- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatak konusuna daha geçmedik ama ben istikbalin yatağından memnunum 2000 yılında almıştım optimal yataktı.tek kişiliğini aldım ne çokme var ne yay bozulması halada kullanıyorum.yine istikbal alırız heralde.bide ben biraz sert tercih ediyorum.yani yatağ yatınca yatak gömülmüyo.ama çok çeşit vardır mutlaka.
ama benim önceliğim istikbal [/QUOTE
cnm internetten okuduğum yorumların çoğunda istikbal önerilmiyor yataş ve işbir deniliyor kafam karıştı açıkcası
geldim geldim canım ah sana ben tavsiyede bulunurum hemencik
1)yatağın bazalı olsun
2)yemek odasının tamamını alma bence
3)gereksiz küçük ev aletlerinden kaçınmalısın mutrak robotu fln alma al bir blander oh mis:)
4)gelinliğini çok önceden beğen ve diktirmeye başla
5)düğün paketlerinden yararlan bak ben bellonadan yemek odasının masa sandalye ve tv sehbasını yatak odamı ve 3tane 3lü 2tane tekli oturma grumumu 6900 tl ye aldım ve lcd tv hediye verdiler
6)çift düğün yapma benim 2 sehirde düğünüm oldu ben pert oldumveee en önemlisi düğününü yaza yap benim ekimde oldu balayına antalyaya gittik fırtına ve yağmur vardı bizde yedik içtik odamızdan çıkmadık
aklıma geldikçe yazarım yine
yok yok doğru düşünüyorsun canım.
bazalı olanlar biraz ağır oluyor ama çok rahat oluyor.
eksik hiç bitmiyor ya alıyosun hala çıkıyo
Tatlım ikea daki masalar nasıl kaliteli mi? 2 ay kadar önce ikeadan bikaç masa baktık ama çok basit geldi almadık.
İstikbalden aldık, çok da uygundu fiyatı.
İkea daki kutular konusunda da haklısın hem çok pahalı hem de görsel olarak şık değil. Düz kutuları alıp mobilyalara
uygun renklerde yapışkanlı kumaş kaplarla ya da kağıtlarla kaplarsan çok çok şık olur bence
eşyalarımın linklerini ekleyimmi cnm istermisin beyaz esyalarımı ben boshtan aldım çokkk menunum süpürgemde ihlasın temizlik robotu ablam düğün hediyesi aldı 1700 tl biraz pahalı ama verdiğin paraya değiyor evi resmen yalayıp yutuyor çokk memnunum
yatak konusuna daha geçmedik ama ben istikbalin yatağından memnunum 2000 yılında almıştım optimal yataktı.tek kişiliğini aldım ne çokme var ne yay bozulması halada kullanıyorum.yine istikbal alırız heralde.bide ben biraz sert tercih ediyorum.yani yatağ yatınca yatak gömülmüyo.ama çok çeşit vardır mutlaka.
ama benim önceliğim istikbal [/QUOTE
cnm internetten okuduğum yorumların çoğunda istikbal önerilmiyor yataş ve işbir deniliyor kafam karıştı açıkcası
canım benim ve kardeşimin annemlerin istikbal hepimizin ve çok memnunuz valla bana sorarsan istikbal herkes memnun kaldığını önerirr zaten bilemedim bende şimdi :26:
canım 1.5 sene önce falan eve yemek odası yatırdık 3.000 tlye sandalyeleri dahil vitrin falan ağacı iyi baya da güzel oldu.o dönemde istikbal 3.600 dü valla sandalyeleri falan pek hoşumuza gitmedi almadık.ama ikea masaları tam detaylı incelemedim ama güzeldi.şimdi alamaya niyetleniyoruz tabi daha detaylı incelerim.o yüzden kesin bişey diyemiyorum.
aynen valla çok şükür elimden geliyo yaparım çeşit çeşit paramda cebime kalır
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları - Buzdolapları - Solo - No-Frost - KDN56AI30N
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - Solo - Maxx 7 (7 kg kapasiteli) - WAE2041STR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Solo - Bulaşık Makineleri - SMS69M58TR
beyaz esyalarım bunlarr
vay vay vay vay bizim ders çalışan topik kızlarına bak sen burda sohbete dalmışlar
Ben de İkea ürünlerini çok beğeniyorum fakat ilerde ev döşerken (yıllaaaaarrrrr yıllaaarrrr sonra) koltuk hariç diğer ürünleri
özel olarak yaptırırım sanırım kalitesine güvenmediğim için. Bazı ürünler asit duruyor çünkü oldukça.
Amaaaa mesela köşe takımları, abajurları, perdeleri çok güzellll. Bayıla bayıla kullanıyoruz
bende şöle düşünüyorum istikbal bellona falan iyi ama bi zman sonra değiştiririz evi biz (içini) :26:
o yüzden çok pahalıya kaçmadan bişeyler bulma yolundayız of ya ne zormuş
Bellona Mobilya
Bellona Mobilya
Bellona Mobilya
mobilayalrım bunlar şekerim yemek odasının tv sehpası ve masa sandalyeleri aldık masa büyüyor baya kullanışlı memnunum bu arada yatagımızda eklyim oda süper rahat
Bellona Mobilya
Anladım tatlım o zaman daha uygun bişiler düşünmek lazım tabiki. Bu aradaaa fiyat araştırmasını çok
iyi yap güzelim çünkü hiç ummadık markalarda çok uygun ve güzel ürünler olabiliyor. Mesela İstikbal
hep pahalı bilinegelmiştir ama biz masa aldığımız sıra kampanya vardı, 380 tl ye çok şık bir masa aldık.
(Fiyatlar 300-500 arasıydı hep) İkeadaki beğenmediğimiz masalar 600-900tl idi.
Yatak önerim de Visko love Fırsat sitelerinde çok hesaplı olabiliyor bazen.
işte heryerde bu koltuk takımlarından var :26: ben kolları böle kalın istemiyorum yer kaplıyoalr bide canım bunları ayrı ayrı alabiliyosmu ya mesela 2 3lü 1 2li gibi
yatak odası güzelmiş valla
yemek odası benim istedğim gibi işte.ama benim alıcam masa sandalye bide aynalı olan o kadar.hesaplı olcak galba
tv ve masası var zaten şu an
haklısın canım ya.en son elimizde fiyat listesi modokoya gidicez artık
bide acaba şöle bişey varmıdır.mesela istikbalin şehir şehir fiyatları değişirmi öleyse yaşadık
canım ben kaç kez fikir değiştirdim bir görsen köşe takımı istiyordum ama biz bir takım alacağımz için ve gelen misafirim bunlar yatack diyeböyle birsey seçtim pahalıya bakmadık bunlar tv dahil 6900 tuttu tayinciyiz esyalar baya taşınıcak cünkü kedi evimizde olmadıgından böyle tercih ettik ayrı ayrı satılıyorlar cnm istediğin sekilde alıyorsun ben mutfak masası bile almadım normal masa var ve 4 renk sandalye aldım öyle yaptık
Sanmıyorum tatlım çünkü katalog fiyatları oluyor, ama tabi tam bilemiyorum:44:
Yaaa bu arada biri beni bu topikten kovabilir miiiii? Benim henüz planlarım arasında evlilik yok kiiii
ne işim var benim burdaaaa
ay olursa süper olur valla.burda gezer beğenerim ordan alırız
hayır gidemezsin bi yere bak ikea hakkında bilgi verdin.kal burda
demekki içinde var evlilik süpriz bişeyler olur belkide
bu arada topic eftelyanın o açtı ama benim gibi oldu eftelya nerdesin duy sesimi
Bilemiyorum valla tatlım sürpriz değil mucize olması lazım sankim Şaka bi yana bayılıyorum dekorasyon işlerine,
o yüzden çeyiz köşesi bile olsa hemencecik atlıyorum Renkli salonlar, bembeyaz yatak odaları, mis gibi bahçelerrrr
Ahhhh ahhhh diyorum yaniii. Bi de bu evi istiyorummmm
Eki Görüntüle 305392
bahçe dışındakiler beni ilgilendiriyo
ya bu tarz evler yurt dışında bi şehirde meşhurdu.hatat geçende gülhanın galaksi rehperimi ne o programda göstermisti.manken bacağından saksı yapmışlar asmışlar balkona
biliyosan söle çatlarım hatırlayamazsam