Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
geçen akşam aldım kolumun altına kitap okudum ona.anam bi mutlu bi mutluböyle değişik şeyler istiyor adamcık ama karısı pek anlamaz işte böyler şeylerden puff

evet canım sosyal hayattan bahsediyor.işten eve gidiyoruz yemek ye,biraz tv seyret,sohbet et tamam hep aynı şeyler..Yani dediğin tarzda farklılıklar yapıyoruz tabi ama yetmiyor adama,çıldırtacak beni

çok ilginç cnm bunları yapıyosanız daha ne istiyoki sen ona bi şekilde anlat herksesin hayatının öyle oldugunu bizde de öyle yemegmizi yeriz tv seyrederiz çayımızı içeriz sohbet ederz snra yatarız hafta sonuda ya gezmeye gideriz ya alışverişe yada sinemaya bunlar bile bizi mutlu edebilen şeyler seninki yetinmiyo heralde fazlasını istiyo ama durdurmalısın bi şekilde

Yok anlamıyor adam yaa,işim zor ne diyim.Habire düşünüyorum değişik ne yapabilirim diye

taniyom bacim ben hatresi benim topikte de baya konusmuslugumuz vardir cisli kakali konulardan

caniiiiiiiiiiiiiiiim ay insallah tutar bebegin hatta bebeklerin ikiz ucuz ay gelsin bebeler

demek tanışıyosunuz hatresimle ne güzel

iyi dileklerine amin diyorum canım sağol

Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin cnm ben hep öyle dua ederim
ilk denemeniz mi sonuç ne zaman belli olacak :26:

amin canım sağol sonuç bi hafta sonra belli olacak inşallah

gecmis olsun vuslatcim dikkat et kendine elimizi ayagimizi yakarsak bu herufler ac kalir valla kalkip yumurta bile kirmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…