Ev Hanımlığından Bıkmışların Kulübü

Valla 2 çocukla çok zorlaştı kendimi yıpratıyorum resmen.

Kızım uslu oğlum ilgi delisi:/ Ev işi yemek uff

Bende utancımdan eşimden başka kımseye dıyemıyordum bıktım dıye meğer etraf benim gibilerle doluymuş kınanmadan bıktım diyebileceğimiz bir sayfa olması da güzel =)

Daha akşam eşime söyleniyordum
Sen yıllarca çalıştığın için emekli olucaksın ama ben evde koşuşturmamın karşılığında emekli olamıcam:52::52:

E artık burada hep beraber muhabbet ederiz.

Ayşe ben kızlar..2 çocukn annesiyin 23 yalşındayım 2 yaşında oğlum 2 aylık kızım var..

Malesef işleri bırakamıyorum eşimde titiz ..Sonra sorunlar oluyor

Ayşe ben kızlar..2 çocukn annesiyin 23 yalşındayım 2 yaşında oğlum 2 aylık kızım var..

maaşallah ben 8 aylık evliyim 7 aylık hamileyim 22 yaşındayım :1:
Allah analı babalı büyütsünn

ayyy kpsss kazanırımda inşallah ev hanımı olmam 2 sene evhanımlığı mı zor ömür boyumu tabikide ömür boyu
rabbim yüzüme bakar inşallah :16::15:

Aynen topluyorum topluyorum arkamı dönüyorum aynı elim kolum durmuyor:(
Ben çok rahatsızım bu konuda :/ Sanırsam hastlık oluyor bende temizlik düzen işi.

İnşallah kazanırsın hayatım.

canım şimdi mutfağımın halısını sileyim diye girdim anaaaa duvarlara kadar sildim çıktım şimdide araydı salondu süpürüp silcem
bu hastalık ya başlayınca sonu gelmiyor :25::25:

Merhaba kızlar bende ev işlerinden bıktım kahvaltı sofrası hala mutfakta kirli bulaşıklar tezgahta bulaşık makinem dolu elbiseler üst üste utusuz bir vaziyette. Benim şafkim kaymış off off :37:Üstelik aksam yemeği de yapmadım herzamanki gibi :emir_bebek:

Dün hiç giremedim foruma her yeri kaldırdım temizledim ama bugün aynı misafir gelince ev perişan oluyor ya.

Eşleriniz titizmi hanımlar?

ayyy maşallah Allah bağışlasın çocuklarını

ben de 27 yaşındayım benim de 2 tane çocuğum var

ama sen en iyisini yapmışsın ne güzel peş peşe olmuş

şimdi çok zorluk çekersin ama ilerde çooooooookk rahat edersin:16::16::16::16:

bende bıktım ev işlerinden her gün ne pişirsem diye düşünmekten her sabah 7 de kalkıyorum oğlanı okula getir eve gel 12 ye kadar temizlik yapıyorum istisnasız her gün oğlum eve geliyo yine her yeri birbirine katıyo sonra yemek talaşı ne pişirsem diye akşam olunca demzssin bu evde temizlik yapılmış etrafa dağılmış oyuncaklar açılmış kalem çöpleri eşimin pis çorapları saçılmış vaziyette sabah sil baştanyine başlıyorum:26:

keşke benimkide azıcık titiz olsa üstüne başına çok temizdir ama evde pasaklı bi tişort için bütün dolabı indirir aynı çocuk gibi

Allah seni ne etmesin emi güldürdün beni:60::60::60::60::60:

benimki de titiz dediysem bana söyler :60::60::60::60::60::60:

hatta dolabı dağıtacak diye çamaşırlarını ben veririm:19:

Benim eşim çok titizdir.

Mesela biz ince temizliği beraber yparız daha doğrusu o yapar ben getir götür bide cam silerim.

Öle dağınıklık yoktur.En basiti sofradan kalkar tabagını çalkalamadan gitmez koyar mutfak tezgahına ben bi makinaya atarım.

Çok iyi hoşta bazen bunaltıyor.:20:

Bide bizim evde konserve melemen turşu üzüm suları vs eşim yapar:1:

Back