Ev Hediyesi Ne Götürülebilir?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba;
Ev alan akrabanıza ev hediyesi neler götürebilirsiniz?
Sorum kısa..
Songül Abla;azzzz sonra içeriği nedeniyle konunuz şuraya taşınmıştır diyebiliropuyorumnanaktan

Tablo olabilir.
Ha birde dün carşıdayken yeni cıkan mumlukları gördüm. Şamdan degil orta sehpaya konulan türden ve cook harikalardı. Ben cok begenmiştim...
Altında köccük baş bi altında olabilir. Evinin bi ihtiyacı varsa onu bozdurup alabilir(bildiğin bi ihtiyacı oldugu ev eşyası yoksa)lülülülülülü

Sarıböcekçim samimiyetine göre değişir bence..Evinde salonuna koyabileceği bir süs eşyası,bir mutfak eşyası,yatak odasında kullanabileceği nevresim takımı ,yatak örtüsü,banyosunda kullanabileceği bir eşya (mesela süslü püslü bir sabunluk+sıvı sabunluk+diş fırçalık+pamukluk takım) ya da havlu seti..Altın bile olabilir...Dediğim gibi samimiyetine göre değişir...

Akraba olduğuna göre iyi birşey olmalı..

ılkönce şunu söyliyim bir eksiği varsa onu almaya bak..Eksiği yoksa

Kaliteli olması şartı ile;

Tablo..
Porselen çaydanlık :)

Gümüş seviyorsa;
Gümüş tepsi,
Gümüş foto çerçevesi,

Dekoratif büyük bir ayna..

Uyku seti
Nevresim

Ay aklıma bunlar geldi şimdilik.

Bence sormakta fayda var eksik birşeyi tamamlarsanır daha makbule geçer

dekorasyon hediyeleri eve uymayabiliyor.
Sizin aldığınız tablo tek başına çok hoştur mesela ama ev için uygun değilir.
Akraba olduğuna göre sorulabilir..
Örneğin salon avizesi henüz alınmamıştır veya eskidir,siz yenilersiniz.

mrb.nevresim takım, mutfak araç gereçleri, evinin renk tonlarıni biliyorsanız süs eşyaları, çiçek şimdilik aklıma gelenler bunlar. aklıma geldikçe yazarım.

küçük ev aletlerinden ihtiyacı olan birşey

böceem bana mı hediye alcan yoksam....

şimdi kendimden biliyorum ben evime yeni taşındım ve bana gelen hediyenin tabiki bu nasılsa gelecek olduğuna göre ihtiyacım olmasını isterim...

bi sor ne ihtiyacı varsa onu al tabi yakın akrabansa (herkese sorulmayabilir)

ben olsam güzel bi tablo isterdim...

genelde mutfak gereçleri, nevresim takımı falan eksik olmuyo....

Ula bir Allahın kulundan ev hediyesi almadım iyimi

sadece eltim Arçelik çaycı aldı, ihtiyacımda vardı aslında.

Çakma sarışın, tabak çanak filan alma sakın.

En iyisi salonuna birşeyler alabilirsin.

Çok yardımcı oldum dimivereliniortak

cnm ekleyemedim ama koçtaş ın sitesinde hoş vazolar var az çok evinin rengini biliyosundur bence onlar çok şık olurrş. arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen ama altın bana çok saçma geldi sonuçta düğüne vs gidilmiyor ev görmesine gidiliyor.

bencede önce ihtiyacı olan bir şey varsa onu tespit et böcüküm

mesela neyi eksik bilmiyorsan ilk gidişinde bi çiçek yada bi pasta falan al git sonra da etrafı kolaçan et
ikinci gidişinde de ev hediyesini götürürsün zemuszemus

yakın akrabansa ihtiyacı olan birşeyi götürebilirsin az çok bilgin vardır eksiklerinden...
Ben kuzenim için çiçek götürmüştüm evinde hiç çiçek yoktu (başka bir eksiğide yok zaten) köşeye cuk oturdu yane...

Çok yakın biriyse neye ihtiyacı varsa sorabilirsin ki işe yarasın önce..
Genelde mutfak hediyeleri çok işe yarıyor olmadı sehpa üstünde kullanabileceği çok şık vazolar yada mumluklar var.
Beyaz porselen tabaklar de çok kullanışlı fırında kullanabilir sofra düzeninde olabilir aklıma geldikçe yazarım kuzum ...

ben yok yakınım olduğu için ona ihtiyacını sordum söylemedi
bende seçenek sundum
seçeneklerden
uyku setini seçmişti

kayınvalidemin yeğenin eşi.tüm akrabalar toparlanıp pazar günü için haber verilmiş.gidicez.yani çok samimi olmasamda ben bayramda seyranda aile toplantılarında karşılaştığımızda muhabbetimiz çok iyi..severimde.
nevresim takımı düşündüm aslında ama kayınvalidem almış,bende alsam olmaz şimdi aynı fabrikadan çıkmış misali.
seçeneklere bakayım.altın götürmekde işime gelmiyor bu arada.

cakma sarisin eger giitigin kisi antika seviyorsa git antikacidan al bisey ben öyle yapmistim bir arkadasima cok begenmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…