Merhaba;
Ev alan akrabanıza ev hediyesi neler götürebilirsiniz?
Sorum kısa..
Songül Abla;azzzz sonra içeriği nedeniyle konunuz şuraya taşınmıştır diyebiliropuyorumnanaktan
Tablo olabilir.
Ha birde dün carşıdayken yeni cıkan mumlukları gördüm. Şamdan degil orta sehpaya konulan türden ve cook harikalardı. Ben cok begenmiştim...
Altında köccük baş bi altında olabilir. Evinin bi ihtiyacı varsa onu bozdurup alabilir(bildiğin bi ihtiyacı oldugu ev eşyası yoksa)lülülülülülü
Sarıböcekçim samimiyetine göre değişir bence..Evinde salonuna koyabileceği bir süs eşyası,bir mutfak eşyası,yatak odasında kullanabileceği nevresim takımı ,yatak örtüsü,banyosunda kullanabileceği bir eşya (mesela süslü püslü bir sabunluk+sıvı sabunluk+diş fırçalık+pamukluk takım) ya da havlu seti..Altın bile olabilir...Dediğim gibi samimiyetine göre değişir...
dekorasyon hediyeleri eve uymayabiliyor.
Sizin aldığınız tablo tek başına çok hoştur mesela ama ev için uygun değilir.
Akraba olduğuna göre sorulabilir..
Örneğin salon avizesi henüz alınmamıştır veya eskidir,siz yenilersiniz.
cnm ekleyemedim ama koçtaş ın sitesinde hoş vazolar var az çok evinin rengini biliyosundur bence onlar çok şık olurrş. arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen ama altın bana çok saçma geldi sonuçta düğüne vs gidilmiyor ev görmesine gidiliyor.
bencede önce ihtiyacı olan bir şey varsa onu tespit et böcüküm
mesela neyi eksik bilmiyorsan ilk gidişinde bi çiçek yada bi pasta falan al git sonra da etrafı kolaçan et ikinci gidişinde de ev hediyesini götürürsün zemuszemus
yakın akrabansa ihtiyacı olan birşeyi götürebilirsin az çok bilgin vardır eksiklerinden...
Ben kuzenim için çiçek götürmüştüm evinde hiç çiçek yoktu (başka bir eksiğide yok zaten) köşeye cuk oturdu yane...
Çok yakın biriyse neye ihtiyacı varsa sorabilirsin ki işe yarasın önce..
Genelde mutfak hediyeleri çok işe yarıyor olmadı sehpa üstünde kullanabileceği çok şık vazolar yada mumluklar var.
Beyaz porselen tabaklar de çok kullanışlı fırında kullanabilir sofra düzeninde olabilir aklıma geldikçe yazarım kuzum ...
kayınvalidemin yeğenin eşi.tüm akrabalar toparlanıp pazar günü için haber verilmiş.gidicez.yani çok samimi olmasamda ben bayramda seyranda aile toplantılarında karşılaştığımızda muhabbetimiz çok iyi..severimde.
nevresim takımı düşündüm aslında ama kayınvalidem almış,bende alsam olmaz şimdi aynı fabrikadan çıkmış misali.
seçeneklere bakayım.altın götürmekde işime gelmiyor bu arada.