• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımı olmaya nasıl alışılır?

Merhaba,
Yaklaşık 1 yıl önce işten ayrıldım çünkü beni psikolojik olarak çok yıprattı ve psikolojik tedavi görmek zorunda kaldım. Şu an o günlerden kalma sıkıntılar devam ediyor evliyim ama gündüzleri kendimi çok yalnız hissediyorum iş arkadaşlarım çalıştığından onlarla da görüşemiyoruz. Yoğun bir tempodan çıktıktan sonra boşluğa düştüm ev işleri ve hobiler de sıkıntımı gidermiyor. Tüp bebek sürecindeyim sanırım ilaçların da etkisiyle patlayacak gibi oluyorum. Sizce ne yapabilirim bu hayata alışmak için? Bir de bildiğiniz günlük sohbet edip kafa dağıtabileceğim kadınlar arası sohbet grupları var mı?
Burası kafa dağıtmak için gayet güzel bi yer

Aslında şanslısınız çocuk bu süreci atlatmada çok iyi. En azından onlarla uğraşmaktan başka düşünecek bir şey kalmıyor. Ben bazen çıldıracak gibi oluyorum yalnızlıktan
Evet cok haklisiniz cocuk olana kdr bende oyleydim. Tedavi surecinizde zor oda sizi bunaltiyordur ,hamile kalincada kendimi dinlerdim orammi agridi burammi agridi diye hayati kendime zorlasririrdim. Ilk evlemdigimde ailedennuzaktaydik ne bir komsu ne bir arkadas isten ayrildim yapayalniz aksama kdr esimi beklerdim ha birde bimilyonculari gezerdim 😅. Insallah pozitif sonic alirsiniz bebek olunca zaman su gibi akip gidiyor gun bile yetmiyor .sıkılmak bile luks 😆 . Keceden susler suplalar veya etamin tablolar yapabilirsiniz cok sariyor

Evet cok haklisiniz cocuk olana kdr bende oyleydim. Tedavi surecinizde zor oda sizi bunaltiyordur ,hamile kalincada kendimi dinlerdim orammi agridi burammi agridi diye hayati kendime zorlasririrdim. Ilk evlemdigimde ailedennuzaktaydik ne bir komsu ne bir arkadas isten ayrildim yapayalniz aksama kdr esimi beklerdim ha birde bimilyonculari gezerdim 😅. Insallah pozitif sonic alirsiniz bebek olunca zaman su gibi akip gidiyor gun bile yetmiyor .sıkılmak bile luks 😆 . Keceden susler suplalar veya etamin tablolar yapabilirsiniz cok sariyor
Ben de ailemden uzakta yaşıyorum komşum ortamı da yok depresyonum artacak yeniden ilaçlara başlayacağım diye de korkuyorum. İlaca başlarsam tüp bebek tedavisi göremem kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum 😭 aslında çok pozitif bir insanımdır ama bu süreç beni çok yıprattı

Aynen benimde ruhumu sıkıyor öyle şeyler
Evet cok uzucu seyler izlemesekde zaten diger sosyal medya aglarindan illaki karsimiza cikiyor moralim bozuluyor .bu kadar cahillik olur mu budami gelir basa diyor insan . Sizin daha eglenceli seylere ihtiyaciniz var muge anli esra erol prog tarzlari iyice sizi yorar gerer . Zatende tarziniz degilmis

Bence alışmak isteyen hemen alışır.
Evlendikten bir süre sonra kpss dershanesine yazıldım işi bıraktım, sonra pandemi oldu. Sınavlara girdim mülakatlar vs derken hamile kaldım. Şimdi bebeğim 2 aylık. Ama ev hanımı olarak kendimi hiç bir zaman hissetmedim. Bebek büyüyecek ve işe başlayacağım.
Bu süreçte evde ne yaptım derseniz ilk zaman eşim evdeydi yeni evliydik sürekli yemek denedik birlikte sonra o online eğitime başladı ben de aşırı zor bir hamilelik geçirdim. Kafam dağılsın diye gece survivor, sabah Müge anlı, öğlen kadınlar kulubü şeklinde takıldım :KK70:salgın hastalıklar sebebiyle de ailelerimizden başka kimseyle görüşmüyorum. Normalde çok aktif, sosyal bir hayatım varken.. Online seminer vs onları dinliyorum işte bir de

Bence alışmak isteyen hemen alışır.
Evlendikten bir süre sonra kpss dershanesine yazıldım işi bıraktım, sonra pandemi oldu. Sınavlara girdim mülakatlar vs derken hamile kaldım. Şimdi bebeğim 2 aylık. Ama ev hanımı olarak kendimi hiç bir zaman hissetmedim. Bebek büyüyecek ve işe başlayacağım.
Bu süreçte evde ne yaptım derseniz ilk zaman eşim evdeydi yeni evliydik sürekli yemek denedik birlikte sonra o online eğitime başladı ben de aşırı zor bir hamilelik geçirdim. Kafam dağılsın diye gece survivor, sabah Müge anlı, öğlen kadınlar kulubü şeklinde takıldım :KK70:
Ne mutlu size umarım ben de normale dönebilirim

Ben de ailemden uzakta yaşıyorum komşum ortamı da yok depresyonum artacak yeniden ilaçlara başlayacağım diye de korkuyorum. İlaca başlarsam tüp bebek tedavisi göremem kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum 😭 aslında çok pozitif bir insanımdır ama bu süreç beni çok yıprattı
Gorursunuz gorursunuz o zamanda ona gore ilacla duzenler dr unuz . Simdiden bunlari dusunup bunaltmayin kendinizi. Ben tup bebek merkezinde calisiyordum orada antidepresan kullanmak zorunda olan hastalar oluyordu sorun olmuyordu belki bu bilgi icinizi rahatlatir. Tedavi sureci her insan icin zor ve yipratici siz ilaclik olucam tekrardan diye dusunmeyin.

Merhaba,
Yaklaşık 1 yıl önce işten ayrıldım çünkü beni psikolojik olarak çok yıprattı ve psikolojik tedavi görmek zorunda kaldım. Şu an o günlerden kalma sıkıntılar devam ediyor evliyim ama gündüzleri kendimi çok yalnız hissediyorum iş arkadaşlarım çalıştığından onlarla da görüşemiyoruz. Yoğun bir tempodan çıktıktan sonra boşluğa düştüm ev işleri ve hobiler de sıkıntımı gidermiyor. Tüp bebek sürecindeyim sanırım ilaçların da etkisiyle patlayacak gibi oluyorum. Sizce ne yapabilirim bu hayata alışmak için? Bir de bildiğiniz günlük sohbet edip kafa dağıtabileceğim kadınlar arası sohbet grupları var mı?
Örgü ör🙃 şu amigurumi denilen (yanlış yazmış olabilirim) oyuncak bebeklerden yapıp satabilirsiniz 1 oyuncak 100 150 200 civarı oluyor..👌🏻

Benim de 10 ay oldu 10 yıl gibi geldi. Deli gibi is bakıyorum, piyasa mükemmel ilan yok. Ben sabahtan aksama kadar ya mal gibi yatakta oturuyorum yada uyuyorum, film izliyordum ondan da sıkıldım, bir suru kitap aldım. Ara ara onlari okuyorum. Zaman geçtikçe daha kotu insanin hic birsey yapası gelmiyor icinden🥺
Çözüm bulursan bana da söyle 😭😭😭😭

Benim durmuyor ki sürekli ne olacak şimdi diye sorup duruyor😔
Bisey daha soylemek istiyorum tup bebek ted gorurken evde olmaniz avantaj . Yumurta takibi donemimde surekli izin almaniz belki sikinti olcakti belki is yerine duyurmak istemicektiniz belki sizi anlamayan insanlar olacakti irdeleyeceklerdi durumu sizi daha cok strese sokacakti transfer sonrasi rapor vs .bunlarla ugrasmadan guzel sicacik evinizde ayaginizi uzaticaksiniz miss gibi bence 😊

Back