• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev eşyaları

ev eşyasındada fikirlerimiz aynı olucak bak senle :29:
benimde en beğendiğim o oldu :52::52::52:
inşallah canım.zaten öle çok şartım yok kayık yaka olsun eteği kabarık tül olsun yeter :16::16:

kayik yaka omuz guzel bende cok begeniyorum ama benim gelinlik aldigim zaman sadece toplam bi haftam oldugu icin hazir gelinlik aldim ve kayik yakada bulamamistim ama gelinligim cok kabarikk bence gelinlik dedigin kabarik olmali ama gozum boyle ince modern gelinliklerdede:1: ve canim ben dugunumu yazin yaptim ama daha resmi nikahim yok:1: seneyede resmi nikah yapmayi dusunuyoruz ozamanda boyle cokkkk sade ve dize kadar ustume tam oturan beyaz bi elbise giymek istiyorum ve kafamdada kucuk duvakla:1::1: kocamla iki kere evlenecem ins:1::1:

kayik yaka omuz guzel bende cok begeniyorum ama benim gelinlik aldigim zaman sadece toplam bi haftam oldugu icin hazir gelinlik aldim ve kayik yakada bulamamistim ama gelinligim cok kabarikk bence gelinlik dedigin kabarik olmali ama gozum boyle ince modern gelinliklerdede:1: ve canim ben dugunumu yazin yaptim ama daha resmi nikahim yok:1: seneyede resmi nikah yapmayi dusunuyoruz ozamanda boyle cokkkk sade ve dize kadar ustume tam oturan beyaz bi elbise giymek istiyorum ve kafamdada kucuk duvakla:1::1: kocamla iki kere evlenecem ins:1::1:

ay canım benim inşallah inşallah :52: ali sunalın eşide öle giymişti çok güzeldiler :16:

bu arda duvar rengi kese kağıdını açığı filli boyada kumru rengiymiş şimdi baktım :9:

ay canım benim inşallah inşallah :52: ali sunalın eşide öle giymişti çok güzeldiler :16:

bu arda duvar rengi kese kağıdını açığı filli boyada kumru rengiymiş şimdi baktım :9:

yaa bende suan ev esyalara bakiyodum(koltuk masa vs..) ayyy okadar guzel seyler varkii.. bide suan burda yilbasi oldugu icin muhtesem bi indirim var :52::52: ahhh evim suan hazir olsaydiii walla alip alip dosemek isterdimmm...

yaa senin bu dedigin renke baktim guzel bende begendim.. yaa ama benim simdi aklima gece mavisi katildiii:26: boyle gece mavisi desenli kagit sadece bir buyuk duvarima yapsam nasil olur acabaa:26::26:

yaa bende suan ev esyalara bakiyodum(koltuk masa vs..) ayyy okadar guzel seyler varkii.. bide suan burda yilbasi oldugu icin muhtesem bi indirim var :52::52: ahhh evim suan hazir olsaydiii walla alip alip dosemek isterdimmm...

yaa senin bu dedigin renke baktim guzel bende begendim.. yaa ama benim simdi aklima gece mavisi katildiii:26: boyle gece mavisi desenli kagit sadece bir buyuk duvarima yapsam nasil olur acabaa:26::26:

sen böle diyince aklıma hemen şu geldi :52:
yatak odana yatağın başlığının olduğu yere lacivert yada gece mavisinden desenli bi duvar kağıdı.diğer duvarlar buz mavisi yada buz beyazımı ne diyolar o renk :21:

yaa sunlar gibi meselaa $imagesjkhj.jpeg $imagesjh.jpeg $images6458.jpeg $images8578.jpeg

sen böle diyince aklıma hemen şu geldi :52:
yatak odana yatağın başlığının olduğu yere lacivert yada gece mavisinden desenli bi duvar kağıdı.diğer duvarlar buz mavisi yada buz beyazımı ne diyolar o renk :21:

hmmm evet haklisin aslinda yatak odasinada bu mavi reng hos giderr:34::34: ayy ayyyy ne zormus ev dosemek ama bi okadarda zevkliiii:34::16::16:

hepsi güzel ama evinin geniş bi yerinde kullanman daha iyi olur sanki yoğun bi renk odayı küçültür bide tercih edicen aksesuarlar ve eşyalar belli renk dışına çıkamaz gibi :26:

bak buda benim beğendiğim duvar rengi
Filli Boya Renk Kataloğu

canim bu rengide cok begendim ve her renklere uyuyo.. yaa gece mavide haklisin evim kucuk ve gunes gormezse cok karanlik ve kucuk gorunebilir ama cokkk seviyorumm bu rengiii:16::16: bakalimm hayirlisiyla evimiz nasil olur:1:

canim bu rengide cok begendim ve her renklere uyuyo.. yaa gece mavide haklisin evim kucuk ve gunes gormezse cok karanlik ve kucuk gorunebilir ama cokkk seviyorumm bu rengiii:16::16: bakalimm hayirlisiyla evimiz nasil olur:1:

ya benmi çok çabuk karar veriyom acaba :44:
ben bu duvar rengine bayıldım :52::52::52::52::52::52::52::52:
kesinlikle kumru olucak :32::32:
herşeyle uyabilcek ya :32:

ya benmi çok çabuk karar veriyom acaba :44:
ben bu duvar rengine bayıldım :52::52::52::52::52::52::52::52:
kesinlikle kumru olucak :32::32:
herşeyle uyabilcek ya :32:

ayy ne guzel sekerim karar verebiliyorsunn,, ben hala kararsizimm:26::26: suan gece mavisi dedim bakalim yarin hangi rengi diyecemm:1::1:

ayyy canim benim ilkini cokk begendimm mavi renkle tahta cokk yakisiyo gercekten yatak odama dusunebilirim yada antre ye dusunebilirim biraz koyu olucak ama lambalarla aydinlatiriz:1: yaa cok seviyorum bu rengiiiii:16::16:

normal bi video bile izleyemiyorum artık :52: hep arka plana bakıyorum.kızlar bu banyo çok hoşuma gitti yaaaaaaaaaaaaaa:16:

$banyo.jpg

normal bi video bile izleyemiyorum artık :52: hep arka plana bakıyorum.kızlar bu banyo çok hoşuma gitti yaaaaaaaaaaaaaa:16:

Eki Görüntüle 310100

Eeeee algıda seçicilik:1::1: Güzemiş beğendim:31:

Evrenim gece mavisi salonda olmaz belki ama mavi gayet güzel olur:31: Zulamda mavili bi iki oda olacaktı:44:
$7f7f6053.jpg
$aa403ce1.jpg
$modern-chic-blue-and-white-living-room-with-chandelier.jpg
$mor1iu2.png
$relaxed_living_room.jpg
$turkuaz oda.jpg

Koyu maviyi de burada çok beğendim:
$koyu mavi.jpg

Eeeee algıda seçicilik:1::1: Güzemiş beğendim:31:

Evrenim gece mavisi salonda olmaz belki ama mavi gayet güzel olur:31: Zulamda mavili bi iki oda olacaktı:44:
Eki Görüntüle 310150
Eki Görüntüle 310152
Eki Görüntüle 310157
Eki Görüntüle 310158
Eki Görüntüle 310159
Eki Görüntüle 310161

Koyu maviyi de burada çok beğendim:
Eki Görüntüle 310167

canim tsk ederim bunlar guzel dosenmis ama sanki evi soguk gosteriyoo:30: ben sicakligi cokk seviyorumm sanirim mavi rengi salonumda kullanmicam :19: ama antre olabilir:34:

5. resim deki duvar rengi benim rengim kumru rengi :52::52::52::52::52:
valla güzel duruyo gerçekten ya :16::16:

canim tsk ederim bunlar guzel dosenmis ama sanki evi soguk gosteriyoo:30: ben sicakligi cokk seviyorumm sanirim mavi rengi salonumda kullanmicam :19: ama antre olabilir:34:
Evet canım buz mavisi ve beyaz soğuk bir hava verir. Sıcaklığı seviyorsannnnn sarı, turuncu,uçuk pembe ve uçuk yeşil öneririm ya da hepsini birden:1:

5. resim deki duvar rengi benim rengim kumru rengi :52::52::52::52::52:
valla güzel duruyo gerçekten ya :16::16:

:1::1::1: Taktın kız rengeee:9::9:

Back