• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Slm
Evi topladim
Camasir yikayip astim.
Bulasik yikadim.
Yemek yapiyorum.

Aslinda cooook is var da bende enerji yok :işsiz:
Aynen yaa çok iş var regl dönemmdeyim hiçbsy yapmak istemyorum bnde evi topladm camasr attm smdi asıcam. Birazdan mutfaga gecicem :işsiz:
Aslnda erken uyanıp bütün işlerimi yapmak hayalim ama gece uyuyamıyorum gunduzde erken kalkamıyorum.. Ev işleri istediğim gbi olmaynca cok huzursuz oluyorum yaaa..

ay bende ev işleriyle baş edemiyorum. Birini yaparsam ötekini yapmak içimden gelmiyor evi gnel olarak toplarım ama ortalığı süpürme de allahtan eşim el atıyor.

Geçen konuşmamızda ya yapamıyorum bu ev işlerini dediğimde yok aşkım gayet iyisin demişti.

ay bende ev işleriyle baş edemiyorum. Birini yaparsam ötekini yapmak içimden gelmiyor evi gnel olarak toplarım ama ortalığı süpürme de allahtan eşim el atıyor.

Geçen konuşmamızda ya yapamıyorum bu ev işlerini dediğimde yok aşkım gayet iyisin demişti.
Bnm esim pek el atmaz kafını da esirgemez yani...

dün yemek hazırladım,yedikten sonra makinaya doldurdum,çalıştırdım,asılı çamaşırları topladım,katladım,yerleştirdim,oğlumun kitaplığı temizledim,yeni aldıklarımı yerleştirdim 3 poşet atılacak çıktı,çok pasaklı bi oğlum var yaa

dün yemek hazırladım,yedikten sonra makinaya doldurdum,çalıştırdım,asılı çamaşırları topladım,katladım,yerleştirdim,oğlumun kitaplığı temizledim,yeni aldıklarımı yerleştirdim 3 poşet atılacak çıktı,çok pasaklı bi oğlum var yaa
al bendende o kadar bende var
öyle çocuklarrrrrrrr benim kadar olmuşlar
hala arkaların toplarım:KK70::KK70::KK70:

Back