Kızlar günlerdir canımı sıkan bir şey var burayı uzun zamandır takip ediyorum, sizinle dertleşebilmek için yeni üye oldum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben İlahiyat mezunuyum. Üniversiteden mezun olduğum sene evlendim 3 kere sınava girdim ama içimde atanmak ve çalışmak isteği olmadığı için hep kılpayı kaybettim. Okul ve üniversite hayatında çok başarılı biriydim üniversiteyi birincilikle kazandım birincilikle mezun oldum. Ama konu atanmaya gelince yapmak istemedim, şu an hamileyim evde olmak evimle eşimle bebeğimle ilgilenmek, evde kendimi geliştirmek, sınav kaygım olmadan kitap okumak, makale yazmak, araştırma yapmak beni daha çok mutlu ediyor. Atanmak çalışmak hiç istemiyorum istesem yaparım ama çalışsam kazandığım para bana mutluluk getirmeyecek bu yüzden çalışmama kararı aldım
eşimde bu kararımdan çok memnun o konuda sıkıntım yok ama çevrem, arkadaşlarım bana işe yaramazın tekiymişim bilgisizmişim gibi bakıyor normal sohbet arasında sen zaten atanmadın evdesin diyerek laf çarpıyolar, akrabalarım o kadar okudun atanamadın ev hanımı oldun gözüyle bakıyorlar bu durum artık canımı sıkmaya başladı
ben bu yolu seçtiysem ve kendi yolumda mutluysam kendimi hala evde de olsa geliştirmeye devam ediyorsam neden saygı duymuyorlar ev hanımı olmak çok kötü bir şeymiş gibi davranıyolar çok üzülüyorum artık kendimi gerçekten işe yaramaz biri gibi hissetmeye başladım kızlar sizcede öyle mi