E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
temizlikse konu ben olmadan olmaz..
evim temiz değilse hiiç bişeye konsantre olmam ben..
banyom mutfağım evimin her köşesi her an misafir gelicekmişçesine hazırdır yani..
oğlum doğduktan sonra içime çok sinmemişti yaptığım temizlikler şimsi ramazana tertemiz girmek istediğim için başladım..
tüm halılarımı verdim önce yıkamaya çok güvendiğim bir yere..
sonra evde ne kadar çekmece dolap varsa hepsini döktüm temizleyim herşeyi silkeleyip baştan dizdim..
kadın gelip cam kapı ve fayansları silecek hıı bide koltukları halılarımı o zaman sericem ohh mis gibi:))
ya okudumda nisbet yapar gibi olmuş:)))
yani demem o ki mutlaka aklınıza bişey gelince bismillah diyip o anda kalkıp yapmanız lazım..
Sabah pc yi hiç açmadan kahvaltıyı toplayıp süpürgeyi açarsanız zaten devamı gelir..alışkanlık oluyo bi ççeşit:)
inşallah gönlünüzce girersiniz ramazana tertemiz:)
Halılarımız bİzde vercez yıkamaya gercı bızımkıler el dokuması kuru temızlık oluyor bıızmkılere.
Estel dedİĞİn gİbİ pcyı acmadan ne yaparsan yapıyosun yoksa kalkamıyosun baŞından canımya
bunun bahanesi olmuyor valla en önemlisi insanın içinde olması rahat edememesi. Düşünün ki aniden misafir geldi şayet benım evim dağınık olsa çok utanırım :kedi:
Siz bu açıdan nasıl bakıyorsunuz olaya?
ben temizlik yapmadan rahat edemem asla işim bitmeden geçemem internetin başına önce işimi yaparım işim bittiğinde rahat rahat otururum dağınıklığa asla tahammülüm yok ama bu konuda kendimi çok yıprattığımın farkındayım biraz ince düşünüyorum temizlik konusunda kendimi çok hırpalıyorum-tatlicadiarzu-
bunun bahanesi olmuyor valla en önemlisi insanın içinde olması rahat edememesi. düşünün ki aniden misafir geldi şayet benım evim dağınık olsa çok utanırım :kedi:
siz bu açıdan nasıl bakıyorsunuz olaya?