ev eşyaları

Sanmıyorum tatlım çünkü katalog fiyatları oluyor, ama tabi tam bilemiyorum:44:

Yaaa bu arada biri beni bu topikten kovabilir miiiii? Benim henüz planlarım arasında evlilik yok kiiii
ne işim var benim burdaaaa

bende oyle dıyodum gercı cok daha uzun zaman var onumuzde.. eee bı baktık bız ev esyaları ıcın planlama yapar halde buldum kendımızı.. sankı burada konustuklarımızı duymusta.. esya listesi hazırlayalım dıyo bana :) darısı basına inşallah

quietnrkn cok sevındım senın adına canım ya.. bende bakar arastırır soylerım sanada..

acaba gizli gizli girip senimi takip ediyo
valla canım ufaktan bakmak lazım en azından fikir sahibi olunuyo
canım benim bende çok sevindim valla senin adına bak bişey yokken listelere başladınız.ama çıkan tl miktarından gözününz korkmasın sakın

nacizane fikirlerimi belirteyim: bir kere çok eşya alıp doldurmamak lazım evi..başlıcaları alıp sonra tadını çıkara çıkara evimizi süslemek daha doğru geliyor.. bir odanın eşyalarını alırken bir ya da birkaç renk belirleyip uyumlu bir anbiyans yakalayabiliriz..mesela mutfak ta kırmızı, yatak odasında lila gibi.. eşya alırken acele etmemeli ne tür bişey alacağımıza karar verip kampanyaları takip etmeliyiz diye düşünüyorumm. benim zamanım var o yüzden de küçük ev eşyaları için anneler gününü bekliyecem mesela.. alacağımız şey için pazar arştırması da yapmalıyız neyin nerden daha uyguna alınacağını, kaça mal edebileceğimizi iyi ölçüp biçmek gerek...

bunların dışında da yatağın bazalı olmasını ben de istiyorum ama aynı zamanda ayaklarının da olmasını istiyorum yerden yüksek yani altı silinebilir bişey..nasıl olacaksa? oturma odası kesinlikle sandıklı ve yataklı olmalı.. salon takımında da üçlü koltuk yatak olabilse çok güzel olur .. bizim evde öyle o yüzden misafir geldiğinde çok rahat oluyor.. halılarla duvar rengi, fon perdelerle de koltuklar uyumlu olmalı. tül perde de yine duvar rengine uyumlu olmalı.. önce evi tutup sonra eşya almayı sonra da beğendiğim eşyaya göre evi boyatmayı planlıyorum.. yemek masası büyüyebilir olmalı.. genelde 6 sandelye var acaba 8 sandelye mi alsam diyorum?? yemek odasında bende o gümüşlüklere filan gıcığım.. sifonyer ve tv ünitesi düşünüyorum.. zaten ferah ferah bir ev hayal ediyorumm.. ve aydınlık...

bi de kızlar siz birşey soracam.. mobilyalara filan göz atıyorum hep beyaz.. beyaz mobilyayı bende seviyorum ama demode gelmeye başladı bana.. siz mobilyalar için yemek odası, yatak odası) ne renk düşünüyorsununz??

Behindthemasks canım bazaların bazılarının altı temizlik yapılabilcek şekilde
bende ev aleti için anneler gününü bekleyenlerdenim
ama bizim kampanya dönemlerini öle beklicek durumumuz yok şu an için.nişan olmadan ev eşyası aldırmazlar.nişandan sonrada düğün olcak 5 ay içinde kampanyaları kaçırcaz galba :26:
ben duvarları kreem yakın kese kağıdı rengi düşünüyorum çünkü büütn mobilyalarla uyumlu olur.bide ben misafir odası oturma odası olayına karşıyım.ayda yılda bi gelicek misafir için bi odamı koltuklara ayıramam valla oturucam odada kahve krem dışında bi renk olucak o kesin çünkü bu renklerden herkeste var.ama öle çok renklide istemiyorum yeşil koltuk lila koltuk gibi.belki çok koyu mor olabilir.yada gri tonlarında yada her yerdeki kahve rengi değilde koyu kahve olabilir.
bende sandalye için avaba mı dedim ama zaten mutfağa masa alıcaz onun sandalyelerini eklerim masaya gerke olursa.çünkü zaten ben bi insanla aynı sofrayı paylaşıyosam onlaraın samimiyetine inanmışım demekki o yüzden takımın dışında bi eşya kullanmak abes olmaz diye düşünüyorum

selam şekerlerrr bende katılcam aranıza:) benim evime yapacaklarımm. birincisi 140 ekran led ekran tv ve karşısına L tipi koltuk takımı hani şu puf lu olanlarr. lcd sehbasının yanıda şu uzun ses sistemlerii. salonda kesinlikle yemek masası gümüşlük filan olmuycak benim 2 tane sevimli renkli koltuk ortasına satranç masası düşünüyorum. büyük akvarumm bidee ikimizinn büykkk bi resmii duvardaa.. yatak odasında büykk yataklar var ya hani bazalı onlardann başlık yerine dolap düşünüyorum. dolaplar ayna görünümlü kızaklı kapak hiç dolap gibi durmayanlardan bi makyaj masası düşünüyorum mutfaktaa size katılıyorum ropot filan almıycam bi mikser bi blender yereli bencee. katı meyve sıkacağı ve mısır patlatma makinasını unutmamalıyım ama:) neysekii sevdiceğimde böyle düşünüyor. ortak kararımız bu şekilde şimdilikkk baklım nekadarını yapabileceğiz:)

ahhhhhh ahhhhhh aynı şeyleri bizde istiyoduk valla
ama olmıcak galba
amaaaaaaaa sevdiceğime yemek masasını koyduğumuz yere o ikea koltuğunu koyalım dedim o da ileride o oda zaten dolucak emir_bebek:) o zmana kadar sinema odası yapalım orayı dedi.benimde şöle bişey geldi aklıma oturma odasında lcd olucak zaten.o zman sinema odasına projeksiyon alıp duvaar yansıtıp film izlemek daha romantik ve güzel olur onun için ufak odayı böle değerlendiricez

Canım beyazdan sıkıldığın zaman duvar rengiyle oynayarak ya da renkli yastık ve perdelerle odaya renk katabilirsin ama siyah gibi
kırmızı gibi renklerde koltuk alırsan odanın havasını değiştirmen zor olur gibi sanki. Mesela: (bazıları tam beyaz değil, örnek olması bakımından koydum)

Son düzenleme:

bence beyazzz veya açık renklerr koltuk seçimi için daha güzel oluo. kesinlikle doğru seçimm fotolarr süper canım çok zevklisin

işte benim istediğim koltuk 5. resimdeki
kenarları ince hemde geniş

allah sana daha güzellerini nasip etsin işallah canım benim

Allahtan benim zamanım bol tatlım. Ben o zaman kadar hepsini gözlerimle yer bitiririm, hepsinden hevesimi
alırım, seçerim bitanee

benim işim zor
sevdiceğimle farklı şehirlerdeyiz ve o çalışıyo ben evdeyim o yüzden araştırmak bana kalıcak.netten resileri göstercem birlikte giidp bakıcaz.birlikte gezemicez

benim işim zor
sevdiceğimle farklı şehirlerdeyiz ve o çalışıyo ben evdeyim o yüzden araştırmak bana kalıcak.netten resileri göstercem birlikte giidp bakıcaz.birlikte gezemicez

Üzülme canım sağlık olsunnnn Birlikte seçemiceksiniz ama birlikte eskiteceksiniz, o daha güzel değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…