Ev hanimlarinin temizlige kadin tutmasi cok mu sacma?

3 yil kadar önce zevk aliyordum belki ama artik iskence oldu bana. Bir de nasil sindiyse, ev hanimiyim yapmam lazim diye dusunuyordum bugune kadar. Esime acmamistim bile konusunu acinca neden daha önce söylemedin kadin tutariz dedi hemen sagolsun. Ama bu kadinlara kalirsak mazallah kocami alip gider temizlikci.

Ha o anlamda. Kocandan dolayı yani. Öff zihniyete bak ya

Ben niye bunu daha once hic dusumedim yahu :KK70: bende ev hanimi olan anneme bir temizlikci tutayim bari :KK58:..yaslandi yetisemiyor bende calisiyorum..poofff ev isi yapmak da zaman kaybi gereksiz geliyor iyice artik.
Toplumca icimize islemis bu ev hanimin evini kendi temizliyecegi cidden.. :deli:

Oncelikle Rabbim sifa versin.
Hic takmayin.suan bende evdeyim ,gecmiste yasadigim bir olay beni sogutmamis olsa inan bende her ay alırım evime yardimci bayan.
Ki cok sukur annem kv geldiginde yardim ederler.
Ben fitigi var bende ve egilerek yapilan hicbir isi yapmiyorum.sagolsun evi esim supurur bende toz alirim ama detayli temizlik oylece kalır. Anneler geldikce yapar sagolsunlar.
Sağlığınız yerinde olsa bile tabii ki alirsiniz kimseye de laf dusmez.bu yuzden hic orali olmayın insanlarin desigine.onlar disardan bakar konusur konusur konusur...
Ne sizi bilir ne mahreminizi ne zaruretinizi...ki bilmelerine de gerek yok.

Arkadaslik durumunda iliskimiz yok. Apartmanda bunlarin cevresi vardir, gün yaparlar falan filan diyerek cagirdilar gittim hani illaki birini tanirlar diye ama sorduguma bin pisman döndüm eve geri. Esime biraz önce yemek yerken dedim böyle böyle diye, is yerindeki arkadaslarin hanimlarina sormami önerdi. Ama sütten agzi yanan misali sormadim hala. Birini gözüme kestirip telefon acacagim birazdan.
En iyi kapıcı eşleri biliyor o mevzuları. Sizin apartmanın yoksa yan apartmanın falan vardır.

Ev hanımı arkadaşlarımdan evinde yatılı yardımcısı olan bile var, gayet normal, gücün varsa alırsın, kimseyi ilgilendirmez , benim durumum olsa şoför çalıştırırdım mesela, bence buyuk rahatlık

Kıskançlıktan çatlamış onlar :KK70: sen onlara AYYYY KOMŞUCUĞUM KOCİŞKOM BANA KIYAMAZ Kİİİİİ diye konuşsaydın ortalarından yarılma seslerini duyardın. Bu arada gecmişler ola.

Sizin rahatsizlliğiniz varken konu komşunun diline mi bakiyosunuz. Valla ben yaklaşik bir 2 yildir calismiyorum ve hayatimin hic bir doneminde bahar temizligimi + kapi cam temizligimi + hali yikamami + duvar silmemi yapmadim.. bunun hic calismayla ev hanimligiyla ilgisi yok. Kendi gucunle alakali. Daha 2 gun once kadin geldi bahar temizligimi yapti bnde arkasindan evi yerlestirdim ve tum gun soylendim esime. Mahfoldum oldum bittim diye :-)

Hastaligimi belirtmesem demek ki top tüfekle girisecekmissiniz komsularim gibi siz de. Tembel teneke lafi de nahos bir kelime! Hep diyorum ne iste calisip alinan maas göge erdirir birini, ne de evindeki mükemmel ev hanimligi. Herkes kendine göre, kendi hayatini yasiyor. Birileri bu hayati sifatlandirma hakkina sahip degil.
Komşularınızla alakam yok çünkü siz komşularınıza temizliğe kadın tutmak çok mu saçma diye sormamışsınız
Bana bir arkadaşım temizliğe kadın tutucam dese ben bu konu hakkında yorum yapmam yok sen çalışmıyorsun neden tutuyorsun vs yorumlar yapmam umrumda olmaz
Ama siz konuyu açarken fikir sormuşsunuz düşünce sormuşsunuz
Bana göre eli ayağı tutan kadın-erkek olsun ağır iş yapmıyorsa
Ve yattığı yeri temizleyemiyorsa TEMBELDİR.

Bende ev hanımıyım sağlık sıkıntımda yok ama genel temizlik için ayda 1 kadın alıyorum. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bunu senin kadınlığında ölçüp laf söylüyorsa aynen şunu söyle. Ev işiyle kendimi yorup kocama ilgi göstermemektense. Temizliğimi başkasına yaptırıp kocamla ilgilenirim de:halay:

Ben iki tarafida hakli buldum.
Mesela sizin konunuzun basligini okuyunca hic konuya girmek gelmedi icimden. Sirf" pek bunun cevabi belli deglmi? Gezip tozmak icinmi eve temizlikci tutucam? Ev hanimiyken eve kadin cagirmakta neymis?" Demek icin girdim konuya.
Sonra saglik probleminiz oldugunu anladim.
Ve size hak verdim.
Bence tam aynisi komsularada oldu " ev hanimi eve temizlikci tutuyor??" Saskinligi oldu. Demem oki detaylarinu anlatinca onlarda size hak vericek.

ayy resmen çekememişler sizi. Durumum varsa elbet ben de çağırırım ev hanımıyız diye her şeyi biz mi yapcaz koca ev gelsin kadın yapsın ne diye kendimi yorayım ben. Hiç de saçma bir fikir değil kendinizi boşuna kötü hissetmeyin siz sağlığınıza kavuşunca da çağırın inşallah niye yorasınız kendinizi boşuna

Tek vasfi ,evi temizlemek olan insanlarin laf uydurmasi ,
Su an isimden ayrildim,
Evde oturuyorum,lakin evde yatili yardimcimiz var ,
Kocamada bakmiyor alakalari bile yok,

niye saçmalık olsun benim cevremde ev hanımlarının çoğu yardımcı bayan tutuyorlar. herkesin kendi bileceği şey.

Keyfine bak canım, geçmiş olsun.
Çok şükür dinç biriyim, çalışmıyorum da, haftada iki gün kadın alıyorum buna rağmen. Hatta bazı arkadaşlarım aynen çalışmıyorlar çocukları da büyük, yatılı kadını olanlar bile var. Paran ve keyfin bilir kime ne.

Canım acaba küçük bir sehirdemi yaşıyorsunuz diye düşündüm.Bana hiç abes gelmedi.imkani olan insanlar tutuyorlar. Hiçte kınama olmuyor.aksine ozeniyoruz ne güzel diye.Birde tuttuğun kadının eşinle. Ne alakası varki.muhattap olunmaz zaten esinizde,kadında.

Kendi eşleri onlara böyle yardım amaçlı bi imkan teklif etmedikleri için içten içe kıskanıyorlar ve onun için yapıyorlar bunu...
sen yardımcı almaya başla ve yine bişey demelerine fırsat vermeden de ki : ayyy kızlaaar böylede ne iyi oluyomuş kocam kıymetimi biliyor hem onunla daha çok ilgileniyorum keşke sizde böyle imkanlardan faydanabilseniiz :))) öyle insanlara böyle cevap

Komşularınızla alakam yok çünkü siz komşularınıza temizliğe kadın tutmak çok mu saçma diye sormamışsınız
Bana bir arkadaşım temizliğe kadın tutucam dese ben bu konu hakkında yorum yapmam yok sen çalışmıyorsun neden tutuyorsun vs yorumlar yapmam umrumda olmaz
Ama siz konuyu açarken fikir sormuşsunuz düşünce sormuşsunuz
Bana göre eli ayağı tutan kadın-erkek olsun ağır iş yapmıyorsa
Ve yattığı yeri temizleyemiyorsa TEMBELDİR.
Mesela ben tembelim.
Yattığım yeri falan temizleyesim gelmiyor hiç, temizlikle aramızda çok çok mecburi bir ilişki var.
Yardımcı almak için geçerli bir sebep.

Ben iki tarafida hakli buldum.
Mesela sizin konunuzun basligini okuyunca hic konuya girmek gelmedi icimden. Sirf" pek bunun cevabi belli deglmi? Gezip tozmak icinmi eve temizlikci tutucam? Ev hanimiyken eve kadin cagirmakta neymis?" Demek icin girdim konuya.
Sonra saglik probleminiz oldugunu anladim.
Ve size hak verdim.
Bence tam aynisi komsularada oldu " ev hanimi eve temizlikci tutuyor??" Saskinligi oldu. Demem oki detaylarinu anlatinca onlarda size hak vericek.
Gezmek toz mak için yardımcı tutulmaz mı?
Bence tutulur para varsa.

ne alakası var maddi imkanınız varsa kendiniz de yapamıyorsanız hem birinin rızkını temin etmiş olursunuz

X