- 17 Nisan 2019
- 52
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Zeyno1Oemer
-
nasil yapicam onu tam anlatir misiniz ? hic yapmadim yani tableti makinanin icine mi aticamFairy bulaşık tabletiyle yikayin hemen , geçecektir
Cikmaz ki,Eki Görüntüle 2263132
hanimlar esime bundan 3 renkte kazak aldik bugün, bende hemen yikayayim dedim ama baska kiyafetden su alt ve üst beyaz olan kisimlar renk almis ve koyulasmis nasil cikarabilirim
Tableti kazakla birlikte makineye atin , eğer kazak çekmeyecek türdeyse 40 derecede yıkarsanız daha iyi çıkar.nasil yapicam onu tam anlatir misiniz ? hic yapmadim yani tableti makinanin icine mi aticam
suan tabletde yok ne yazik ki fairy bulasik jeli varTableti kazakla birlikte makineye atin , eğer kazak çekmeyecek türdeyse 40 derecede yıkarsanız daha iyi çıkar.
Sonucu yazın ama.
ama o renkli olan kisma birsey olur mu ?Çamaşır sodası denediniz mi ? Belki faydası olur ön yikamayla birlikte çamaşır sodası katın
Hayır ama nemliyken hemen yıkamaniz gerekiyor kuruduktan sonra çıkmayabilir.suan tabletde yok ne yazik ki fairy bulasik jeli varpazartesi deneyip yazarim ama bulasik jeliyle olmaz mi ?
Yakın bir komşunuz yok mu isteseniz?suan tabletde yok ne yazik ki fairy bulasik jeli varpazartesi deneyip yazarim ama bulasik jeliyle olmaz mi ?
Olmaz. Ben her yıkamada hem renklilerime hem beyazlarıma her zaman kullanıyorumama o renkli olan kisma birsey olur mu ?
Ürünlerin faturası varsa geri götürüp şikayet edinEki Görüntüle 2263132
hanimlar esime bundan 3 renkte kazak aldik bugün, bende hemen yikayayim dedim ama baska kiyafetden su alt ve üst beyaz olan kisimlar renk almis ve koyulasmis nasil cikarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?