• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev eşyaları

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:52:
kk da gezerken yerden tasarruf banyo buldum :1::1:
$3955100102_c6942ac5c2_o.jpg
kk dan arora adlı kullanıcıdan alıntıdır :32:

duşakabin çok hoşuma gitti :52::52:

ben böyle cıvıl cıvıl şeylerden pek hoşlanmıyorum koyuları daha çok seviyorum mobilyalrımıda ona göre sececem beyaz eşyalarımıda gri istiyorum nasip olursa son hayalim çift kişilik fenerbahçeli nevresim takımı almak aşkımla onla uyumak :16:

hem farklı hem kullanışlı olmalı :34:
hangi resme baksam nereye gitsem klasik krem ve kahve bütün evler :26:

bende gri tonu düşünüyorum evde yada siyaha yakın kahve :34:
canım fenerbahçe nevresim takımı için taç ı önerriirm sitesinde çok indirim oluyo bazen:9:
ben 760 tllik nevresim takımını 540 a aldım :52::52: 5 tane almıştım nevresim takımı:16:

hangi resme baksam nereye gitsem klasik krem ve kahve bütün evler :26:
bende gri tonu düşünüyorum evde yada siyaha yakın kahve :34:

Canım renk bilimciler siyah ve grinin salon dışında kullanılması gerektiğini söyliyorlar.
Siyahı renk olarak değil, daha çok negatif bir enerji olarak yorumluyorlar. Salonda
ve ortak kullanılan yerlerde daha çok açık renkler tercih edilmeliymiş. Krem de neredeyse
tüm renklerle kombin edildiği için çok kullanılıyor.

mavi dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Sakinlik, rahatlık, sadakat, otorite
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları, banyo ve çalışma odaları
Dezavantajları : Kullanıldığı mekanlara soğuk bir hava verebilir.Bu duyguyu azaltmak için mat mavi tonları kullanabilirsiniz

sari dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Günışığı, enerji,
En iyi kullanım alanları : Mutfak, yemek odaları ve kuzeye bakan odalar
Dezavantajları : Yatak odasında kullanmak için huzurlu bir renk değildir.

mor dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Yaratıcılık, verimlilik, haz
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları
Dezavantajları : Bunaltıcı olabilir.

leylak dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Ruhani duygular, dişilik
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları ve stresten uzak bir duygu yaratmak için banyolar
Dezavantajları : Kullandığınız mekanlar sönük kalabilir.Canlandırmak için siyah ve/veya gümüş renklerle kontrast yaratabilirsiniz.

yeşil dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Doğa, enerji, sakinlik, huzur, denge, güvenlik
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları, oturma odaları
Dezavantajları : Dekorasyonda çok fazla yeşil kullanımı kendinizden gereğinden fazla hoşnut olmanızı ve tembellik yapmanıza sebep olabilir.Bu duyguyu dengelemek için turuncu ve kırmızı renklerle kontrast yaratabilirisiniz.

turuncu dekorasyon
Çağrıştırdıkları : İstikrar, rahatlık, sıcaklık
En iyi kullanım alanları : Oturma ve yemek odaları
Dezavantajları : turuncu kullanıldığı mekanları olduğundan küçük gösterebilir bu yüzden odanın yeterince ışık aldığından emin olun.

pembe dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Aşk
En iyi kullanım alanları : Yatak odalarında huzurlu ve dinlendirici bir hava yaratmak için kullanabilirsiniz.Mora yakın, parlak tonları tutkuya yönlendirebilir.
Dezavantajları : Yatak odanız aşırı tatlı ve fazla “teenage” odası gibi görünebilir.Bunu azaltmak için koyu renklerle kontrast yapabilirsiniz.

siyah dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Ölüm, tuhaflık.Siyah bir renk değildir, tüm renkleri emer ve hiçbirini geri yansıtmaz.
En iyi kullanım alanları : Modern dekorasyon alanları
Dezavantajları : Depresif bir duygu yaratacağından ana renk olarak kullanmayın.Parlak pembe ve diğer canlı renklerle kontrastı hoş olabilir.

kırmızı dekorasyon
Çağrıştırdıları : Tehlike, tutku, enerji, sıcaklık, macera, iyimserlik
En iyi kullanım alanları : İştahınız harekete geçirmek, sıcak ve canlı bir ortam yaratmak için yemek odaları
Dezavantajları : Dekorasyonda çok fazla kırmızı kullanımı baş ağrısına sebep olabilir.Mesela bir duvarınız kırmızıya boyayabilir ve aksesuarlarla dekore edebilirsiniz.Bebek odalarında kırmızı kullanmayın.

kahverengi dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Güvenlik, istikrar
En iyi kullanım alanları : Oturma odaları
Dezavantajları : Mental olarak teşvik edici olmasını sağlamak için yeşil veya maviyle beraber kullanabilirsiniz.

Altında teknesi yok sanırım,, batmaz mı her yer:44:

Canım renk bilimciler siyah ve grinin salon dışında kullanılması gerektiğini söyliyorlar.
Siyahı renk olarak değil, daha çok negatif bir enerji olarak yorumluyorlar. Salonda
ve ortak kullanılan yerlerde daha çok açık renkler tercih edilmeliymiş. Krem de neredeyse
tüm renklerle kombin edildiği için çok kullanılıyor.

mavi dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Sakinlik, rahatlık, sadakat, otorite
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları, banyo ve çalışma odaları
Dezavantajları : Kullanıldığı mekanlara soğuk bir hava verebilir.Bu duyguyu azaltmak için mat mavi tonları kullanabilirsiniz

sari dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Günışığı, enerji,
En iyi kullanım alanları : Mutfak, yemek odaları ve kuzeye bakan odalar
Dezavantajları : Yatak odasında kullanmak için huzurlu bir renk değildir.

mor dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Yaratıcılık, verimlilik, haz
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları
Dezavantajları : Bunaltıcı olabilir.

leylak dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Ruhani duygular, dişilik
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları ve stresten uzak bir duygu yaratmak için banyolar
Dezavantajları : Kullandığınız mekanlar sönük kalabilir.Canlandırmak için siyah ve/veya gümüş renklerle kontrast yaratabilirsiniz.

yeşil dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Doğa, enerji, sakinlik, huzur, denge, güvenlik
En iyi kullanım alanları : Yatak odaları, oturma odaları
Dezavantajları : Dekorasyonda çok fazla yeşil kullanımı kendinizden gereğinden fazla hoşnut olmanızı ve tembellik yapmanıza sebep olabilir.Bu duyguyu dengelemek için turuncu ve kırmızı renklerle kontrast yaratabilirisiniz.

turuncu dekorasyon
Çağrıştırdıkları : İstikrar, rahatlık, sıcaklık
En iyi kullanım alanları : Oturma ve yemek odaları
Dezavantajları : turuncu kullanıldığı mekanları olduğundan küçük gösterebilir bu yüzden odanın yeterince ışık aldığından emin olun.

pembe dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Aşk
En iyi kullanım alanları : Yatak odalarında huzurlu ve dinlendirici bir hava yaratmak için kullanabilirsiniz.Mora yakın, parlak tonları tutkuya yönlendirebilir.
Dezavantajları : Yatak odanız aşırı tatlı ve fazla “teenage” odası gibi görünebilir.Bunu azaltmak için koyu renklerle kontrast yapabilirsiniz.

siyah dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Ölüm, tuhaflık.Siyah bir renk değildir, tüm renkleri emer ve hiçbirini geri yansıtmaz.
En iyi kullanım alanları : Modern dekorasyon alanları
Dezavantajları : Depresif bir duygu yaratacağından ana renk olarak kullanmayın.Parlak pembe ve diğer canlı renklerle kontrastı hoş olabilir.

kırmızı dekorasyon
Çağrıştırdıları : Tehlike, tutku, enerji, sıcaklık, macera, iyimserlik
En iyi kullanım alanları : İştahınız harekete geçirmek, sıcak ve canlı bir ortam yaratmak için yemek odaları
Dezavantajları : Dekorasyonda çok fazla kırmızı kullanımı baş ağrısına sebep olabilir.Mesela bir duvarınız kırmızıya boyayabilir ve aksesuarlarla dekore edebilirsiniz.Bebek odalarında kırmızı kullanmayın.

kahverengi dekorasyon
Çağrıştırdıkları : Güvenlik, istikrar
En iyi kullanım alanları : Oturma odaları
Dezavantajları : Mental olarak teşvik edici olmasını sağlamak için yeşil veya maviyle beraber kullanabilirsiniz.

onu bende düşündüm ama zaten o monte yapılıken zemin ona göre yapılmştır:34:
ben bu renk bilimcilere inanmıyorum.leylak sakinlik veriyo diyolar ama ben 1 sene her yeri leylak olan bi yerde kaldım ünv de duvarlar dolap kapakları öleydi bana fenalık geldi sinir sahibi oldum :27:
gir olarak şöle düşünüyorum tatlım :34:
ikea koltuk modelleri | Mobilya Modelleri | eviniz için herşey bu renk ve daha açığı olabilir :21:

onu bende düşündüm ama zaten o monte yapılıken zemin ona göre yapılmştır:34:
ben bu renk bilimcilere inanmıyorum.leylak sakinlik veriyo diyolar ama ben 1 sene her yeri leylak olan bi yerde kaldım ünv de duvarlar dolap kapakları öleydi bana fenalık geldi sinir sahibi oldum :27:
gir olarak şöle düşünüyorum tatlım :34:
ikea koltuk modelleri | Mobilya Modelleri | eviniz için herşey bu renk ve daha açığı olabilir :21:

Tabiki tatlım heryer aynı renk olursa gözü çok yorar. Renkleri dengelemek lazım. Griyi ben de severim ama siyahla değil de
uçuk pembeyle vs kombinlemek daha hoş geliyor bana.
Eki Görüntüle 309718

Tabiki tatlım heryer aynı renk olursa gözü çok yorar. Renkleri dengelemek lazım. Griyi ben de severim ama siyahla değil de
uçuk pembeyle vs kombinlemek daha hoş geliyor bana.
Eki Görüntüle 309718

kesinlikle :34:
hem koltukta ben açık renk düşünmüyorum kirmesi çok olur.bu sefer ben üstüne örtü tarzı bişey koyarım ee ne anladım açık renk koltuk almaktan o zman :9:

kesinlikle :34:
hem koltukta ben açık renk düşünmüyorum kirmesi çok olur.bu sefer ben üstüne örtü tarzı bişey koyarım ee ne anladım açık renk koltuk almaktan o zman :9:

Leke tutmayan kumaşlar var ismini tam bilmiyorum, onlar olursa açık renk koltuk da kullanışlı olabilir canım (beyaz değil yalnız, açık renk :34: )
Ama koyu renk koltuk, açık renk aksesuarlar şık oluyormuş burdan onu anladık:1:

Leke tutmayan kumaşlar var ismini tam bilmiyorum, onlar olursa açık renk koltuk da kullanışlı olabilir canım (beyaz değil yalnız, açık renk :34: )
Ama koyu renk koltuk, açık renk aksesuarlar şık oluyormuş burdan onu anladık:1:

aynen öle :9:
bizim yemek odası sandalyeelri leke tutmayan kumaştan çok kullanışlı valla çok seviyorum o sandalyelerimizi :52:
ama biraz pahalı 2 sene önce metresi 20 tl falanmıydı ne tam hatırlamıyorum ama :26:

kizlar bende yavas yavas evimi hangi renklerle doserim dusunuyorum ve kesinlikle gri kumas koltuk dusunuyorum ama gri koltuklarimi biraz koyu renkte istiyorum.. ayyyy daha bir sene var ev dosemeye ama ben simdiden cokk heyecanliyim yaaa. insan evini cok guzel dosemek istiyooo.

ama benim suan bi sorunumda var evimin kimseye benzemesini istemiyorum:50: ama malesef etrafimdakiler (yeni evliler/gencler) evlerini cok modern dosediler ve kimi mor kullanmis kimi leylak kimi kirmizi kimi mavi kimi yesill:53::53: bana hic bi renk birakmadilarrrr:52::52::52: duvarlarimi hangi renk yapacagima hala karar veremiyorumm:50::50:

kizlar bende yavas yavas evimi hangi renklerle doserim dusunuyorum ve kesinlikle gri kumas koltuk dusunuyorum ama gri koltuklarimi biraz koyu renkte istiyorum.. ayyyy daha bir sene var ev dosemeye ama ben simdiden cokk heyecanliyim yaaa. insan evini cok guzel dosemek istiyooo.

ama benim suan bi sorunumda var evimin kimseye benzemesini istemiyorum:50: ama malesef etrafimdakiler (yeni evliler/gencler) evlerini cok modern dosediler ve kimi mor kullanmis kimi leylak kimi kirmizi kimi mavi kimi yesill:53::53: bana hic bi renk birakmadilarrrr:52::52::52: duvarlarimi hangi renk yapacagima hala karar veremiyorumm:50::50:

bende 1 senem var belki 1.5 ama şimdiden başladım valla araştırmaya :9:
ben duvar rengini kreme yakın kese kağıdı rengi istiyorum.ne mobilya koysak ne aksesuar kullansak hepsine uyar ve odayı daha ferah gösterir bence :52::52:

bende 1 senem var belki 1.5 ama şimdiden başladım valla araştırmaya :9:
ben duvar rengini kreme yakın kese kağıdı rengi istiyorum.ne mobilya koysak ne aksesuar kullansak hepsine uyar ve odayı daha ferah gösterir bence :52::52:

yaa bende arastirmaya girdim birazcik ama suan yeni bisiler bulmak istiyorum. dedigim gibi etfarimdaki gencler butun renkleri kullanmis hic dememisler bi rengide evrenime birakalimmmm:50::50: evimin guzel ve farkli olmasini istiyorum ama abartiya kacmadan modern istiyorum.. suan koltuklarima tek karar verdim, duvarlarimida desenli kagit istiyorum aslinda ama rengine karar veremiyorum:50::50: ama senin dedigin gibi kremde olabilir aslinda.... yaa kizlar bu topigi hic bozmayalim ins bi sene sonra evimizi dosedigimizdede resmini cekip buraya ekleriz:52: cokk hos olurrr:34::16::16:

yaa bende arastirmaya girdim birazcik ama suan yeni bisiler bulmak istiyorum. dedigim gibi etfarimdaki gencler butun renkleri kullanmis hic dememisler bi rengide evrenime birakalimmmm:50::50: evimin guzel ve farkli olmasini istiyorum ama abartiya kacmadan modern istiyorum.. suan koltuklarima tek karar verdim, duvarlarimida desenli kagit istiyorum aslinda ama rengine karar veremiyorum:50::50: ama senin dedigin gibi kremde olabilir aslinda.... yaa kizlar bu topigi hic bozmayalim ins bi sene sonra evimizi dosedigimizdede resmini cekip buraya ekleriz:52: cokk hos olurrr:34::16::16:

inşallah canım benim :16::16:
süper olur valla :52::52:
ben bilgisayara bi klasör açtım beğendiğim resimleri ekliyorum.başlangıçta evimiz içindi ama şu an 8 tane gelinlik modeli ekli klasörde :52::52::52:

inşallah canım benim :16::16:
süper olur valla :52::52:
ben bilgisayara bi klasör açtım beğendiğim resimleri ekliyorum.başlangıçta evimiz içindi ama şu an 8 tane gelinlik modeli ekli klasörde :52::52::52:

hehe seni cok iyi anliyorum walla bende gecen sene pcde gelinlik kinalik icin klasor acmistim :1: ama dugunden sonra hepsini sildim:1::1: suan ev esyasi icin acmadim cunku yeni sezonu bekliyorum:34: ama sen istersen paylassana arasira burda. bende guzel bisiler buldugumda paylasirim fikir olur hepimize:34:

ay dayanamıcam bi bakın bakalım hangi gelinliğin omuz bölümü :52:
kayık yaka olsun istiyorum gelinliğim bele kadar dikkate alın kızlar altını prenses etek istiyorum :16:

Eki Görüntüle 309867 Eki Görüntüle 309868 Eki Görüntüle 309869 Eki Görüntüle 309870 Eki Görüntüle 309871 Eki Görüntüle 309872 Eki Görüntüle 309873

ayyyy gelinliklerrrrrrr:16::16::16::16: yaa canim inanirmisin gelinligime hala doyamadim ve tekrar giymek istiyorum:16::16:
canim ben ikinci modeli daha cok begendim ilkde guzel ama biraz fazla kapali gibi yani deseni karisik gibi geldi. bu arada hayirli ugurlu olur ins istedigin gelinligi giyersin canim:nazar::nazar::nazar:

ayyyy gelinliklerrrrrrr:16::16::16::16: yaa canim inanirmisin gelinligime hala doyamadim ve tekrar giymek istiyorum:16::16:
canim ben ikinci modeli daha cok begendim ilkde guzel ama biraz fazla kapali gibi yani deseni karisik gibi geldi. bu arada hayirli ugurlu olur ins istedigin gelinligi giyersin canim:nazar::nazar::nazar:

ev eşyasındada fikirlerimiz aynı olucak bak senle :29:
benimde en beğendiğim o oldu :52::52::52:
inşallah canım.zaten öle çok şartım yok kayık yaka olsun eteği kabarık tül olsun yeter :16::16:

Back