• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi için Roman bayan yardımcı fikri?

Çingenelerin çoğunluğu ön yargıdan oluşan rahatsızlıktan dolayı hırsızlığa başvuruyor
Kimileride kolaylıktan .
Ama insanın ırkına , diline ve dinine bakarak hakedip haketmediklerini düşünmüyorum.
Siz evinizde görmek istemeyebilirsiniz
Nitekim arkasında duran bir referansı yoksa
Bende istemem .
Fakat şu gözünün üstünde kaş var hesapları çok lavbali oluyor

Çingenelerin çoğunluğu ön yargıdan oluşan rahatsızlıktan dolayı hırsızlığa başvuruyor
Kimileride kolaylıktan .
Ama insanın ırkına , diline ve dinine bakarak hakedip haketmediklerini düşünmüyorum.
Siz evinizde görmek istemeyebilirsiniz
Nitekim arkasında duran bir referansı yoksa
Bende istemem .
Fakat şu gözünün üstünde kaş var hesapları çok lavbali oluyor
Bunların hepsi hikaye biz neden çalmıyoruz ne görüyorlarsa onu yapıyorlar hiç de rahatsız falan değiller kendi kanunlarını uyguluyorlar mahallelerine polis bile girmiyor

Bunların hepsi hikaye biz neden çalmıyoruz ne görüyorlarsa onu yapıyorlar hiç de rahatsız falan değiller kendi kanunlarını uyguluyorlar mahallelerine polis bile girmiyor
" kimileri de kolaylıktan " dedim zaten .
Cümle iöinden işimize geleni alıp pişirmek her zaman rahbet gören bir lezzet değil , bayatlıyor

Kimse burda hakaret etmedi küfür etmedi medenice fikirlerini beyan ettiler ama siz terbiyesizce yorumlar yapıyorsunuz.Sonrada yüce yaradandan ayrımcılıktan bahsediyorsunuz ben polemik olsun diye açmadım bu konuyu gerçekten ikilemde kalmıştım ama sağolun aklımda net bişeyler belirdi
Soylemlerim size degil siz gayet dogru sozler dediniz basta belirttim zaten

Yillar once calistigim is yerinde Roman bir yardimci ablamiz vardi

Valla cok iyi bir bayandi.
Yemekleri cayi kahvesi bir baskaydi bayilirdik.

Cok da guleryuzluydu.

Bence demekte fayda var

Insallah bir roman kadın tutar sacini basini yolar da akillanirsin :))

Şimdi;

TCK 125/2’e göre hakaret suçu işledin. Bunun 3 Aydan 2 yıla kadar hapis cezası var.

Dikkat et, mahkeme salonlarında akıllanma. O kadar çok görüyorum ki yalvaranları. :işsiz:
Romanlara ayrimcilik hakaret yaparken bsey olmuyor ama sıkıntı :lülülü:

Şimdi çok güzel duyar kasardım ama evinize alacaksanız bu insanı varın genelleme yapın, içiniz rahat olsun. Dışarda yine yaparsınız hümanistliğinizi :) Genellemeler boşa ortaya çıkmaz.

Evet çingenelerden bahsediyorum
Geçen yolda yürürken dilenen bir kadına rastladım .hiç cingeneye benzemiyor , üstü başı elleri de tertemizdi ..kucağında bir bebek , açtığı elini bana doğru yöneltti ..sana para vermeyeceğim ,dedim .temizlikten anlar mısın ,kaç çocuğun var ,esin olacak hav hav nerde falan derken ben bunun numarasını aldım .seni temizliğe çağıracağım ,parayı da o zaman vereceğim dedim .ne kadar güvenilir bilemiyorum . Yalnız bir tane de olsa ,bir insanı topluma kazandırmak iyi birşey diye düşündüm ve bir iki haftaya çağıracağım

konuda biri demiş benden önce ama bende diyeyim.işe alacağım kişi ben koşulları sayarken herşeye evet tamam olur derse robot gibi ben işkillenirim o_O birde evinizde kamera da yokmuş.bu durumda en iyisi içinizde şüphe kalıyorsa anlaşmamak. evinizi emanet ediyorsunuz sonuçta.

Bizim burda onlara çingene diyin bi bakın sizi kaç parçaya bölüyolar.
Ay ben olsam istemezdim çok korkuyorum çünkü onlardan her an saldircakmis gibi bakıyorlar ve duyduklarimin hepsi ya hirsizlikla geciniyolar ya da dilencilikle.

Bizim burda onlara çingene diyin bi bakın sizi kaç parçaya bölüyolar.
Ay ben olsam istemezdim çok korkuyorum çünkü onlardan her an saldircakmis gibi bakıyorlar ve duyduklarimin hepsi ya hirsizlikla geciniyolar ya da dilencilikle.
Cunku bole ayrimcilik oldugu icin kimse ise almiyor onlari

Back