• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev düzmekkk pahalı oluyomu

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
ben yaklaşık ıkı yıldır evliyim yurtdışındayım . Tr ye döndüğümüzde güzel bır ev düzmek istiyorum inşAllah . Kızlar herşey dahil cok pahalı oluyor mu şu an kullandığım eşyalar ıkıncı el almadık yeni . İnş Tr de herşey yenı olacak ama fiyatlar Nasıl oluyor . Deneyımlerınızı yazsanıza :):-):KK72::KK72:

Ne istediğine bağlııııı... modalife da var sektörde istikbalde var enza da var daha butik ama tasarım ürünler yapan fahiş fiyatlı mobilyacılarda var...
beyaz eşya dersen aynı şekilde bir buzdolabı 10000 e de var tüm beyaz eşyasını 3000 e halledende.
evtekstili züccaciye bunlar zaten deniz derya...

büyük kalemler için internetten araştırma yapabilirsiniz. ufak kalemler için de bi 3-5 bin eklersiniz. 30.000 gider tahminen orta halli bi ev için.

Ben az öz eşya isterim ve kalite olmalı kesınlıkle inşAllah yanı . Cokk pahalı degıl gelır cok degıl çünkü sonuçta taksıtle kalıtelı seyler alınır

Ben az öz eşya isterim ve kalite olmalı kesınlıkle inşAllah yanı . Cokk pahalı degıl gelır cok degıl çünkü sonuçta taksıtle kalıtelı seyler alınır
Birikiminiz ne kadar sonuçta avrupa da yaşıyorsanız elinizdeki parayı 3le çarpacaksınız burda?

Tamam bi köşe takım al
Plazmayı da duvara çakarsınız
Bi tane de yemek masası ( Yemek odası takımını sevmem, masa yeter + 6 adet sandalye )
Bi de yatak odası oldu bitti
Hadi iyi günlerde otur
Birinizin annesi halı, diğerinizin ki perde alır belki ev hediyesi olarak ta, çok makbule geçer

ben yaklaşık ıkı yıldır evliyim yurtdışındayım . Tr ye döndüğümüzde güzel bır ev düzmek istiyorum inşAllah . Kızlar herşey dahil cok pahalı oluyor mu şu an kullandığım eşyalar ıkıncı el almadık yeni . İnş Tr de herşey yenı olacak ama fiyatlar Nasıl oluyor . Deneyımlerınızı yazsanıza :):-):KK72::KK72:

ev eşyası diyosan kampanları takip et düğün paketi olur onu buldun mu tamam içide yatak odası yemek masası koltuk takımı oluyor

bende yurtdisinda yasiyorum aralik ayinda tr deydim esyalarimi yeni aldim 10 bin euro civari gitti 3 yatak odasi aldim cocuklarima ve kendimize , arti oturma odasi ve butun beyaz esyalar tabi daha ucuza ve daha pahalida olabilir ben orta halli aldim diyebilirim

Ben yeni ev dizdim.
Beyaz eşya 4.300
Yemek odası oturma odası salon takımı mutfak masası 8bin
Yatak odası 3bin
Halılar 3.400
Perdeler 2.800
Mutfak esyalarim 2.500
Tekstil urunlerim 2bin.

Biz herşeyin indirimini takip edip aldık baya indirimden faydalandik ve bizim ev 140 m o yüzden halı perde çok pahalı oldu. Sizde indirim takip ederseniz ucuza dizebilirsiniz.

az ve öz esyayla guzel bı ev dizilebılınır
gelmeden netde fıyatları bı arastırın fıkrınız olsun

Tek bir magazadan alirsan ucuza gelen setler var fakat ayri ayri aldiginda ufak tefek seylerle en az 15 bin tutar. Mutfak esyasi cok tutuyor

Eşyalara beyaz eşya, TV, küçük ev aletleri vs. de dahilse, her oda başına 10 bin lirayı gözden çıkarın...

Bizim beyaz eşya (hepsi bosch) halılar perdeler Vs. Hepsi 20.000 tl tuttu.
Alışveriş yaptığımız yerlerde bilinen mağazalardı. Hepsini de çok beğenerek aldık.

Ben BOSCH markasını çok seviyorum.Ben 3 yıllık evliyim.Dayanıklı ve kaliteli bir marka.Ben www.fiyatimbu.com 'dan aldım.İndirimli gibi geldi diyebilirim.

Back
X