Merhaba hanımlar.. Lütfen bana bir akıl verin
gerçekten kendimi işe yaramaz hissediyorum..
Ben 25 yaşında 2 evlat sahibiyim 4 yaş ve 14 aylık. Önlisans mezunuyum sağlık bölümünden. Eşimin maddi durumu iyi fakat bende çalışmak istiyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum ama malum atamalar pek iç açıcı değil
hoş atama olsa bile 87 puandan aşağısı kurtarmıyor ayrıca iki çocukla ve yardımı dokunmayan bir eşle fazlasıyla yoruluyorum.
Büyük kızımı geçen yıl kreşe gönderdik bir sorunumuz yoktu bu yılda devam ediyordu aynı öğretmenle aynı arkadaşlarla fakat son 1 ay gitmek istemiyor sürekli evde kalmak istiyor.
Hemen hemen her yolu denedik ama yok olmuyor 2 gün okula gidiyor 5 gün okul korkusundan halsiz düşüyor
Öyle böyle günler geçiyor..
Günler geçiyor ve ben halâ bir arpa boyu kadar yol alamadım
Şimdi size soruyorum oturup elimden geldiğince KPSS mi çalışayım yoksa iş arayışına mı girişeyim aynı zamanda sınav mı çalışayım ?
NOT: eşim çalışmama karşı ona göre kendisi herşeye yetiyormuş
NOT 2:çocuklarıma bakacak kimse yok kendi ailem 7 saat uzak mesafedeler
onlarada ayrı özlem duyuyorum çok çok özlüyorum ailemi
eşimin anneside çok yaşlı.
Meslek sahibi olmadan evlenip çocuk sahibi olduğum için binpişmanım
üniversite okurken evlendim önü kapalı bir bölüm olduğu için tekrardan üniversite okudum hem de 10 günlük lohusayken finallere giriyordum ama hiçbir işe yaramıyorum
Maddi olarak zor durumda değilseniz ben kpss ye çalış derim.Bu sene dene olmazsa ise girersin.Bolum ne sizin bende tıbbi sekreterlik okudum.Kpss ye hazirlancam bu sene.
Uzun yazmışım sonuna kadar okuduysanız Allah razı olsun