Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hatunlar nerelerdesiniz ben mobilyalarımın altını çektim süpürdüm şöyle mis kokulu deterjanlada altlarını bi güzel sildim mutfagımın beyaz esyalarını sildim dolapların içlerini düzenledim lavobosunu tezgahını çamaşırsuyuyla ovdum duruladım banyomu wc mi yine çamaşır suyu ve cifle ovdum duruladım banyomum raflarını camlarını sildim balkonumu yıkadım ve işler bitti ee tabi bende bittim bi tek yemek kaldı:KK6: ama şöyle nescafe içmeyi hakkettim sanırım:nazar::nazar:
hey masallah bu gun baya bi caliskan gordum seni askitom:KK19:
şekerdir sakarya insanları derrrmişimmmm:KK51:

evet bugüne de işlerim var tabii.Haftasonu gelecek olan misafirlerim için börek yapıp buzluğa atacağım.Birde evi süpürüp silerim ee yeter gari:KK37:

kizlar bi sey sorucam su sarmalari borekleri buzluga atiyosunuz ya su buzluk bildigimiz buz tutan buzluk mu:26:yoksa no frost mu:26:

Son düzenleme:
selam hatunlar dinlenme molalarında geeliorum :) sabah yediden beri naptım?
tuvalet banyoyu temizledim:)
mutfak dolaplarının üst tarfındaki ne varsa herşeyi herşeyi yıkadım çamaşır suyuyla kırkladım çatal kaşıklarımı çamaşır sulu suda kaynattım sildim dolaplrı yerleştirdim bi tek altı kaldı ondada hiçbişe yok bi saatlik iş:)
çorbamı yaptım biraz erken yaptım çünkü acıktım yiyim diy bebiş yemek ver bana annecim diyo:)

yapcaklarım
şimdi evi süpürcem
silcem
toz alcam hepsi yaklaşık (1.5 saat) belki daha az:) işe başlamadan önce nohutumuda koyarım ocağa o pişerken yaparım bütün bunları:) pirincimi ıslarım:)
sonna mutfak dolaplarının altındaki tencereleri yıkayıp yeni yerlerine koyarım tezgahı şöle cillpo gibi silip çıkarım işin içinden :)
sonna dogru duşa mis gibi bugünki bütün planım buydu gidim bişeler daha yapim gelip rapor veririm:)

selam hatunlar dinlenme molalarında geeliorum :) sabah yediden beri naptım?
tuvalet banyoyu temizledim:)
mutfak dolaplarının üst tarfındaki ne varsa herşeyi herşeyi yıkadım çamaşır suyuyla kırkladım çatal kaşıklarımı çamaşır sulu suda kaynattım sildim dolaplrı yerleştirdim bi tek altı kaldı ondada hiçbişe yok bi saatlik iş:)
çorbamı yaptım biraz erken yaptım çünkü acıktım yiyim diy bebiş yemek ver bana annecim diyo:)

yapcaklarım
şimdi evi süpürcem
silcem
toz alcam hepsi yaklaşık (1.5 saat) belki daha az:) işe başlamadan önce nohutumuda koyarım ocağa o pişerken yaparım bütün bunları:) pirincimi ıslarım:)
sonna mutfak dolaplarının altındaki tencereleri yıkayıp yeni yerlerine koyarım tezgahı şöle cillpo gibi silip çıkarım işin içinden :)
sonna dogru duşa mis gibi bugünki bütün planım buydu gidim bişeler daha yapim gelip rapor veririm:)
gule gule kirletin insallah canim:KK9::KK9:insanin en cok zamanini alan su mtfak dolabindaki yikanacak seyler oluyo toz olunca ustune de sicak oluyo mutfak hemen tozlar yapis yapis oluyo temizlenmesi de zorlasiyo
ee aspiratorunu nasil temizledin:26:

kizlar bi sey sorucam su sarmalari borekleri buzluga atiyosunuz ya su buzluk bildigimiz buz tutan buzluk mu:26:yoksa deep freeze mi:26:

ewet cnm baya yoruldum bugün:21:
canım ben poğaça, börek, kurabiye, kek falan ne olursa buzluga degil derin dondurucuya yani deep freeze koyuyorum özellikle yatılı misafir gelince hemen sabah pogaça, ,açma çıkarıyorum azcık fırına atıyorum yeni yapılmış gbi miss yani:KK16::KK16:

ewet cnm baya yoruldum bugün:21:
canım ben poğaça, börek, kurabiye, kek falan ne olursa buzluga degil derin dondurucuya yani deep freeze koyuyorum özellikle yatılı misafir gelince hemen sabah pogaça, ,açma çıkarıyorum azcık fırına atıyorum yeni yapılmış gbi miss yani:KK16::KK16:

pardon canim sormak istedigim su dolmalari falan buzdolabina attiginiz da sulanma falan olmuyo mu:26:
yani su bildigim kar yapan buzdolabina da koyula bilir mi bunlar yoksa yalnizca no frostlara mi

bebeklerim iste sam tatlisi tadi super oldu :KK16::KK16:
benim bicagim pek keskin degil o yuzden keserken kirilmalar oldu ama keskin bi bicakla keserseniz cok daha guzel olur:KK16:
Eki Görüntüle 570478

çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık:KK56:

gecmis olsun vuslatcim dikkat et kendine elimizi ayagimizi yakarsak bu herufler ac kalir valla kalkip yumurta bile kirmazlar:KK53::KK53:

tamam canim :KK19:

insallah canim cadiyi durdura bilirsem fotosunu cekip yeni fotolar eklicem albume:KK9:

bende görmek istiyom prensesin fotolarını:KK52:

hatunlar nerelerdesiniz ben mobilyalarımın altını çektim süpürdüm şöyle mis kokulu deterjanlada altlarını bi güzel sildim mutfagımın beyaz esyalarını sildim dolapların içlerini düzenledim lavobosunu tezgahını çamaşırsuyuyla ovdum duruladım banyomu wc mi yine çamaşır suyu ve cifle ovdum duruladım banyomum raflarını camlarını sildim balkonumu yıkadım ve işler bitti ee tabi bende bittim bi tek yemek kaldı:KK6: ama şöyle nescafe içmeyi hakkettim sanırım:nazar::nazar:

ooooohhh ne güzel ayağınız altında gezen çoluk çocuk yok tabi rahat rahat hemen bitiriveriyonuz işleri:KK19:ben daha yeni başlıcam
bir de çalışma vardı apartmanda biri wc sinimi neyini tıkadıysa 3 saat çalıştılar:KK47:

pardon canim sormak istedigim su dolmalari falan buzdolabina attiginiz da sulanma falan olmuyo mu:26:
yani su bildigim kar yapan buzdolabina da koyula bilir mi bunlar yoksa yalnizca no frostlara mi

yok canım öyle buzluklara falan konulmaz yani ben öyle biliyorum dondurucunun özelliği o zaten çıkardıgında hep aynı tazelikte kalması:KK14:

kizlar bi sey sorucam su sarmalari borekleri buzluga atiyosunuz ya su buzluk bildigimiz buz tutan buzluk mu:26:yoksa no frost mu:26:

nofrost benim ki canım.Buzluktan çıkarıyorum hiç çözülmesini beklemeden atıveriyorum fırına.çıtır çıtır oluyor.

çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık:KK56:

bende görmek istiyom prensesin fotolarını:KK52:

ooooohhh ne güzel ayağınız altında gezen çoluk çocuk yok tabi rahat rahat hemen bitiriveriyonuz işleri:KK19:ben daha yeni başlıcam
bir de çalışma vardı apartmanda biri wc sinimi neyini tıkadıysa 3 saat çalıştılar:KK47:

vuslat hosgeldin elmali tartim:KK16::KK9::KK9::KK9:
dunku tatli baya guzeldi kizlar siddetle tavsiye ederim:KK16::KK16:
cadinin fotolari albumumde var iste linki
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23320

bulaşığımı geceden yıkadım,1-2 bardak var sadece, wc yide gece temizledim (gündüz bişey yapamadım çocuklar yüzünden)
evi süpürücem,silicem toz alıcam,sobayı yakıcam sonrada bebişimi bıcı bıcı yaptırıcam:21:bir de yemek yapıcam dünden yayla çorbası var
yanına bişiler uydurucam artık:KK31:

yok canım öyle buzluklara falan konulmaz yani ben öyle biliyorum dondurucunun özelliği o zaten çıkardıgında hep aynı tazelikte kalması:KK14:

nofrost benim ki canım.Buzluktan çıkarıyorum hiç çözülmesini beklemeden atıveriyorum fırına.çıtır çıtır oluyor.

bu kotu oldu iste benimki no frost degil malesef:26:

bulaşığımı geceden yıkadım,1-2 bardak var sadece, wc yide gece temizledim (gündüz bişey yapamadım çocuklar yüzünden)
evi süpürücem,silicem toz alıcam,sobayı yakıcam sonrada bebişimi bıcı bıcı yaptırıcam:21:bir de yemek yapıcam dünden yayla çorbası var
yanına bişiler uydurucam artık:KK31:

aman dikkat et vuslatcim dun de elini yakmisin buyuk gecmis olsun:KK19:

sende pratik ve çok güzel börek tarifleri oluyor.hemencik onlardan yapıverirsin biri gelince canım.

kizlar bakin gecen gun bi yerde gordum simdi keke kurabiyeye gereken malzemeleri ununu sekerini kabartma tozunu falan miktarina gore dokup bi posete buzdolabina koyuyosunuz gerektiginde cikarip yumurtasini sutunu iste ne gerekiyorsa katip hemen kekinizi ve ya kurabiyenizi firina vere biliyosunuz:KK34:

Son düzenleme:
kizlar bakin gecen gun bi yerde gordum simdi keke kurabiyeye gereken malzemeleri ununu sekerini kabartma tozunu falan miktarina gore dokup bi posete buzdolabina koyuyosunuz gerektiginde cikarip yumurtasini sutunu iste gerekiyorsa katip hemen kekinizi ve ya kurabiyenizi firina vere biliyosunuz:KK34:

Vayy çok pratik canım.Evet yapmak lazım bunu:KK76:

X