• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımı olmaya nasıl alışılır?

Ne mutlu size umarım ben de normale dönebilirim

Olur biraz dinlenmeye de ihtiyacı oluyor insanın. Ben lise bittikten sonra hep çalıştım okudum okul biter bitmez yine çalıştım ama özel sektör olduğu için normalden çok daha yorucu idi. 6 ay dinlendim yetti. Umarım sizin de gönlünüze göre olur.

Benim de 10 ay oldu 10 yıl gibi geldi. Deli gibi is bakıyorum, piyasa mükemmel ilan yok. Ben sabahtan aksama kadar ya mal gibi yatakta oturuyorum yada uyuyorum, film izliyordum ondan da sıkıldım, bir suru kitap aldım. Ara ara onlari okuyorum. Zaman geçtikçe daha kotu insanin hic birsey yapası gelmiyor icinden🥺
Çözüm bulursan bana da söyle 😭😭😭😭
Spor yapıyorum, bir sürü el işleri yapıyorum, film izliyorum, kitap okuyorum, ev işi yapıyorum, eşime güzel sofralar kuruyorum ama hiçbir şey içimdeki boşluğu doldurmaya yetmiyor nasıl bir alışkanlıksa adapte olamıyorum bir türlü. Son çare buraya yazdım bakalım insanlarla konuşurken kafam dağılır belki"😩

Olur biraz dinlenmeye de ihtiyacı oluyor insanın. Ben lise bittikten sonra hep çalıştım okudum okul biter bitmez yine çalıştım ama özel sektör olduğu için normalden çok daha yorucu idi. 6 ay dinlendim yetti. Umarım sizin de gönlünüze göre olur.
İnşallah 🥰

Spor yapıyorum, bir sürü el işleri yapıyorum, film izliyorum, kitap okuyorum, ev işi yapıyorum, eşime güzel sofralar kuruyorum ama hiçbir şey içimdeki boşluğu doldurmaya yetmiyor nasıl bir alışkanlıksa adapte olamıyorum bir türlü. Son çare buraya yazdım bakalım insanlarla konuşurken kafam dağılır belki"😩
Vallahi artik yataktan çıkmak bile istemiyorum oglum okuldan geldikten sonra tek eğlencem o.

Bisey daha soylemek istiyorum tup bebek ted gorurken evde olmaniz avantaj . Yumurta takibi donemimde surekli izin almaniz belki sikinti olcakti belki is yerine duyurmak istemicektiniz belki sizi anlamayan insanlar olacakti irdeleyeceklerdi durumu sizi daha cok strese sokacakti transfer sonrasi rapor vs .bunlarla ugrasmadan guzel sicacik evinizde ayaginizi uzaticaksiniz miss gibi bence 😊
Onu da söylüyorum kendime sürekli daha önce iş yerinde bu yüzden çok sıkıntı yaşadık ama bu seferki tedavide embriyo gelişimi durdurdu ve tedavi iptal oldu. Şimdi de işten de ayrıldın bebek de olmazsa ne halt edeceksin korkusu başladı

Gorursunuz gorursunuz o zamanda ona gore ilacla duzenler dr unuz . Simdiden bunlari dusunup bunaltmayin kendinizi. Ben tup bebek merkezinde calisiyordum orada antidepresan kullanmak zorunda olan hastalar oluyordu sorun olmuyordu belki bu bilgi icinizi rahatlatir. Tedavi sureci her insan icin zor ve yipratici siz ilaclik olucam tekrardan diye dusunmeyin.
Teşekkür ederim bu bilgi içimi rahatlattı

Ilgi alanlariniza yönelin.

Ben de 10 sene asiri yogun tempodan sonra isten ciktim. Nisandan beri calismiyorum. Sabah 8de cocuklar evden cikar. Aksam gelmeleri 18.00 gibi oluyor...

Kahvalti ediyorum
Yürüyüse cikiyorum, kahve icip kitap okuyorum.
Gelince duş, sonra uzanip kk, netflix, twitter falan takılıyorum biraz.
Sonra dikis dikiyorum biraz. (Yeni ogreniyorum videolardan) yani bir nevi ders calisiyorum. Yemek yapılmasi gerekiyorsa yemek yapıyorum.
Haberlere, piyasalara bakıyorum. Biraz al sat yapiyorum.

Hareket kabiliyetim sınırlı şuan. Yoksa her gün sehrin altini üstüne getirirdim.
Ilgi alanlarinizi belirlerseniz evde kısıtlı imkanla da yapılacak cok sey var.

Günaydın canım. Çocuktan sonra ben de evdeyim. Komşularını keşfet. Ben hepsini evime çağırdım tek tek tanıştım hepsiyle. Bi kaçıyla sürekli iletişim halindeyiz. Çocukları parka götürüyorduk yürüyüşe çıkıyorduk. Eşler de tanıştı. Akşam çaya gidip geliyoruz. Bi kaçıyla kafan uyar mutlaka. Çarşı pazar. Genel olarak yoldaş iyi yani.

Onun dışında mesleğin ne bilmiyorum ama senin için bir fırsat. İngilizce çalışabilirsin. Ve ya kpss. Ve ya enstruman. Bende keman var. Yputube de bir adam var uğur çit. detay detay çok güzel ders veriyor kendine günlük rutin yapabilirsin. Kurs gibi.

Bu arada kk da düzenli evimiz…. Diye bir konu var oraya katılıp ev işlerini takip edebilirsin. 😇

Ilgi alanlariniza yönelin.

Ben de 10 sene asiri yogun tempodan sonra isten ciktim. Nisandan beri calismiyorum. Sabah 8de cocuklar evden cikar. Aksam gelmeleri 18.00 gibi oluyor...

Kahvalti ediyorum
Yürüyüse cikiyorum, kahve icip kitap okuyorum.
Gelince duş, sonra uzanip kk, netflix, twitter falan takılıyorum biraz.
Sonra dikis dikiyorum biraz. (Yeni ogreniyorum videolardan) yani bir nevi ders calisiyorum. Yemek yapılmasi gerekiyorsa yemek yapıyorum.
Haberlere, piyasalara bakıyorum. Biraz al sat yapiyorum.

Hareket kabiliyetim sınırlı şuan. Yoksa her gün sehrin altini üstüne getirirdim.
Ilgi alanlarinizi belirlerseniz evde kısıtlı imkanla da yapılacak cok sey var.
Normalde zaman geçirme konusunda sıkıntım olmaz ama psikolojik olarak çok yıprandığımdan galiba toparlayamıyorum bir türlü her şey sıkıcı geliyor

Günaydın canım. Çocuktan sonra ben de evdeyim. Komşularını keşfet. Ben hepsini evime çağırdım tek tek tanıştım hepsiyle. Bi kaçıyla sürekli iletişim halindeyiz. Çocukları parka götürüyorduk yürüyüşe çıkıyorduk. Eşler de tanıştı. Akşam çaya gidip geliyoruz. Bi kaçıyla kafan uyar mutlaka. Çarşı pazar. Genel olarak yoldaş iyi yani.

Onun dışında mesleğin ne bilmiyorum ama senin için bir fırsat. İngilizce çalışabilirsin. Ve ya kpss. Ve ya enstruman. Bende keman var. Yputube de bir adam var uğur çit. detay detay çok güzel ders veriyor kendine günlük rutin yapabilirsin. Kurs gibi.

Bu arada kk da düzenli evimiz…. Diye bir konu var oraya katılıp ev işlerini takip edebilirsin. 😇
Bakayım o konuya da teşekkür ederim

Forumda sohbet edebileceğiniz, paylaşım yapabileceğiniz topikler var
Kitap okuma ve okuduğunuz kitapla ilgili paylaşım yapabileceğiniz,
Tüp bebek tedavisi gören, yada bebeğinizin doğum tarihine göre açılmış topikler
Elişleri,
Film tavsiyeleri,
Yemek yarışması,
Geyik bölümünde açılmış farklı konular
Bir süre forumu dolaşıp keşfe çıkın derim.

Müge Anlı'yla başlayabilirsin bence 😂🙈 Gördüğüm kadarıyla tüm ev hanımları bunu yapıyor 🤷‍♀️
Ve Esra Erol..ama müge anlı daha iyi konuları hızlı işliyor biran önce bitsin diye. Esra Erol şok şok şok tatmaya büyük teklifi ne olcak diye yayın boyu alt yazı yazıp teklif yapılmadan yayın bitiyor. Ertesi güne kalıp🤣

Forumda sohbet edebileceğiniz, paylaşım yapabileceğiniz topikler var
Kitap okuma ve okuduğunuz kitapla ilgili paylaşım yapabileceğiniz,
Tüp bebek tedavisi gören, yada bebeğinizin doğum tarihine göre açılmış topikler
Elişleri,
Film tavsiyeleri,
Yemek yarışması,
Geyik bölümünde açılmış farklı konular
Bir süre forumu dolaşıp keşfe çıkın derim.
Bakacağım 🥰

Ve Esra Erol..ama müge anlı daha iyi konuları hızlı işliyor biran önce bitsin diye. Esra Erol şok şok şok tatmaya büyük teklifi ne olcak diye yayın boyu alt yazı yazıp teklif yapılmadan yayın bitiyor. Ertesi güne kalıp🤣
😁

bende bazen düşünürüm

bugun emekli olsam yarına yapacak bir uğraşım yok diye ,

1 aylık tüm gün spor salonuna yazılmayı planlıyorum :kahve: inşallahhh

kitap okuyun, kitap okuma kulüplerine katılın. vaktim olsa bunu yapardım şu an. ünide amerikan kültürü ve edebiyatı okudum, en büyük ilgi alanım yabancı dil ve dünya edebiyatı ama vakit darlığından hobi ve ilgi alanlarıma çok çok az vakit ayırabiliyorum. bence içinde bulunduğunuz durum nimet.

Alışılmıyor yani ben alışamadım.
Kısa süre evde kaldım bir ara 2-3 ay kadar.
İlk başlarda iyi geliyor sonra sıkılmaya başlıyorsun.

Temizliğe, yemeğe sarıyorsun oda yoruyor geri dönüp işe giriyorsun :D

Back