- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Biraz derken![]()
Tamam baya baya

Yumuşatıp söyledim
Bu tipler kaynana evine temizliğe de gider ıyi gelin görünmek adına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz derken![]()
Bu da benim icin bdv klasigiTamam baya baya
Yumuşatıp söyledim
Bu tipler kaynana evine temizliğe de gider ıyi gelin görünmek adına
Bakmayın siz, bir elinde bin marifet erkek görseler imrenirler, ''keşke eşim böyle olsa'' derler öyle diyenler. Kesin kocaları bir yumurta kırmayı bile beceremiyordur iş versen daha beter iş çıkarıyordur ondan öyle diyorlardır. Ben işsizlikten şu an çalışmıyorum ama yine de eşim zaman zaman bana ev işinde yardım eder. Temizlik, ev işi bayanın görevidir denmesi çok saçma! Artık bu lafı duymaktan çok sıkıldım ya.
Ayni arkadaslar konu kadin erkek esitligine gelince feminizme kadar ciddi savunucular. Bugun beni feminist olmakla itham ettiler ki olabilirim. Yalniz benim soyledigim sey feminizmle ilgili degil gayet insani ve mantikli.
Hatta ben soyle bisey fark ettim. bazi calisan kadinlarin dillerinde kadin haklari,esitlik varken evde istedikleri olmayinca birden ev isi kadinin isidir zihniyetine burunuyorlar.
Ben bunun neresi dert onu çözemedim.. sizene kim ne düşünüyosa düşünsün.. Siz size mantıklı geleni düşünün gerisine karışmayın bence
Buradaki görüşler de belli zaten daha önce benzer konular defalarca sayfalarca yazıldı çizildi.. Yani sizin yanlış düşündüğünüz falan yok.. Arkadaşınıza da eminim ağzının payını vermişsinizdir.. Ben bunu pek dert olarak görmedim o yüzden.. Hani deseniz ki bizim evde eşim bana böyle diyo ya da davranıyo ona hepberaber çözüm bulalım da, buna ne çözümü bulalım şimdi havada kalıcak bi konu yani..Bu kadar aydin gorunuslu insanlarin boyle dusunmesi bana dert oldu evet. Cunku onlar da bu zihniyetle cocuk yetistirecekler. Buradaki hanimlarin fikirlerini almak istedim.
Banane isteyen istedigini dusunsun demek yerine ben kadina kadini savunmayi tercih ettim. Karismak adina degil, farkli bir bakis acisi getirmek adina.
Buradaki fikirleri de gormek istedim.
Bazen biseylere dahil olmak banane dememek gerekir.
Buradaki görüşler de belli zaten daha önce benzer konular defalarca sayfalarca yazıldı çizildi.. Yani sizin yanlış düşündüğünüz falan yok.. Arkadaşınıza da eminim ağzının payını vermişsinizdir.. Ben bunu pek dert olarak görmedim o yüzden.. Hani deseniz ki bizim evde eşim bana böyle diyo ya da davranıyo ona hepberaber çözüm bulalım da, buna ne çözümü bulalım şimdi havada kalıcak bi konu yani..
Hiç tuhaf falan değilsiniz.. Kimse de burda size evet ev işi kadının görevidir demez, yani en azından diyemez, bilir ki öyle bişey dese burda topa tutulur.. hani bu biraz sohbet konusu daha çok dert değil de.. Ama emin olun ki evli arkadaşlarımız var bu konudan muzdarip olan eşlerinden yana yani.. Mesela ben.. Eşim, öyle eşitiz böyle eşitiz, tabiki yardım edilecek diye konuşur ama sadece konuşur yine evin %90 işini ben yaparım.. Süper anlaşan mutlu bi çiftiz ama tek kavga konumuz yılda bikaç defa bu olur..Biraz düzelir iş güç yapmaya başlar sonra yine aynı.. Hadi gelin bu konuya çare bulalaımInanin ben onlardan onu duydum ya burdaki fikirleri merak ettim.
Cozum bulmamiza gerek yok, bilmiyorum yanlis yere mi actim konuyu ama Paylasim yapalim istedim ne de olsa boyle dusunen onlarca kadin var. Ben mi tuhafim acaba dedim o yuzden sordum.
Ya da bazi kadinlar eslerinin yardim etmeyisini,paylasmayisini bu kaliplarla mi ortmeye calisiyor ?