ev eşyası kozmetik sayfam sizden gelen fiyatlarla sizlerin ....

tamam cnm eşofman takımı kalsın ....
ben gri 37 no botileri istiyorum ..sende bak myarın gönderelim ama olur mu?

gri topuklular 30 tl canım ben 30 tl yi tamamlicak şekilde istediklerimi ve adresimi sana yazarım.istersen kargo paralarını ödeyerek gönderelim nasıl istersen ya da herkes kendininkini ödesin.

gri topuklular 30 tl canım ben 30 tl yi tamamlicak şekilde istediklerimi ve adresimi sana yazarım.istersen kargo paralarını ödeyerek gönderelim nasıl istersen ya da herkes kendininkini ödesin.

bi de bildiğin kimsede bindallısı olup vermek isteyen var mı?varsa ben alabilirim

tamam canım sorun değil makyaj temizleyicisi duş jeli krem havlu bunlarda her zaman kullanılan ürünler sonuçta aklaında olsun canım bide mavi gecelik olmayacak mı tatlım...

tamam canım sorun değil makyaj temizleyicisi duş jeli krem havlu bunlarda her zaman kullanılan ürünler sonuçta aklaında olsun canım bide mavi gecelik olmayacak mı tatlım...

canım ben mavi gecelik almicam eğer msj banaysa:)ben baykuşlu kazağı sormuştum ama

telefon satıldı mı? son fiyat ne diyorsunuz? bir de camdaki kırık için 50 tl demişsiniz ama sanmıyorum daha fazla tutar o:26: yengemin telefonun camı kırıldı 300 tl demişler komple ekran değişiyormuş cünkü

telefon satıldı mı? Son fiyat ne diyorsunuz? Bir de camdaki kırık için 50 tl demişsiniz ama sanmıyorum daha fazla tutar o:26: Yengemin telefonun camı kırıldı 300 tl demişler komple ekran değişiyormuş cünkü
telefon satılmadı canım ama ekranını yaptırıp satıcam daha hesaplı ve sorunsuz olacak bnm için....

X