Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Bence denemelisin biri oyle cikti diye hepsi oyle olacak degil bizim eski komşularımız romandı ve çok iyilerdi kardeşim küçükken boğazına bir şey kaçmıştı nefes alamıyordu onlarla 1. Katta oturuyordu adam kardeşim ölüyor diye balkondan atladı geldi o müdahale etti mesela

Romandan kasit cingeneyse ben kesinlikle ise almazdim. Baroda cmkdan bana gelen hirsizlik sorusturma/kovusturmalarinda supheliler cogu zaman hep cingene oluyor, birkac avukat arkadasimla bunun muhabbetini yapmistik, onlar da ayni seyi soylemisti. Baska birini bulun

Iyi de bana kürt dedikleri için kimsenin saçını başını yolmuyorum ama
Ha çingene ha roman ne fark var ?
Fark eden bişey yok zaten herkez insan ayrımcılık yüzunden ise alinmıyorlar horlanıyor o yuzden

Fark eden bişey yok zaten herkez insan ayrımcılık yüzunden ise alinmıyorlar horlanıyor o yuzden
Yoo Türk'ü Kürt'ü Sunnisi Alevisi Çerkez'i hepsi alınıyor işe bi siz söz konusu olunca insanlar durup düşünüyo neden acaba ?
Neyse yukarda ettiğiniz kufurlerden sonra en iyisi biz cevaplasmayalim.

Yine karismis ortalik.))
Konu sahibi ben olsam almam evime..en son bir bakıcı bulmuştum acenta araciligi ile üstelik.ona ragmen bin pisman oldum.Kiz bildigin pkk li çıkmıştı.evde sehit haberlerini izlerken karsima gecip ohh olsun demişti de esyalarini kapinin onune atip kovmustum kizi..aman dikkat..hirsizligi bir kenara birakin can guvenligi sozkonusu yani..

O da ne cesaret çalıştığın yerde. Yani çalıştığın yerde bu kadar aleni söylenir mi bu? Sizi de kendinden mi sandı nedir

Aslında hepimiz medenice fikrimizi beyan ettiğimizi düşünüyoruz ama her cumlemiz de bir "onlar" var.Dusundum ,taşındım ben de evime çalışan olarak almazdim dedim.Ama tek argumanim karşımda ki kişinin "roman/çingene " olması.Yani karşımda ki kişiyi sadece etnik kökenine göre değerlendiriyorum.Peki beni bir irkcidan ayıran ne kalıyor? Sadece şiddet duyguları beslemiyor olmam sanirim.

O da ne cesaret çalıştığın yerde. Yani çalıştığın yerde bu kadar aleni söylenir mi bu? Sizi de kendinden mi sandı nedir
Tam tersine olmadigimi bildiginden dolayi sinir etmek icin yapti.Amaci buyuk ihtimalle kovulup tazminat filan almakti ama ben acikca korktugumu ve tehdit edildigimi soylerim diyince agzini açamadı vatan haini..

Vallahi mahallemiz çingene kaynıyor.. Gözlerimle gördüğüm için söylüyorum istisnasız hepsi hırsız bizim mahalledekilerin.. Çocukları bir doluşur marketlere, market sahibi biriyle ilgilenirken öteki sakız aşırır hiçbir şey çalamasa.. Mahallede at besliyorlar.. At arabaları var.. Nerde bir halı gördü hooop çalar.. Gider onu çingene pazarında satar... Şahsen benim İstanbul esenyurtta gördüklerim bunlar.. Polisler bunlara bir şey yapamıyor.. Çünkü değişik tipler... Ama mesela bizim memlekette de var çingene. .Ne çalmak ne çırpmak asla.. Balıkçılık, manavlık, belediye bandosu, pazarcılık.. vs.. Hiç duymadım.. Şu çingene de şurdan şunu çalmış.. Değişiyor.. Ben kendi memleketimde olsaydım alırdım ama istanbulda asla bir çingene sokmam evime.. Küçücük çocuk bana bir küfürler etti.. Ağzım açık kaldı.. Yani demem o ki yok almam ben..

Bizim okulun cevresinde tonlarca cingene var. Bir suru de cingene ogrencim oldu. Acikcasi en iyisi bile pek fena maalesef, problemsiz olanina denk gelmedim. Baska bir is olsa belki ama evimin icine almam.

Neyse içimde tutamiycam, banlanmak uğruna yazıyorum . Uyuşturucu satan , bu yolla para kazanıp ,terör örgütlerini destekleyen romanlarin .................... Çok güzel sövdüm, herkes sövsün :)))

Aaaa Konaklı bana gelen

o zaman sakın bulaşmayın ... vicdanınızda rahat olsun evlat teslim edeceksiniz milyonda birlik olumsuz ihtimal bile insanın midesinu bulandırır içi rahat olmaz ... bu bölgedeki insanlar çalmayı öğrenir ilk olarak sonra büyüdükçe diğer suçlara
yönelirler çevreye uyum mevzusu yani

Eski calistigim isyerinin ust sokagi cingene mahallesiydi cok pis ve tehlikeli insanlardi gunduz vakti bile o sokaga girmeye cekinirdi insanlar. O yuzden bende tercih etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…