- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi The Winchesters
-
Madalyanız altın mı , gümüş mü , bronz mu ?ben kendimden sadece ornek verecem. serada calistim sabah 4 de kalktim 6 da is aldim gece en erken 20 de evde oldum haftada 68 saat calistim esim asla utusuz kiyafet giymedi, gozluk bezi arti carsaf, mutfaktaki kurulama bezlerime kadar utuledim ve zevkle dugune gider gibi hafta basi isime heyecanla gittim
arti her hafta kisada olsa sosyallestim ama hic yardimci almadim ama is arkadaslarim mutfak dolaplarima kadar gizlice kontrol edip allahaskina sen bizimle ayni anda is basi yapiyorsun nasil bukadar duzenlisin diye bana sordular, isteyen icin bu mumkun, her hafta 14 aile ferdide yemekli agirlandi!!
Kimin kendine ayiracak 4 ,5 saati var ki, hastaysan birak zaten dinlen
Düzelince yaparsin, ben hep öyle sandim evin düzenini
Ben isimi cocuklarla yapiyorum, ha bir yerden yaparken bir yerden döküyorlar ama olcak o kadar cocuklu ev ne de olsa
Bizim ülkemizde temizlik hastası demek istemiyorum ama evet diyeceğim :) kadın çok fazla.hepimizin sorunları vardır. Yanlış anlamayın Saygı duyuyorum kendi seçimleri. Ama bazılarının kendi takıntılarını başkalarının üzerinden çıkarmaları beni rahatsız ediyor. Burda size ayar vermeye çalışan biriki kişi gördümde :)
siz temizsiniz zaten biliyorum ama onlara yetmez. Kendileri gibi saplantılı olmayan herkes kirlidir onların gözünde.
aslında düşündükleri kadar titiz değiller. Böyle insanların evlerinde kimyasal kirlilik olur heryerde. Kendileri de bilmez. Solunum yoluyla ve deri yoluyla dokunduğunuz heryerde kinsayallara maruz kalırsınız.
Ben alerji hastasıyım. Oradan biliyorum. Gerçek Hipoalerjik organik Temizleyiciler kullanıyorum. Gerçek dedim piyasada sahtesi çok.
gerçek olan çok pahalı Oluyor. Alması zor. Bir de işe yaramıyorlar . Yani o marketlerde falan satanların yerini tutması imkansız. Titizlik ön plana geçmiş kadınlarımızı tatmin edemez. güçlü kimyasal bileşiklerin yerini tutamıyor.
Yine de o temizlik malzemelrinden ben çok memnunum.
burda instagramda aşırı titiz evler gerçekten sağlıklı mı tartışılır. Kir sadece toz değildir. kimyasal kirlenmede kirdir.
Bu üstün başarılarınızı paylaşmanızın konu sahibinin sorununa ne gibi bir faydası/katkısı var?Diye düşünüyorum.ben kendimden sadece ornek verecem. serada calistim sabah 4 de kalktim 6 da is aldim gece en erken 20 de evde oldum haftada 68 saat calistim esim asla utusuz kiyafet giymedi, gozluk bezi arti carsaf, mutfaktaki kurulama bezlerime kadar utuledim ve zevkle dugune gider gibi hafta basi isime heyecanla gittim
arti her hafta kisada olsa sosyallestim ama hic yardimci almadim ama is arkadaslarim mutfak dolaplarima kadar gizlice kontrol edip allahaskina sen bizimle ayni anda is basi yapiyorsun nasil bukadar duzenlisin diye bana sordular, isteyen icin bu mumkun, her hafta 14 aile ferdide yemekli agirlandi!!
ben kendimden sadece ornek verecem. serada calistim sabah 4 de kalktim 6 da is aldim gece en erken 20 de evde oldum haftada 68 saat calistim esim asla utusuz kiyafet giymedi, gozluk bezi arti carsaf, mutfaktaki kurulama bezlerime kadar utuledim ve zevkle dugune gider gibi hafta basi isime heyecanla gittim
Başak burcu musunuz?Biriktirmeden yazacaktım yanlış yazmışım.
Konu sahibi eşinin gözlük bezini ütülemek yerine onunla bir kahve içmeyi, kurulama bezi ütüleyene kadar da çocuğuna masal okumayı seçiyor olabilirben kendimden sadece ornek verecem. serada calistim sabah 4 de kalktim 6 da is aldim gece en erken 20 de evde oldum haftada 68 saat calistim esim asla utusuz kiyafet giymedi, gozluk bezi arti carsaf, mutfaktaki kurulama bezlerime kadar utuledim ve zevkle dugune gider gibi hafta basi isime heyecanla gittim
yerinizde olsam youtube dan iste " evimi topluyorum /düzenliyorum " Videolari acar ayni zamanda kendim de toplar ve Düzenlerdim istek artiyor ozaman.
Tezgah da nekdar aslinda gerek olmayan seyler varsa atin , mesela ilac kutusu var ise ya Ilac dolabiniza koyun yada basucu dolabiniza .
Camasirlar icin önerim eger kiler gibi yeriniz varsa veya banyonuz büyük ise iki tane sepet kullanmak bunlardan raf yapip orada beklete bilirsiniz ütülüyceniz zaman sepeti oradan alirsiniz ortalikda durmaz.
kendinzi de aldiginiz seyleri yerine koyamya alistirin daha düzenli oluyorusnuz
Ben kaç kere abla aldıysam hep bir yerler ya eksik kaldı, ya da temizler gibi görünüp üstten gecti. Az da değil ki 200 TL ye geliyorlar ama tam yapmıyorlar. Bende artık kendim yapıyorum. Evim 3+1.Ivır zıvırım hiç yok. Küçükte bebeğim olduğu için biraz zor oluyor ama bende 2 _3 güne bölüyorum işlerimi. Eşim çocuğa bakıyor ben yapıyorum.
Bence sizde biraz dişinizi sıkıp mesela 1 hafta sırf eşya ayıklayıp evi sadeleştirin. Sonra da düzenli yardımcı alırsınız. Eşya dolu eve yardımcı alırsanız çok zor olur. Onunla birlikte sizde yorulursunuz
Konu sahibi eşinin gözlük bezini ütülemek yerine onunla bir kahve içmeyi, kurulama bezi ütüleyene kadar da çocuğuna masal okumayı seçiyor olabilir
ya iyi güzel de mesela hem bebeği olup hem çalışanlar nasıl yetiştiriyor.
ben her şeyi ölmeyecek kadar yapıyorum, çocukla ilgilenmekten vakit kalmıyor. o uyuduğunda da pilim bitmiş oluyor nerde kaldı temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?