ev eşyası kozmetik sayfam sizden gelen fiyatlarla sizlerin ....

kenwood marka kazanlı şok buharlı ütü 70 tl kargo dahil.... Herşeyde indirim vardır...

1... far away EDP VE LOSYON KREM SET.... 30 TL
2....RARE GOLD 2 ÇEŞİT PARFÜM ...FAR AWAY ... 3Ü SET 60 TL TEK TEK DEĞİŞİR...

3....LEKE KREMİ ÖNCESİ TONİK VE LEKE KREMİ BÜYÜK AVM LERDE YAYGINDIR SATIŞI SEZON SONUNDA 90 TL YE ALDIM GÜNEŞ LEKELERİMİ 2 HAFTADA GİDERDİ İHTİYACI OLAN MUTLAKA KULLANSIN... 45 TL...

4...YURTDIŞINDAN KIZIMIA ALDIĞIM HANNAH MONTANA EDP VE ÇİFT TARAFLI RLİPSTİCK VE VÜCUT LOSYONU... ÇOCUKLAR İÇİN...
3Ü 40 TL...
5... DİADERMİNE 2 Hafta önce aldığım 30 spf faktörlü gündüz kremi... 15 TL...

6....vücut losyon kremleri 3 çeşit sıfır kullanılmmış... 3 Ü 15 TL TANESİ 5 TL...
Eki Görüntüle 929627
7... ungaro vucut losyonu ve duş jeli set.... 20 TL ....

8..... flormar makyaj temizleyicisi ve arko hindistan cevizli krem ikiside % 80 kullanılmıştır... 15 TL..

9.... HANNAH MONTANA EDP VE ÇİFT TARAFLI PARLATICILI 2 Lİ SET 35 TL...

10...KIZ ÇOCUKLARINA ÖZEL VÜCUT LOSYONU 8 TL...
ARKADAŞLAR FİYATLARI ÇOK YAZMADIM... MAKUL FİYATLAR OLSUN SİZİN OLSUN İSTEDİM .... DİĞER KONULARIMA DA BAKINIZ TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM OLSUN ...

son fiyat hepsi 500 diyorum arkadaşım valla bu kalitede böyle ürün zor bulunur inanın çok soran oluyor ama ddedikleri fiyat olmuyor maalesef inanın kullanılır durumda defosuz ve parıl parıl yeni evime daha geniş ölçülü alacağım için satıyorum... dilersen görüşelim canım...

hımmm anladım canım ama bana cooook iyi satışlar

ya aslın da çok değil 4 adetten 6 m yolluk 2 adet halı için değil ama ikinci el diye tereddüt edilmesi de normal canım ...sağolasın iyi akşamlar...

1517547_623880120999101_1006328425_n (1).jpg
merhaba miralife bunun ölçuleri nasıl
gördüğün gibi canım 1 i kapı ve tekli pencereye tam oldu diğeri ise 2 li pencere de ama tam ölçeyim dilersen ama az bekleticem canım... 160 boy 2 m en... biri
biri de 2 ye 2 m canım...

nokıa lumia 520 haziranda aldık kızım paten kayarken düşürünce ekranı çatladı AVEA DAN alındı garantisi mevcut camı 50 tl bişi sorunsuzdur fiyat sizden...

visco ortopedik yastık sıfır 2 adet çantasında fiyatları belli nerede bakarsanız bakın ben biraz daha indirimli verceğim bilginize...

el işi seccade dantelden işlenmiştir çeyiz için idealdir.el emğim göz nurumdur aslında paha biçilemez ama ihtiyacı olan kaçırmasın ..altı saten sarı renkte fırfırlı normal seccade boyutunda 50 tl...

blue toot klavyeli samsung galaxy tab 2 10.1 ağustosta alınmıştır.sağlam sorunsuz kullanamıyoruz diye satışta...kutusu herşeyi vardır... sadece blıuetoot klavye de elimde siyah mevcuttur bu ürün beraber olarak satılacaktır..fiyatı 650 tl...

logitec notebook soğutucu sıfır ambalajlı hasarsız ....0 piyasa da 50 tl bnede farklı ürüb alımları ile 40 tl...
Sessiz hava akışı
Delikli yüzey, gücünü USB'den alan fanın havayı dizüstü bilgisayarın altına sessizce ve dengeli bir şekilde yaymasına olanak tanır.

Sleek look
Zarif görünüm
Renkleri ve şekliyle her odaya kolayca uyar ve götürdüğünüz her yerde evinizdeymiş gibi hissetmenizi sağlar.

Rear air intake
Arka hava girişi
İster dizinizin ister masanızın üstünde olsun, güçlü ve kesintisiz hava akışı sizi sıcaktan korur.

Enclosed, durable construction
Kapalı, dayanıklı yapı
Kapalı tasarım içteki fanı toz ve hasardan korur.

Low power consumption
Düşük güç tüketimi
Verimlilik için tasarlanan bu soğutma fanı dizüstü bilgisayarınızın pili üzerinde minimum etki yaratır.

elimdekileri çıkarma zamanı .....buyrun diğer ürünlerime ve diğer sayfalarımada bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…