• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev ile işyeriniz arası kaç km-kaç dk sürüyor

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
Meslek hayatımda devamlı evimden uzak yerlerde çalıştım...nolur beni rahatlatin siz eşiniz ya da çocuğunuz evden kaç km işyeri...artık inanın memlekette sadece benim başıma geliyormuş gibi hissediyorum bu durum ....

15 km civarı

Sabah oğlumuzu okula bırakıp işe gidiyoruz evden çıkıp işe gitmenin 1 saat 45 sürdüğü Zaman çok okulla iş arası bir saati aşabiliyor

Trafik olmayınca mesafeler uzak değil esasen

2 otobüs değiştirip 2 saatte işe gidiyordum dönüş iş çıkış saatine denk geldiğinden 2 buçuk saati buluyordu
3 yıl önce evimin yakınına tayinim çıktı çok şükür yürüyerek gidiyorum ama bunun için 13 sene beklemem gerekti

3 km sürüyor servis olmadığı için yürüyerek gidiyorum yarım saate iş yerinde oluyorum otobüs kullanmak istersem evime ters olduğu için 2 otobüs kullanmam gerekiyor hava iyiyken sorun olmuyor yürüyorum ama havalar kötü olduğunda tam bir eziyet

Benimde 39 km
Sabah 8.30 da işe gidebilmek için 6.40 da servise biniyorum
Akşamda 5 te kalkan servisim bugün 7 de bıraktı :olamaz:

Ben geçen sene okula 3 saat yol gidiyodum 3 saatte dönüyodum. Bu şekilde hocalarım da vardı ben gibi uzun yoldan gelen

2 otobüs değiştirip 2 saatte işe gidiyordum dönüş iş çıkış saatine denk geldiğinden 2 buçuk saati buluyordu
3 yıl önce evimin yakınına tayinim çıktı çok şükür yürüyerek gidiyorum ama bunun için 13 sene beklemem gerekti
Aman allahim 13 sene mi ...inşallah ordan emekli.olursunuz artık

Back
X