Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhabalar :KK17:
Öyle dertte ki başım işlerle..
Topiğe girsem mi girmesem mi derken belki kafamı kaşıyacak vakit bulmamı sağlar diye dalayım dedim :KK17: :KK17:

Topiğe girsem mi girmesem mi derken belki kafamı kaşıyacak vakit bulmamı sağlar diye dalayım dedim :KK17: :KK17:

hoşgeldin cnm aramıza ev işleriyle başı dertte olmayan ev hanımı malesef yok :KK53:
bu topik sayesinde işlerimizi ertelemiyoruz günü birlik rapor veriyoruz ve o gün işlerimizi yapmak zorunda hissediyoruz öyle motive oluyoruz yani biraz kendini tanıt istersen sende:KK16:

hoşgeldin cnm aramıza ev işleriyle başı dertte olmayan ev hanımı malesef yok :KK53:
bu topik sayesinde işlerimizi ertelemiyoruz günü birlik rapor veriyoruz ve o gün işlerimizi yapmak zorunda hissediyoruz öyle motive oluyoruz yani biraz kendini tanıt istersen sende:KK16:

25 yaşımdayım, 4,5 yıllık evliyim, 3 yaşında bir meleğim (cadımsı :KK37: ) var hamdolsun..
Annemle ve iki kardeşimle yaşıyoruz, annemin evinde ve ev dubleks :KK52: :KK52:
Çalışıyorum, diş hastanesinde kalite sekreteriyim..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK37: ve pırıl pırıl evler :KK9: :KK9:

yok canim ya bizim odada uyuyo zaten geceleri donup duruyo bazen uyanip beni istiyo baska odada hayatta uyumaz cadi:KK53:
yok kiz gelmediler biz de gitmedik telde konusuyoruz:KK53:ya 4 saatlik yol kim gitcek o kadar yolu:KK53::KK53:
zaten yilda bir iki defa anca gorusuyoruz
ooooooo o kadar var mı yaaa:KK30:

gerçekten uzakmış
dur estosum gitme bi sey sorucam sen sam tatlisi yaptin mi hic:26:
onun icine cevizle karisik findik da ilave edersem nasil olur sence:26:
hiç yapmadım ama bence çok güzel olur
ceviz ve fındık her zmn beraber herşeye yakışırlar cnm :KK19:
günaydın kızlar nasılsınız:KK16:
iyilik bebişim senden nabr
oşgeldin beaaa

gel gel düzenli rapor verirsen bize bu işlerin de üstesinden gelirsin :21:

benim bugün yapılacak işlerim
mutfağı toplamak
evi toplamak
çamaşır atıcam makineye
yemeğim var rahatım bugün
bu kadar:KK16::KK16::KK16::KK16:

25 yaşımdayım, 4,5 yıllık evliyim, 3 yaşında bir meleğim (cadımsı :KK37: ) var hamdolsun..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK37: ve pırıl pırıl evler :KK9: :KK9:

çocuğuna annen mi bakıyo

mesai saatlerin kaç

bi de annen evdeyse sana pek bi iş kalmaz sanki :26:

ooooooo o kadar var mı yaaa:KK30:

gerçekten uzakmış

hiç yapmadım ama bence çok güzel olur
ceviz ve fındık her zmn beraber herşeye yakışırlar cnm :KK19:

iyilik bebişim senden nabr

oşgeldin beaaa

iyidir estoşum ya takılıyom beaa:21:

maşşalah canım allah bagışlasın meleğini sana:nazar: çalışıyosan ev işi gercekten daha zor geliyodur planlı çalışman gerekiyo sürekli:KK9:
bende 21 yasındaşım 1 yıllık evliyim bebiş henüz yok:KK1: ev işiyle ugrasıp duruyorum:KK16::KK16:

...
oşgeldin beaaa

ojjjbulduk sagolasin :KK9: :KK9:
İnşallah bakalım, öyle umuyorum :KK9:

çocuğuna annen mi bakıyo

mesai saatlerin kaç

bi de annen evdeyse sana pek bi iş kalmaz sanki :26:

Annem bakıyor evet, en büyük avantajım bu zaten :)
Şimdiye kadar annem yemek yapıyordu ve çamaşırları yıkayıp asıyordu..
Üst katta kurutunca aşağı atıyor ütülenecekleri, ütü ve temizlik bana ait :)
Ama şu an İstanbul'da 3. bel fıtığı ameliyatını oldu :KK50:
Bundan sonra değil çamaşır asmak, yemeği bile yaparım herhalde, yeter ki artk sancısı olmasın :KK50:
Evde 2 yetişkin erkek, 2 kadın 2 de çocuk olunca ütü en az 3,5 saat sürüyor zaten ama annem iyi olsun yeter..

maşşalah canım allah bagışlasın meleğini sana:nazar: çalışıyosan ev işi gercekten daha zor geliyodur planlı çalışman gerekiyo sürekli:KK9:
bende 21 yasındaşım 1 yıllık evliyim bebiş henüz yok:KK1: ev işiyle ugrasıp duruyorum:KK16::KK16:

çok teşekkür ederim :KK16:
yeni evliyken yani bebiş yokken herşey çok kolaydı..
en büyük temizliğimi çalışıyorken ve hafta içi olduğu halde 4 günde bitirmiştim..
Çocukla evdeyken 15 günde yaz temizliğini bitiremeyip en sonunda ağlamıştım :KK52: :KK52:

çok teşekkür ederim :KK16:
yeni evliyken yani bebiş yokken herşey çok kolaydı..
en büyük temizliğimi çalışıyorken ve hafta içi olduğu halde 4 günde bitirmiştim..
Çocukla evdeyken 15 günde yaz temizliğini bitiremeyip en sonunda ağlamıştım :KK52: :KK52:

haklısın cnm bebiş gercekten çok etkiliyo şimdi işim olunca dakik yapıp kalkıyorum ama çocuk olunca öyle olmıycak sanırım ama olsun allah onların eksikliğini göstermesin bende işleri yapamasam oturup aglarım heralde :KK1::KK1:

haklısın cnm bebiş gercekten çok etkiliyo şimdi işim olunca dakik yapıp kalkıyorum ama çocuk olunca öyle olmıycak sanırım ama olsun allah onların eksikliğini göstermesin bende işleri yapamasam oturup aglarım heralde :KK1::KK1:

işlerin bitmediğine mi yanarsııın, bitmeden tekrar tekrar olan toza mı :KK37: :KK37:
Rabbim korusun onu, ondan kıymetli birşey yok valla :KK16:
Biraz da ondan kıymetli olmadığı içindi sanırım gerçi :KK37:
Ağladıkça işi bırak, eşofmanın paçasına yapıştıkça kucakla :KK37:
Biter mi o iş :KK52:

işlerin bitmediğine mi yanarsııın, bitmeden tekrar tekrar olan toza mı :KK37: :KK37:
Rabbim korusun onu, ondan kıymetli birşey yok valla :KK16:
Biraz da ondan kıymetli olmadığı içindi sanırım gerçi :KK37:
Ağladıkça işi bırak, eşofmanın paçasına yapıştıkça kucakla :KK37:
Biter mi o iş :KK52:

ayy canım alemsin walla çok güldüm:KK1:
şimdi büyümüştür daha rahat yapabiliyosndur işlerini:KK9::KK9:

ayy canım alemsin walla çok güldüm:KK1:
şimdi büyümüştür daha rahat yapabiliyosndur işlerini:KK9::KK9:

Daha rahat oluyor tabii viledayı sudan çıkarıp sıkmadan lak diye yer silince yardımı da oluyor :KK52: :KK52:
Tabii ki şaka bir yana, bir nebze kolay oluyor. En azından ayak altında olmuyor..
Oyuncaklarını ya da eşyalarını toplatıyorum kendisine, kaçıyor :KK37: :KK37:

Daha rahat oluyor tabii viledayı sudan çıkarıp sıkmadan lak diye yer silince yardımı da oluyor :KK52: :KK52:
Tabii ki şaka bir yana, bir nebze kolay oluyor. En azından ayak altında olmuyor..
Oyuncaklarını ya da eşyalarını toplatıyorum kendisine, kaçıyor :KK37: :KK37:

ayy canım kıyamam ona ben ya bırak yardım etsin sana :KK9: annen yanınnda bide şanslısın o onla ilgilenirken sende işlerini yaparsın en azından:KK53:

ayy canım kıyamam ona ben ya bırak yardım etsin sana :KK9: annen yanınnda bide şanslısın o onla ilgilenirken sende işlerini yaparsın en azından:KK53:

Çocuğu götürüp getirme derdim yok ya, en güzeli o..
Annemle küçük kardeşim evde olmadı mı temizlik ölüm zaten..
Canı sıkılıyor, teyzesini özlüyor, benimle uğraşıyor :KK16:
Sen de çalışıyorsun sanırım.. Çok da yeni evlisin, ne güzel :KK16:

Çocuğu götürüp getirme derdim yok ya, en güzeli o..
Annemle küçük kardeşim evde olmadı mı temizlik ölüm zaten..
Canı sıkılıyor, teyzesini özlüyor, benimle uğraşıyor :KK16:
Sen de çalışıyorsun sanırım.. Çok da yeni evlisin, ne güzel :KK16:

yok tatlım ben çalışmıyorum evdeyim , yeni evli sayılırız 1 yıllık:KK9: benim bebiş olursa zorluk çekerim baya annemlerle aynı şehirdeyiz istanbulda ama aramızda 2 saat var :KK14: gelmesi çok zor oluyo eşimin aileside kendi memleketinde ama saolsun kayınvalidem 2 ayda bir gelir bazen annemden daha çok gördüğüm bile oluyo:KK9: o yuzden annem yanımda olsun çok isterdim mesafe uzak olunca 20 günde bir anca gidiyorum:KK5:

X