• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev eşyaları

Evet canım buz mavisi ve beyaz soğuk bir hava verir. Sıcaklığı seviyorsannnnn sarı, turuncu,uçuk pembe ve uçuk yeşil öneririm ya da hepsini birden:1:
:1::1::1: Taktın kız rengeee:9::9:

tabi tatlım çok beğendim napıyım :27::27:
kumru rengi duvarlar içinde sevdiceğimle kumrular gibi biz ay ne romanitk :16::16:

Ay ay ayyyyyy romantık gacı seniiiiii:31::31::31::9:
Çok şükür evlilik arifesinde falan değilim ben valla,
aklım hepsinde kalır:1::1::1: Ama beyaz, açık pembe,
krem favorilerim:16:

:16::16::16::16::16:
bizdede ev belli ama daha söz yok aramızda ama erkenden düşünmek lazım dimi bide bi anda olucak herşey yetişemem diye korkuyorum erkenden bakmakta fayda var :52:

Bellonanın şu anda reklamlarda görünen yeni serisi... biri spor, diğeri klasik.. yorumlar lütfen..tarz? renk? kullanılabilirlik? tercih eder misiniz?
Bellona Mobilya

canım ben klasiklere bakmadım hiç hoşuma gitmiyo onlar.ama spor tarzı için şöle fikrimi söliyim benim tarzım değil.koltuk takımı özellikle eğer yerin bolsa uygun ama koltuk takımı çok yer kaplar gibime geliyo.yatak odasındada yatağı biz baza düşünüyoruz.sadece dolap hoş oda sürgülü ve içi için.yemek takımı benim için yine ı ı olmadı:26: ama sandalyeleri hoş
bellona kullanabilirlik açısından ise 12 yıllık bellona kanepe takımı kullanıyoruz son yıllarda sıkıntı çıkardı bize.zaten o kadar kullanım bile iyi mobilya için.o yüzden iyi.
ben tercih edermiyim evet ederim ama şu anki modelleri bize hitap etmiyo :31:

Bellonanın şu anda reklamlarda görünen yeni serisi... biri spor, diğeri klasik.. yorumlar lütfen..tarz? renk? kullanılabilirlik? tercih eder misiniz?
Bellona Mobilya

Lexus Yatak Odası Takımı çok şık :16: Ama salonu orta şeker bence. Asos un yatak odasıyla salon takımını
hiç beğenmedim, sadece sandalyeleri güzel.:31:

ben de sadece lexus duvar ünitesini beğendim.. reklamı bayağı abarttıkları için merak edip baktım ama umduğum gibi çıkmadı..aranızda inegöl e gidip mobilya bakmayı düşünen varr mı???

ben de sadece lexus duvar ünitesini beğendim.. reklamı bayağı abarttıkları için merak edip baktım ama umduğum gibi çıkmadı..aranızda inegöl e gidip mobilya bakmayı düşünen varr mı???

ben açıkçası oraya gidene kadr modokoya gitmeyi düşünebilirim.ama zaten 10 sene içinde değiştircez mobilyaları o kadar gezmeyede gerek olmadığını düşünüyorum ben :44:

kızlar bu arada ikeadaki kutudan yaptım el emeği maliyeti 2.5tl :52::52:
Eki Görüntüle 313256 Eki Görüntüle 313257 Eki Görüntüle 313258

ben evimize bunlardan yapıcam valla ikeadaki kutulara için gidiyodu görünce vazgeçtim :60:

ben açıkçası oraya gidene kadr modokoya gitmeyi düşünebilirim.ama zaten 10 sene içinde değiştircez mobilyaları o kadar gezmeyede gerek olmadığını düşünüyorum ben :44:

kızlar bu arada ikeadaki kutudan yaptım el emeği maliyeti 2.5tl :52::52:
Eki Görüntüle 313256 Eki Görüntüle 313257 Eki Görüntüle 313258

ben evimize bunlardan yapıcam valla ikeadaki kutulara için gidiyodu görünce vazgeçtim :60:

Süper olmuş canım yaaaa yapışlanlı kaplarla mı yaptın?
Deseni de çok güzel çok şıkkk:16::16::16::16:

Back