görünce şaşırdım buralara nasıl çıkıp yaşıyolar diye ama orda her yer dağ .Arabamız bozuldu başka yer gezemedik,araba dün öğlene bitti çıktık yola eve geliip yattığım gece 3 tü .Sabah kalktım işe başladım hemen akşamada nöbetim var sabah tekrra iş amann bunaldım vallahi.Sanki tatile gittim bir valiz çamaşır yıkanacak serilecek ütülenecek .Görümcemde kaldım eline sağlık çok uğraştı bizim için ama kanepe yatmaktan her yerim tutuldu.Birde orda normal ekmek yok trabzon ekmeği + et yemekten diş etlerimi hissetmiyorum artık .Bugün nöbet çıkışı iş yapamam yarına kaldı artık bütün işler

Ayyy tatil dönüşüişe başlamakta kabus gibidir
Bizde dün geldik hiç bir yere dokunmadım dokunasım da gelmiyor yaaa daha valiz öylece beni bekliyor yıkanacak çamaşırlar falan

A süpermiş bende yazarım artık.hamileyim eskisi gibi cok is yapmıyorum ama yinede girerim hergun.
İyi olur canım bekleriz baya sessiz buralar zaten okul açılınca belki hareketlenir
Bugün valiz boşaltabildim çok şükür yıkanacakları makinaya koydum çalıştırdım astım evi topladım bulaşık makinesini boşalttım ve kirlileri yerleştirdim buzdolabının yumurta bölümünü sildim yumurtaları yerleştirdim bi de toz alıcam başkada bir şey düşünmüyorum iş olarak

Slm kızlar
Mutfağı topladım süpürdüm oturma odasını süpürdüm toz aldım yatak odasının ve çocukların odasının tozunu aldım ütü yapıcam çamaşır katlıycam
Ya günlük görevlermi yapsak nasıl olur çünkü ben bayramdan sonra hiç iş yapasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…