- 4 Ocak 2011
- 676
- 29
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.781
evet canım sosyal hayattan bahsediyor.işten eve gidiyoruz yemek ye,biraz tv seyret,sohbet et tamam hep aynı şeyler..Yani dediğin tarzda farklılıklar yapıyoruz tabi ama yetmiyor adama,çıldırtacak beni
çok ilginç cnm bunları yapıyosanız daha ne istiyoki sen ona bi şekilde anlat herksesin hayatının öyle oldugunu bizde de öyle yemegmizi yeriz tv seyrederiz çayımızı içeriz sohbet ederz snra yatarız hafta sonuda ya gezmeye gideriz ya alışverişe yada sinemaya bunlar bile bizi mutlu edebilen şeyler seninki yetinmiyo heralde fazlasını istiyo ama durdurmalısın bi şekilde
Yok anlamıyor adam yaa,işim zor ne diyim.Habire düşünüyorum değişik ne yapabilirim diye
anam sennki sürekli onun için bişeyler yap istiyo anladım işin zor walla her gün her gün çekilmezki
ben çıkıyorum arkadaşlar.Güzel sohbetiniz için teşekkür ederim.İyi akşamlar dilerim
kizlar benim sam tatlisi hazir cok guzel oldu
aksam fotosunu ve tarifini eklicem super bi sey
taniyom bacim ben hatresi benim topikte de baya konusmuslugumuz vardir cisli kakali konulardan
caniiiiiiiiiiiiiiiim ay insallah tutar bebegin hatta bebeklerin ikiz ucuz ay gelsin bebeler
Çişli kakalı konularda sen ne alemdesin azerinnn:44::44::44: ben iyice tırstım bu işten yawwwHatta eşim geçen diyo ki hanım bana öyle geliyo ki bizim 20 yaşına geldiğinde bile bez takacak galiba Hiç yanaşmıyor bu işe
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin cnm ben hep öyle dua ederim
ilk denemeniz mi sonuç ne zaman belli olacak :26:
gecmis olsun vuslatcim dikkat et kendine elimizi ayagimizi yakarsak bu herufler ac kalir valla kalkip yumurta bile kirmazlarkız ne toz alması sadece ortalığı toplayıp süpürüp sobaları yaktım. iki parmağımıda yaktım sobada çooooookkk acıyoo:84::84:
kızmın ateşi düşmedisirkeli su yapıyorum 1 saattir benim işler kaldı geceye
iş yapmadan yoruldum bile ask cım
sağol canım. elimi hiç bi işe atamadım daha
aynen canım altın toplarım onlar benim
Canlarımm Çok Özledimm siziii
Ne yapıyosunuzz ??
anam Beray gelmis ustelik kirmizilar giyip gelmishayirli olsun bebeem nerden esti pro kart almak
Kuzummm Öylee Bir anda estiii valaa
Baktım Güzel duruyoo..Beğendimm dedim bende olayımm bari meee
kizim 30 tl az para mi baska bi yere harcasaydinbenim herufe soylesem bunu sen kafayi yedin heralde ismin kirmizi yazilacak diye 30 tl mi vericem der
Amann Kuzumm Ben Heruff Bişey Demezz. Onu alakadar etmezz çünküü
Benim Kendi paramm karışmazz oo