• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Hediyesi Ne Götürülebilir?

salon için dekoratif mumluklardan olabilir değişik biblo tarzı objeler...ya da gümüş bir tepsi veya konsol... ama en uygunu sanırım ihtiyacı olan şeyi almak...ya gitdiğinizde tespit eder hediyesini sonra götürürsünüz...

:CüvCüv::CüvCüv:annem olsa 12 tane tabak götürürdü
ama yakın akrabaya 12 tabak gitmez
güzel bir tablo alabilirsin.
ya da mutfağında eksik birşey varsa mesela semaver gibi dekoratif birşey olabilir
ya da düdüklü tencere..:lepi:

Bana gelen hediyelerin birkaçını yazayım belki fikir olur.
Arzum Mini tost makinası, Tefal Su Isıtıcı, Arzum Filtre Kahve Makinası, Salon için Ayetel Kursinin yazılı olduğu büyükçe bir tablo,
Salondaki konsolun üzeri için 2 tane mobilyamla aynı renk yani çerceveleri ahşap
fotograf çercevesi... yerimseniben

Ha ben ne alırım? Fotografla pek ilgili olduğum için genelde fotograf çercevesi yada tablo
Boynerde ve Mudo da çok şık fotograf çerceveleri oluyor. Çok basit gelir diyosan Paşabahçe mağazasına git orda envai çeşit mutfak
aksesuarı var. Mesela büyükçe bir cam servis kasesi tarzı bişey...

evet yarın almam gerekli..öfff..gelirken iyide götürürken kötü dimi diyor kocam:bbo:
zazacım gel çantama koyarım seni..ev hediyesi diye biblo niyetine süper olursun allama:lepi:

ekmek yapma makinesi...:lepi:
banyo için bir şeyler alabilirsin... paspas seti olabilir... bu hediye beni çok mutlu eder de şu ara..:hulya:
nevresim kayınvaliden almış...
küçük mutfak aletlerinden ne yok sorabilirsin...
biraz daha düşüneyim...opuyorumnanaktan

Kaynananın yeğeni kim oli ki? kocanın teyzesinin oğlu ya da dayısının oğlu mu? Neyse çok yakın sayılmaz.. Belki de sayılır neyse..

Foto çerçevesi al gitsin...Dandik ve ufak birşey alma ama (zaten almazsın da)..

bıze cok samımı olmadıgımız....ama akraba....birisi ev hediyesi getirmişti o geldi aklıma.......kaydirigubbakcemile3
hem hedıye ettı hemde büyük bir pot kırdı.......:1shok:
hediyesi büyük bakır dövme üzerine allahın isimleri ve bereket duası olan bir tabloydu....:lepi:...
gerçektende güzeldi......
hatta giriş çok geniştir astık duvara duruyor.....
potuda şöyleydi......
bu hanım geldi üzerini cıkarttı......tabi diger misafirlerde var..........ve annemin eline hediyeyi uzattı.....
dediki........umarım begenirsiniz......hediyemi........:1rolleyes:
aklıma böyle bir hediye almak geçti......gittim aldım......
eve geldim dedimki ben bu hediyeyi aldım ama ya inançları yoksa dedim.....akannehirakannehir
sonrada ben götüreyimde
begenirlerse kullanırlar begenmezlerse başkasına hediye ederler dedim......dedi........o hanım....:dilcikar:
tabi herkes bir hoş oldu......akannehir
annemle ben birbirimize bakakaldık.....fisfisfis
herkes bir agızdan inanclarımı yok........aaaa o nasıl laf dedi ama kadın bir kere lafı saldı meydana.....kafamçokkarıştı
ne diyecegimiz bilemedik.....
oysa allahıma çok şükür inancımızda saglam ve yerindedir....:Saruboceq:
annem hacıya gitmek için 2 senedır kura bekler......abdesınde namazında biriyizidir....:Saruboceq:
böcüküm.......hediyeye gelince bence hoş güzel bir duanın oldugu bir tablo al ama inancınada dikkat et........:roflol::roflol:

ekmek yapma makinesi...:lepi:
banyo için bir şeyler alabilirsin... paspas seti olabilir... bu hediye beni çok mutlu eder de şu ara..:hulya:
nevresim kayınvaliden almış...
küçük mutfak aletlerinden ne yok sorabilirsin...
biraz daha düşüneyim...opuyorumnanaktan
canımya..soramamki..ne getirim diye.ne bileyim çekinirim sormaya.o da bebek hediyesi eşofman getirmişti alyaya.bende kızına eşofman götürsemminaniknanik
banyo içinde olabilir bak.yarın ilk bakacaklarım belli oluyor..süpersiniz..Şeniz

Kaynananın yeğeni kim oli ki? kocanın teyzesinin oğlu ya da dayısının oğlu mu? Neyse çok yakın sayılmaz.. Belki de sayılır neyse..

Foto çerçevesi al gitsin...Dandik ve ufak birşey alma ama (zaten almazsın da)..

kaynana değil bi keremebenneyaptımki o benim kayınvalidemopuyorumnanaktan
hee kocamın dayısının oğlunun karısı:)))
foto çerçeveside iyi bir şey alayım derken bir tencere kadar para be ya..:1shok:
aslında deri tepsi nasıl olurki??gözüm benimkine gidince çaktı flaş..delikafadulden

bıze cok samımı olmadıgımız....ama akraba....birisi ev hediyesi getirmişti o geldi aklıma.......kaydirigubbakcemile3
hem hedıye ettı hemde büyük bir pot kırdı.......:1shok:
hediyesi büyük bakır dövme üzerine allahın isimleri ve bereket duası olan bir tabloydu....:lepi:...
gerçektende güzeldi......
hatta giriş çok geniştir astık duvara duruyor.....
potuda şöyleydi......
bu hanım geldi üzerini cıkarttı......tabi diger misafirlerde var..........ve annemin eline hediyeyi uzattı.....
dediki........umarım begenirsiniz......hediyemi........:1rolleyes:
aklıma böyle bir hediye almak geçti......gittim aldım......
eve geldim dedimki ben bu hediyeyi aldım ama ya inançları yoksa dedim.....akannehirakannehir
sonrada ben götüreyimde
begenirlerse kullanırlar begenmezlerse başkasına hediye ederler dedim......dedi........o hanım....:dilcikar:
tabi herkes bir hoş oldu......akannehir
annemle ben birbirimize bakakaldık.....fisfisfis
herkes bir agızdan inanclarımı yok........aaaa o nasıl laf dedi ama kadın bir kere lafı saldı meydana.....kafamçokkarıştı
ne diyecegimiz bilemedik.....
oysa allahıma çok şükür inancımızda saglam ve yerindedir....:Saruboceq:
annem hacıya gitmek için 2 senedır kura bekler......abdesınde namazında biriyizidir....:Saruboceq:
böcüküm.......hediyeye gelince bence hoş güzel bir duanın oldugu bir tablo al ama inancınada dikkat et........:roflol::roflol:

ohhhaaaaa lafa bak..akannehir
ben böyle bişe desem beni evden kovarlar..:sinifsinif:
sahi bombaymış yalnız kadın,evlere şenlikdelikafadulden

olabilir,hepsi olabilir..
ama nası karar vercem işte..:sinifsinif:
hepsi aklımda çok sağolun kızlar..zaten sizin söyledikleriniz ev ürünleri satan yerlerde de varkaydirigubbakcemile3

bence yeni bir evin eksiği güzel bir avizedir ben genelde avize alırım ve mutlaka eksik olmuş oluyor tamamlıyorum yani

Küçük mutfak aletleri veya dekoratif vazolar favorim
Anladığım kadarı ile çok yakın değilsiniz
Bu yüzden şık bir vazo bile işini görebilir
Büyük vazolar çok hoş duruyor evin köşelerinde
Ev daha bir şekil duruyor :lepi:

haber veriyim dedim de:kedi:
linens den tek kişilik bornoz lila-pembe karışımı terliğiyle birde kremli-mavi karışık terliğiyle aldım kızlar..
linensin alt katında inılmaz indirim vardı iki bornoz ve terlikleri 60 liraya aldım.
kendi kullanır,kullanmazsa gelinin anne babası şehir dışında.geldiklerinde onlara veriri gibi düşündüm..
hepinize teşekkürler:lepi:

kayınvalidemin yeğenin eşi.tüm akrabalar toparlanıp pazar günü için haber verilmiş.gidicez.yani çok samimi olmasamda ben bayramda seyranda aile toplantılarında karşılaştığımızda muhabbetimiz çok iyi..severimde.
nevresim takımı düşündüm aslında ama kayınvalidem almış,bende alsam olmaz şimdi aynı fabrikadan çıkmış misali.
seçeneklere bakayım.altın götürmekde işime gelmiyor bu arada.

çok samimiyetiniz yoksa bence altına gerek yok..hatta ev hediyesi almak dururken aşağı 100 milyon baymak çok fazla olur bence de..

Back