Size ihtiyacım var 😔

Gec diye bir sey yok. Simdı gelmıs aklınız basınıza iste. Bunun arkasında durun.

Benım annemde calısan kadındı, ablamda bende gayet guzel buyuduk. Annem calısıyor diye mutsuz cocukluk gecırmedık. 35yasındayım suan.

Babamında ısı guzeldı annemın kazancına ihtiyacı yoktu, babamın ihtiyacına göre surdurmedı hayatını annem. Babam da CALISMA demedi zaten. Sımdı emekli parasını harcarken o kadar mutlu ki annem.
Ablamda evlenmeden önce çalışmıştı. Eniştem ödedi sonra emekli oldu. 45 yaşında
Şuan çok mutlu. Kendi paranı harcamak çok güzelmiş diyor.

Ben olsam acele etmezdim . Minicik bir çocuğunuz var . Yakında benim de çocuğum olacak şimdiden çalışmaya başlayınca nasıl ayrılacağımı düşünüyorum. Çocuklarınızı büyütün anaokuluna başladıkları zaman da ya bir işe girersiniz ya da Kpss çalışırsınız . Hakkınızda hayırlısı olur umarım:))

Yorumunuz için teşekkür ederim KPSS ye ağırlık vereceğim 🙏🏻🥰
Şöyle motive edeyim. Ev çocuk vs evet zor.
Ben sınava hazırlanırken çok ciddi ailevi sıkıntılarım vardı, bekarken. Annem çalışırdı ev işi yemek misafir hep benim üstümdeydi, okuyan kardeşlerim vardı onları da evi de çekip çeviren bendim. Özellere başvurmadm sabır dedim, olacak. Hiç birşeyi kafaya takmadım aklımda sadece ders vardı, arta kalan boş zamanlarimda hep ders çalıştım. Şükür ki oldu. Bir seneden az var sınava, sınavı odağına al sabır de eminim ki olacak. Başarılar diliyorum. 🌸

Merhaba hanımlar.. Lütfen bana bir akıl verin 🙏🏻 gerçekten kendimi işe yaramaz hissediyorum.. 😔
Ben 25 yaşında 2 evlat sahibiyim 4 yaş ve 14 aylık. Önlisans mezunuyum sağlık bölümünden. Eşimin maddi durumu iyi fakat bende çalışmak istiyorum.

Kpss ye hazırlanıyorum ama malum atamalar pek iç açıcı değil 😔 hoş atama olsa bile 87 puandan aşağısı kurtarmıyor ayrıca iki çocukla ve yardımı dokunmayan bir eşle fazlasıyla yoruluyorum.

geçen yıl kreşe gönderdik bir sorunumuz yoktu bu yılda devam ediyordu aynı öğretmenle aynı arkadaşlarla fakat son 1 ay gitmek istemiyor sürekli evde kalmak istiyor.

Hemen hemen her yolu denedik ama yok olmuyor 2 gün okula gidiyor 5 gün okul korkusundan halsiz düşüyor😔 Öyle böyle günler geçiyor..

Günler geçiyor ve ben halâ bir arpa boyu kadar yol alamadım😔

Şimdi size soruyorum oturup elimden geldiğince KPSS mi çalışayım yoksa iş arayışına mı girişeyim aynı zamanda sınav mı çalışayım ?

NOT: eşim çalışmama karşı ona göre kendisi herşeye yetiyormuş 😏

NOT 2:çocuklarıma bakacak kimse yok kendi ailem 7 saat uzak mesafedeler 😔 onlarada ayrı özlem duyuyorum çok çok özlüyorum ailemi 😢 eşimin anneside çok yaşlı.

Meslek sahibi olmadan evlenip çocuk sahibi olduğum için binpişmanım 😔😢 üniversite okurken evlendim önü kapalı bir bölüm olduğu için tekrardan üniversite okudum hem de 10 günlük lohusayken finallere giriyordum ama hiçbir işe yaramıyorum 😢

Uzun yazmışım sonuna kadar okuduysanız Allah razı olsun 🙏🏻
bence çocuğunuz 3 4 yaşına gelene kadar kpss ye çalışın çünkü çocuk özlemiyle yanıp tutuşan ben onu bakıcıya veremezdim herhalde.. hem kreş yaşı geldiğin de siz de atanmış olursunuz sanırım ben böyle yapardım ❤️❤️❤️

Bi işe yaramıyorum diyorsunuz ama okula gitmek istemeyen bi çocuğunuz yani bi sorununuz var, 14 aylık bi bebek var bakacak aile yok hayır ben anlam veremiyorum sizin bir çok işiniz varken maddi sorun da yok neden bu çalışma hayatı bu kadar cazip geliyor??

Çalışmak kolay mı kaldı ki özel sektörde.. Bence farklı etkinlikler bulun kendinize kurs olabilir.. Evde yapabilecek bi hobi olabilir.. Kitap okuyun yeni bilgiler öğrenin kendinizi geliştirmek açısından çocuklarınızla ilgilenin, gezin vs.

Şöyle motive edeyim. Ev çocuk vs evet zor.
Ben sınava hazırlanırken çok ciddi ailevi sıkıntılarım vardı, bekarken. Annem çalışırdı ev işi yemek misafir hep benim üstümdeydi, okuyan kardeşlerim vardı onları da evi de çekip çeviren bendim. Özellere başvurmadm sabır dedim, olacak. Hiç birşeyi kafaya takmadım aklımda sadece ders vardı, arta kalan boş zamanlarimda hep ders çalıştım. Şükür ki oldu. Bir seneden az var sınava, sınavı odağına al sabır de eminim ki olacak. Başarılar diliyorum. 🌸
Sabrınıza hayran kaldım 🥰 gerçekten yolumu belirledim artık çok teşekkür ederim 💕

bence çocuğunuz 3 4 yaşına gelene kadar kpss ye çalışın çünkü çocuk özlemiyle yanıp tutuşan ben onu bakıcıya veremezdim herhalde.. hem kreş yaşı geldiğin de siz de atanmış olursunuz sanırım ben böyle yapardım ❤❤❤
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size 🙏🏻 KPSS ye ağırlık verip hayatımı düzene sokacağım 🙏🏻İnşallah

Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size 🙏🏻 KPSS ye ağırlık verip hayatımı düzene sokacağım 🙏🏻İnşallah
Amin inşallah kimin duası kabul olur belli olmaz. Allahım size de zihin açıklığı versin kalbiniz de kini hayırlısı eylesin ❤️ iyi geceler 🥰

Bi işe yaramıyorum diyorsunuz ama okula gitmek istemeyen bi çocuğunuz yani bi sorununuz var, 14 aylık bi bebek var bakacak aile yok hayır ben anlam veremiyorum sizin bir çok işiniz varken maddi sorun da yok neden bu çalışma hayatı bu kadar cazip geliyor??

Çalışmak kolay mı kaldı ki özel sektörde.. Bence farklı etkinlikler bulun kendinize kurs olabilir.. Evde yapabilecek bi hobi olabilir.. Kitap okuyun yeni bilgiler öğrenin kendinizi geliştirmek açısından çocuklarınızla ilgilenin, gezin vs.
Çocuklarımla yeterince ilgilenip onlarla pek alâ vakit geçirdiğimi düşünüyorum, fakat okuyup o kadar emek verdikten sonra ev hanımı olmak beni tatmin etmiyor . İllaki zordur çalışmak ama çocuklarıma daha da iyi bir gelecek sunmak , kendimi okuduğum bölümde geliştirmek benim hayalim. Yorumunuz için teşekkür ederim ☺️

Çocuklarımla yeterince ilgilenip onlarla pek alâ vakit geçirdiğimi düşünüyorum, fakat okuyup o kadar emek verdikten sonra ev hanımı olmak beni tatmin etmiyor . İllaki zordur çalışmak ama çocuklarıma daha da iyi bir gelecek sunmak , kendimi okuduğum bölümde geliştirmek benim hayalim. Yorumunuz için teşekkür ederim ☺

Aslinda şuanda tamda o tatminsizkigi bende yaşıyorum. 1 yıllık bi ilişkim var evlenmek üzereyim ama atamadığım için evlilik bana cazip gelmiyor odaklanamiyorum bende üniversite mezunuyum ama 3 yıl oldu mezun olalı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sızın gibi. Bu yüzden evlensem de ilk 2 yıl yine kendime zaman vercem çocuk yapmadan atanmak için.. İnşallah hayalinizi yaşarsınız o halde şunu söyleyeyim kpss çalışın lütfen imkansız değil hemde çocuklar büyür biraz bakıcı kreş idare edilir..

Aslinda şuanda tamda o tatminsizkigi bende yaşıyorum. 1 yıllık bi ilişkim var evlenmek üzereyim ama atamadığım için evlilik bana cazip gelmiyor odaklanamiyorum bende üniversite mezunuyum ama 3 yıl oldu mezun olalı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sızın gibi. Bu yüzden evlensem de ilk 2 yıl yine kendime zaman vercem çocuk yapmadan atanmak için.. İnşallah hayalinizi yaşarsınız o halde şunu söyleyeyim kpss çalışın lütfen imkansız değil hemde çocuklar büyür biraz bakıcı kreş idare edilir..
Sizden ricam mesleğiniz olmadan evlenmeyin🙏🏻 Yaşınız ilişki durumunuz ne olursa olsun öncelik eğitim olsun lütfen 🙏🏻 Kısır döngü gibi dönüp duruyorum her ne kadar eşim herşeyi fazlasıyla karşılasa da insanın kendi kazandığı gibi olmuyor 😔 sizde mi KPSS ye hazırlanıyorsunuz ?

Çocuğunuzla kendinizin ilgilenmesi gerçekten büyük nimet ama eğer anne mevcut hayatından memnun değilse, yaa çocuğun küçük biraz daha bak demekte doğru değil. Kimisi evinde oturup çocuk büyüterek memnun olur kimisi iş ve ev hayatını beraber götürerek. Ben 2 seneye yakın evde çocuk baktım ve son 1 yılım inanılmaz mutsuz geçti. İşe başladım çok mu mutlu oldum dersen en azından belirsizlikten kurtuldum kendi adıma oldukça mutluyum. Oğlumdan ayrıldım diye üzgünüm orası ayrı...

Kpss yi özel sektörden daha mantıklı buluyorum çünkü sömürü üzerine kurulu özeller. İnşallah istediğiniz puanı alır atanırsınız. ❤️

Merhaba hanımlar.. Lütfen bana bir akıl verin 🙏🏻 gerçekten kendimi işe yaramaz hissediyorum.. 😔
Ben 25 yaşında 2 evlat sahibiyim 4 yaş ve 14 aylık. Önlisans mezunuyum sağlık bölümünden. Eşimin maddi durumu iyi fakat bende çalışmak istiyorum.

Kpss ye hazırlanıyorum ama malum atamalar pek iç açıcı değil 😔 hoş atama olsa bile 87 puandan aşağısı kurtarmıyor ayrıca iki çocukla ve yardımı dokunmayan bir eşle fazlasıyla yoruluyorum.

Büyük kızımı geçen yıl kreşe gönderdik bir sorunumuz yoktu bu yılda devam ediyordu aynı öğretmenle aynı arkadaşlarla fakat son 1 ay gitmek istemiyor sürekli evde kalmak istiyor.

Hemen hemen her yolu denedik ama yok olmuyor 2 gün okula gidiyor 5 gün okul korkusundan halsiz düşüyor😔 Öyle böyle günler geçiyor..

Günler geçiyor ve ben halâ bir arpa boyu kadar yol alamadım😔

Şimdi size soruyorum oturup elimden geldiğince KPSS mi çalışayım yoksa iş arayışına mı girişeyim aynı zamanda sınav mı çalışayım ?

NOT: eşim çalışmama karşı ona göre kendisi herşeye yetiyormuş 😏

NOT 2:çocuklarıma bakacak kimse yok kendi ailem 7 saat uzak mesafedeler 😔 onlarada ayrı özlem duyuyorum çok çok özlüyorum ailemi 😢 eşimin anneside çok yaşlı.

Meslek sahibi olmadan evlenip çocuk sahibi olduğum için binpişmanım 😔😢 üniversite okurken evlendim önü kapalı bir bölüm olduğu için tekrardan üniversite okudum hem de 10 günlük lohusayken finallere giriyordum ama hiçbir işe yaramıyorum 😢

Maddi olarak zor durumda değilseniz ben kpss ye çalış derim.Bu sene dene olmazsa ise girersin.Bolum ne sizin bende tıbbi sekreterlik okudum.Kpss ye hazirlancam bu sene.
Uzun yazmışım sonuna kadar okuduysanız Allah razı olsun 🙏🏻
Maddi olarak zor durumda değilseniz ben kpss ye çalış derim.Bu sene dene olmazsa ise girersin.Bolum ne sizin bende tıbbi sekreterlik okudum.Kpss ye hazirlancam bu sene.

Sizden ricam mesleğiniz olmadan evlenmeyin🙏🏻 Yaşınız ilişki durumunuz ne olursa olsun öncelik eğitim olsun lütfen 🙏🏻 Kısır döngü gibi dönüp duruyorum her ne kadar eşim herşeyi fazlasıyla karşılasa da insanın kendi kazandığı gibi olmuyor 😔 sizde mi KPSS ye hazırlanıyorsunuz ?

Evet.. Ama çok iradeli değilim maalesef 2 Gün çalışıyorum sonra 3 gün yok derken tekrar tekrar sürekli ders çalışma çabası veriyorum hayatım gidiyor bi taraftan 25 yaşındayım atancam derdiyle bu sefer de kaçırdığım diğer şeyler için pişman olmak istemiyorum
Evlenmeden ya da en azından nişanlıyken bi şeyler olsun istiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah

Gec diye birsey yok. Ben kendi meslegimi 42 yasindan sonra yapmaya basladim. Bu arada ben de hamile hamile doktora derslerime giriyordum Insan isterse herseyi yapabilir, yeter ki o gucu kendinde bulsun.

Çocuğunuzla kendinizin ilgilenmesi gerçekten büyük nimet ama eğer anne mevcut hayatından memnun değilse, yaa çocuğun küçük biraz daha bak demekte doğru değil. Kimisi evinde oturup çocuk büyüterek memnun olur kimisi iş ve ev hayatını beraber götürerek. Ben 2 seneye yakın evde çocuk baktım ve son 1 yılım inanılmaz mutsuz geçti. İşe başladım çok mu mutlu oldum dersen en azından belirsizlikten kurtuldum kendi adıma oldukça mutluyum. Oğlumdan ayrıldım diye üzgünüm orası ayrı...

Kpss yi özel sektörden daha mantıklı buluyorum çünkü sömürü üzerine kurulu özeller. İnşallah istediğiniz puanı alır atanırsınız. ❤
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim ☺️ kpss yi zorlayacağım zira evde hiç mutlu değilim 😔

Maddi sıkıntımız yok ama evde olup sadece ev eş çocuk odaklı olmak gerçekten çok canımı sıkıyor. Tıbbi lab. Okudum bende ilk bölümüm kimyaydı ikisi de ataması çok zor olan bölümler rabbim sizinde yardımcınız olsun KPSS kazanmadan evlenmeyin 🙏🏻

Gec diye birsey yok. Ben kendi meslegimi 42 yasindan sonra yapmaya basladim. Bu arada ben de hamile hamile doktora derslerime giriyordum Insan isterse herseyi yapabilir, yeter ki o gucu kendinde bulsun.
İnşallah sizin kadar azimli olurum . Ben de pes etmek istemiyorum 10 Yıl sonra kafamı duvara vurmamak için pes etmeyeceğim 🙏🏻🥰

X