ev gecindirmesini bilmiyorum

Ben bu ara süzme peynire dadandım
O da bimden
Tadı bana güzel geldi, gerçi hep aynı peyniri yiyince sıkılan biriyim ben bi süre sonra bundan da hevesimi alırım

Koalina peynirsiz duramam ben de
ama paramız azalırsa kilosu 8 -10 liralık örgü peynire geçiş yapıyorum.
yoksa ezine koyun peyniri vs. ahh bayılırım da kilosu 30 liraya dayandı yani
Şimdi okul açılınca zaten kahvaltı yapmam ben yazın alıyorum böyle bol bol. Okul dönemi ayda 2 kalıp yeter bize bazen akşamları kahvaltı yaparız o kadar. Ne bileyim onca emek veriyoruz bi peynir de yemeyeyim mi diye düşünüyor insan. Ben de kıyafete pek para vermem mesela

Su iki kişiye nasıl 8 tl yahu, ben tek başımayken su da, elektrikte 30 fan aşağı düşmüyor ki sık sık çam. mak. çalıştırmam, biriktirip biriktirip atıyorum.

en ıyısı ıpekcım en ıyısı
bızım sımdı gıder arttı araba ıcın 5 bın tl kredı cektık 2-3 ayda odememız gerek
ege okula baslıyor
tatıl taksıdı duruyor ,kurban bayramı geldı allah herkeze nasıp etsın dondurucu alıcam dıyorum , egenın doktor masrafları olucak ne kadar bırıkır ne bırıkır bılmıuyorum ama ben sureklı kenara gızlı saklı para atıyorum hos onu evın butcesı ıcınkullanmıyorum ama mısal bunu 30 aldıysam 50 dıyorum
bırıktırdıgım paralarada annemlerın ıhtıyaclarını fılan alıyorum

Aaa ama biz dört kişiyiz her gün yıkanıyoz hemen hemen. Bazen aksıyo. İki gün oluyı bazen sadece saçımı ya da vücudumu yıkıyorum hava sıcak ya :) (napak öğrencilik işte bide yorgun oluyo insan çalışıyoruz:) )

Makine dört kişinin çamaşırı bılaşığını yıkıyo. El yıkaması da var az ama gider sonuçta.

Akasya valla çok zaten ödeyemiyorum zorlanıyorum

Şuan sadece 4₺ param var desem

sigaram yok,yememı kısmam,beslenmeme dikkat ederim,tek başıma 200 tl yıyorum,su,ekmek,et,balık tavuk,peynır,yumurta,çerez,sebze,şirketimin yemek parası bır ay yetıyor,işe evden yemek getiriyorum,siz evde4 kişisiniz,çarp 800,ama derimki para harcamak sanattır,herkes idare geçim yapamaz,temızlık mlz bazı hanımalrın çok bol harcadığını görüyorum,acaba orda bir israf söz konusumu,bir damla çamaşır açıcıda(marka yazamadım)aynı,on damlada,yanı lavoaya bir damla döüküyorum,sürtüyorum,beklıyorum,prıl prıl,ama çokkk arkadaşda gördüm,hunharca boca etmeler,çok sıkmak çok temzılık dğil,çok zehır kımsayal demek...

borçlar tam gaz
ama azalıyor.
eşya taksitleri bitiyor, elektronik aletlerin taksitleri bitiyor.
e çift maaş da olduk eşim işe girince
benim de maaşa zam geldi
benim maaş bütün borçları kirayı falan ödeyip bana 1 aylık harçlık da bırakıyor.
eşimin maaşla da geçiniyoruz işte çok şükür

tek sorunlu oldugum nokta kıyafet
mutlaka cesıt cesıt kıyafetlerımız olmalı
cocuguda kendım gıbı alıstırdım kotu bısey ama sevıyorum
peynıre gelınce bende her peynırı yıyemem kılosu 20 tl alıyorum pazardan ınek peynırı sert olacak

Annem sarma sigara içiyor mesela. Aylık 50 TL'yi bulmuyor masrafı ama leş gibi kokuyor.
Arkadaşımın da aylık masrafı 300 lira olsa gerek, bir de eşi içiyor etti mi 600.
Herkes bir şekilde geçiniyor demek ki ama en şaşırdığım al sana 400 desek yine geçinebilecek kapasitede insanlar var Ben herhalde fotosentez yapmaya başlarım

daha güzel günleriniz olsun inşallah önünde tatlım evınde cok guzel cok cıcı cok begendım

aynen peynırı 32 tlden alıyorum,hafta sonu aldım daha,dil peynırı desen 25 lira,hellim alırım arada,25 tl kılosu tabı,kılo ile almıyorum,birde ziyan etmeyelım arkadaşlar,tüketelım,bozlup atmayalım,az az alıp değerlendırelim

Öyle deme su parasını toplu bi şekilde balkon kapamaya verdim
Ama bi sor niye verdin
Eve yokuz kıyafetlerimizi evin içinde kurutmayalım, bi de yağmur yağarsa çamaşırlar ıslanmasın diye
He bi de çok hamarat değilimdir zırt pırt balkon yıkayamam diye

hayat artık pahalı.. yetmemesi o kadar normalki. kendine yüklenme canım herkes aynı durumda senden kaynaklı bir problem değil :/

Bİr de sigara içsek batarmışız herhalde
içiyorum ama cok az esımden gızlı bıraktıgımı sanıyor
ıllet gıbı
doktor yardımı almayı dusunuyorum ama cocugumla ılgılı surecı atlatmam lazım
buna baglı dıslerımı habıre fırcalıyorum oglana kokmak ıstemıyorum oda masraf

Ben balkonu kapattırdım hiç yıkamıyorum
Bizim balkonumuz bile yok

Kıyafet en azından kalıcı bir şey bakınca "evet paramı buna harcamışım" diyebiliyorsun. Benim harcadıklarım çoktan vitamin oldu bile

Peynir faslı bittiyse çamaşır deterjanlarını tartışalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…