etiketi üstünde hiç kullanmadığım abiyem 36-38 beden olur:15 tl
abiye nasıl bir şey acaba?
Duruyor.36 beden az kullanıldı.ilk etek elde yapıldı yanliz mağaza mali değil ikincisi lcw nin.
Merhaba bu urunler duruyor mu etekler kac beden ve kullanım durumları nedır
Duruyor.36 beden az kullanıldı.ilk etek elde yapıldı yanliz mağaza mali değil ikincisi lcw nin.
Tatlim kahve makinasiyla 3lu porselen tencerelerin fiyatini sorucaktim satilmadilarsaYukarıda yazmıştım ama önemli değil 20 tl 14 parca
Tatlim kahve makinasiyla 3lu porselen tencerelerin fiyatini sorucaktim satilmadilarsa
Canim anladtik ozaman da bunlari ptt kargoya versen kapida odeme yapsak olurmu bide bunlar kullandinizmi yoksa sifirmiCnm kahve makinesi 35 tencereler 15 tl. 50 TL yapıyor. Alirsan yanına ikili yaglik sirkelik var onuda hediye veririm.
Kahve makinesini az kullandım kutusuyla duruyor zaten.mini tencereler sıfır yanliz kutusu yıpranmış biraz.kapıda odeme yapmıyorum ama cnm.kabul edersen ozelden devam ederiz.Canim anladtik ozaman da bunlari ptt kargoya versen kapida odeme yapsak olurmu bide bunlar kullandinizmi yoksa sifirmi
Özelde cevapla yeri çıkmıyor cnm cvp yazamiyorum bidaha msj atar misinKahve makinesini az kullandım kutusuyla duruyor zaten.mini tencereler sıfır yanliz kutusu yıpranmış biraz.kapıda odeme yapmıyorum ama cnm.kabul edersen ozelden devam ederiz.