- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #28.801
mutfak bitiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda
perdesi kaldı yıkanıyo halısı serilecek![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
perdesi kaldı yıkanıyo halısı serilecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımmutfak bitiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda
perdesi kaldı yıkanıyo halısı serilecek![]()
Ohhhh hadi gözün aydın cokmutfak bitiiiiiiiiiiiiiiiiii sonunda
perdesi kaldı yıkanıyo halısı serilecek![]()
eline saglık banyo kovası için bende sevmem sabun lekesiniCam balkonu balkonun camını salonun ve mutfağın camlarını sildim akşam da eğer halim olursa diğer 3 odanınkilerİ de silcem banyoyu yıkadım duşakabin İ ve duvarları yıkadım ayrıca banyo kovasını da güzel bi yıkadım içim rahat etti baya sabun kalıntısı oluşmuş maalesefmutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim mutfağı süpürdüm oturma odasını süpürdüm toz aldım kanepenin yastıklarını yıkadım Çamaşır katlıycam
Markete gitmem lazım
Fatoş bizde de durum aynı çocukların odasından sürekli atılacaktır oluyo![]()
Ohhhh hadi gözün aydın cok
Bende dün gece buzdolabını temizledim çok iyi oldu..
Şimdi kp nin evdeyim yemek yedik agırlk cöktü.. Canm hiç bsy yapmak istemyo...
Bıgün böyleyim canm heralde gece üşütmüşüm bacaklarım halsizİşe başlayınca devamı geliyor genelde benimde canım istemez
Geçmiş olsun canımBıgün böyleyim canm heralde gece üşütmüşüm bacaklarım halsiz
geçmiş olsunBıgün böyleyim canm heralde gece üşütmüşüm bacaklarım halsiz
kız varmı sendedeeeeeeeeee bendeeeeeeee var şimdilik iki tane biri ünüverte okuyorAslında kızlar her hafta bir odanın kalabalıkları toplanıp atılacak veya verilecek olanlar ayrılsa belki bu kadar yoğun olmayız yada hergün çok kısa bi süre bir dolap yada bir çekmece düzenlesek süper olur hep bu fikri düşünüyorum ama uygulamaya geçemedim henüz![]()
9 yaşında bi kızım var canım evet işe gelince kaçarlarkız varmı sendedeeeeeeeeee bendeeeeeeee var şimdilik iki tane biri ünüverte okuyor
digeri benim kadar olmuş ama iş gelince yok![]()
Pekte canı istenecek bi iş de değil duvar silmekKızlar bugün duvalarımı silicem biri benmle maratona gelsin hiç canm istemiyoooo
Uykusuzum biraz...
Ama duvarlar silinecek
Diimii yaaaa...Pekte canı istenecek bi iş de değil duvar silmekkolay gelsin sana canım
Bi başladınmı devamı geliyorDiimii yaaaa...
Offff offffff..
Desteklerinizi bekliyorum![]()