• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hediyesi

Dun rondom bozuldu biri alsa hayir demezdim 😂

shaker, hamur mikseri

Gusel ve sik ozel bir vazo

dekoratif yine ozel tasarlanmis gibi duran bir tabak takimi

Dokum tencere

Dun rondom bozuldu biri alsa hayir demezdim 😂

shaker, hamur mikseri

Gusel ve sik ozel bir vazo

dekoratif yine ozel tasarlanmis gibi duran bir tabak takimi

Dokum tencere
Shaker dediğiniz hani şu elektrikli olanlar mı? Aslında her şeyi tammış ama bence o yoktur ya, çünkü çeyizde shaker neden olsun? 😁 Tabak takımı marka öneriniz olursa alabilirim. Ama shakeri yazdım bir kenara.

Shaker dediğiniz hani şu elektrikli olanlar mı? Aslında her şeyi tammış ama bence o yoktur ya, çünkü çeyizde shaker neden olsun? 😁 Tabak takımı marka öneriniz olursa alabilirim. Ama shakeri yazdım bir kenara.

Shaker guzel bir sey evet o elektrikli olanlar. Benim ceyizime koymuslar ama neden koymuslar bilmiyorum. Ceyiz yerlestirirken tesadufen gormustum ve cok sevinmistim. Ben almamistim cunku 😬

Luminarc, porland, jumbo

Arc france in cay fincanlari muthistir.

Cesmibulbul mesela eve cok yakisir. Gerci evin tarzini bilmiyorum.

aklima gelenler bunlar.

Yakın bir arkadaşım evlendi. Hatta eşi de arkadaşım ama ev hediyesi alırken nokta atışı yapacak kadar iyi bilmiyorum zevkini. Ama güzel de bir şey almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Yatak örtüsü takımı hem yeni evli güzel romantik bir seçim olur bence :KK39:

Bu arada ben hediye çeklerini çok mantıklı buluyorum:) Ama malesef bizim kültürümüze daha yerleşemedi çek olayı. Nedense kabalık olarak görülüyor🙄

Yatak örtüsü takımı hem yeni evli güzel romantik bir seçim olur bence :KK39:
yatak örtüsü takımı artık o kadar çok geliyo ki :D evlenen bütün teyze çocuklarımın hepsi gelenleri açmadan paketiyle başkasına hediye diye götürdü napıcam ben bu kadar takımı diye :D

yatak örtüsü takımı artık o kadar çok geliyo ki :KK70: evlenen bütün teyze çocuklarımın hepsi gelenleri açmadan paketiyle başkasına hediye diye götürdü napıcam ben bu kadar takımı diye :KK70:
Ben çok severim asla gözüm doymaz yatak örtüsüne kendimi düşündüm herhal 😂

Paşabahçe online sitesine girin, bakın ürünlerine.
İlla kullanacağı bir şey vardır.
Ki değişim kartı olduğundan, ihityacını görmezse değiştirir.

Değiştirebileceği markalardan urun almanizi oneririm. Bana büyük paralar verilmiş ama değiştiremeyeceğim hediyeler geldi. Ben de letgoya koydum sattim. Yatak ortusu takimiydi ne benim tarzimla ne odamin tarziyla uyumluydu. Internet satis fiyati 500 600 civariydi. Yazik yani verdigi paraya. Halbuki ozdilekten madame cocodan alsa değiştiririm. Degistiremedim Ama nakte dönüştürebildim🤪

Bir markadan hediye çeki almak beni cok mutlu ederdi. Eşyalarının tarzini bilmedigim icin bir yorum yapamıyorum bu sebeple. Herkesin dekorasyon zevki farkli.

Bu arada ben hediye çeklerini çok mantıklı buluyorum:) Ama malesef bizim kültürümüze daha yerleşemedi çek olayı. Nedense kabalık olarak görülüyor🙄
Aslında ben başkalarına Karaca’dan falan hediye çeki alıp verdim ama bu arkadaşlarım benim çok beğendiğim bir ev hediyesi almıştı bana. Salonun baş köşesinde duruyor. İstiyorum ki benimki de öyle olsun. 😁

Back
X