-
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Siz de anne ben buraya seni görmeye seninle vakit geçirmeye geldim demediniz mi ? Sürekli iş yapmaya gelmişsiniz gibi neden temizlik yapılıyoBen zaten yapıyorum ama yani ben de az da olsa dinlenmek istiyorum . Her şeye yardım ediyorum zaten anneme gelince bir tane bulaşık yıkatmam, yemeğin çoğınluğunı yaparım ama temizlik, dip köşe istemesi yoruyor beni
Ayip kız 1 hafta annene temizlik yapsan ne olur? Tut birini temizlet 2 bin mexKızlar ara tatilde ailemin yanına geldim ama evde her iş bana bakıyor yani yemek, bulaşık temizlik cumaya hemen gitme kararı aldım, biletimi aldım. Ama annem daha fazla temizlik yapmamı istiyor bir yanım yap diyor ama bir yanım da yapma zaten senin ayrı bir evin var ve çalışıyorsun buraya biraz da olsa dinlenmeye geldin diye. Kararsız kaldım, borcum olmasa geziye gidecektim ama bir daha ne yapsam bilmiyorum annem ben gelince daha da salıyor ev işleri bana kalıyor yoruluyorum ona da acıyorum ne kadar evi temizlesem de annem hiç düzenli ve temiz değil malesef eski haline geri geliyor , ben de bu yaşta malesef bel fıtığı var. Vicdan yapıyorum açıkcası.
Anne olunca anladım anneliğin ne kadar yorucu olduğunu. Bekarken ve çocuğum yokken daha farklı düşünürdüm.Aynı durum bizde de var. Ev iki katlı biz gidince annem hep mutfakta olur bende temizlik işlerini yaparım. Ne kadar yardımcı olursam o kadar kârdır bana
Hizmet beklemiyorum zaten bulaşık süpürge yapıyorum ama ev çok dağınılk ve tertipli değil her geldiğimde baştan uapıyorum ama olmuyorYa ben bu ana baba evine gidip dinlenmeye geldim diyenleri anlamiyorum, sanki hotel.
Oturucan da hizmet mi edecek yasli basli insanlar? Temizle ne olacak yani, gencecik insansiniz surda, oram agriyo buram ağrıyo amann valla bi ben mi dipçik gibiyim yav her isi de yaparım bi yerim de agrimaz var bi anormallik bendedagi tasi oynatırsiniz daha ya.
Borcum olmasa öyle yapıcam onu da istemiyor bizim ev dağınık istif çiler malesef bir şey attırmıyorlar. Küçüklüğünüzden beri hem okul hem ev işi yapsaydınız bence böyle düşünmezdiniZ. Ben lise de bile ders çalışırken sofra kur bulaşık yıkayıp okula giderdim. Bunu annem de hep hastayım diye yaptırırdı. Hep böyle geçti çocukluğum. Bir yanım yap gitsin bir yanım da lüçüklükten beri yaptın ne oldu bu yaşta bel fıtığın var diyorum.Ayip kız 1 hafta annene temizlik yapsan ne olur? Tut birini temizlet 2 bin mex
İş hiç bir zaman bitmez ya. Gıcık bir durumİkili duygular yaşıyorum. Ev çok tertipli temiz olur bulaşıl yıkayıp yemek yaparsın süpürge yapıp oturursun bizim evde asla iş bitmiyor. O yüzden de canım sıkılıyor küçüklükten yaptığım için galiba.
şarkı çok güzelmişŞu şarkı aklıma geldi:
Erkek olsaydınız yapacağınızdan fazlasını yapmayın. Erkek kardeşiniz varsa eminim böyle yüklenmiyordur ona.
Beni anlayan birileri varmış bundan sonra öyle yapacağım artık mecbur ama eve de borcum bitince bir hizmetli çalışan ayarlamam gerekecek.Ben de ara tatilde aileme geldim ve bazi anı sebeplerden ev biraz kalabalık ben çok yoruldum bu kalabalıkta açıkçası, ek temizlik vs yapmadım annemle beraber yemek bulaşık ama bir daha böyle kalabalık olursa gelmem açıkçası...geçen anneme ve anneanneme dedim ben yorulunca çok sınırlı oluyorum elimde değil ve şuan çok yoruldum bana birşey demeyin dedimnormal zamanda gelince beraber yemek bulaşık ama temizlik olsa ben de sinir olurdum, annem diyor zaten çalışıyorsun burda birşey yaoma diye, siz de yapmayın bosverin, kendinize program yapın dışarı cikin
Bu annenlerin derdi senin değil, önce bunu kendine görev edinmekten vazgeç, sen kendine görev edinirsen onlarda senin görevin olarak görmekten cekinmezBeni anlayan birileri varmış bundan sonra öyle yapacağım artık mecbur ama eve de borcum bitince bir hizmetli çalışan ayarlamam gerekecek.
Bundan sonra tatile gidin bence , anneniz bencil ...Kızlar ara tatilde ailemin yanına geldim ama evde her iş bana bakıyor yani yemek, bulaşık temizlik cumaya hemen gitme kararı aldım, biletimi aldım. Ama annem daha fazla temizlik yapmamı istiyor bir yanım yap diyor ama bir yanım da yapma zaten senin ayrı bir evin var ve çalışıyorsun buraya biraz da olsa dinlenmeye geldin diye. Kararsız kaldım, borcum olmasa geziye gidecektim ama bir daha ne yapsam bilmiyorum annem ben gelince daha da salıyor ev işleri bana kalıyor yoruluyorum ona da acıyorum ne kadar evi temizlesem de annem hiç düzenli ve temiz değil malesef eski haline geri geliyor , ben de bu yaşta malesef bel fıtığı var. Vicdan yapıyorum açıkcası.
Bana da bütün işleri bırakır çıkarlar,çocuk da bırakırlar hatta..Kızlar ara tatilde ailemin yanına geldim ama evde her iş bana bakıyor yani yemek, bulaşık temizlik cumaya hemen gitme kararı aldım, biletimi aldım. Ama annem daha fazla temizlik yapmamı istiyor bir yanım yap diyor ama bir yanım da yapma zaten senin ayrı bir evin var ve çalışıyorsun buraya biraz da olsa dinlenmeye geldin diye. Kararsız kaldım, borcum olmasa geziye gidecektim ama bir daha ne yapsam bilmiyorum annem ben gelince daha da salıyor ev işleri bana kalıyor yoruluyorum ona da acıyorum ne kadar evi temizlesem de annem hiç düzenli ve temiz değil malesef eski haline geri geliyor , ben de bu yaşta malesef bel fıtığı var. Vicdan yapıyorum açıkcası.
Şunu da konu diye açmışsınız ya pes...Kızlar ara tatilde ailemin yanına geldim ama evde her iş bana bakıyor yani yemek, bulaşık temizlik cumaya hemen gitme kararı aldım, biletimi aldım. Ama annem daha fazla temizlik yapmamı istiyor bir yanım yap diyor ama bir yanım da yapma zaten senin ayrı bir evin var ve çalışıyorsun buraya biraz da olsa dinlenmeye geldin diye. Kararsız kaldım, borcum olmasa geziye gidecektim ama bir daha ne yapsam bilmiyorum annem ben gelince daha da salıyor ev işleri bana kalıyor yoruluyorum ona da acıyorum ne kadar evi temizlesem de annem hiç düzenli ve temiz değil malesef eski haline geri geliyor , ben de bu yaşta malesef bel fıtığı var. Vicdan yapıyorum açıkcası.