- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi The Winchesters
-
Canım bizimki ayrıntılı temizlik yapmiyor cam silmez mesela...gömlek utuleri berbat eşim tekrar üstünden geçer.
Ama arada bebekle ilgileniyor ben bir iki saat uyuyorum o bile benim için büyük nimet. Bebeğim 5 aylık hala gece uyumayi ogrenemedi maalesef
Çocuklar uyuyunca salonu çocuk odasını toparlarim ben. Bulaşıkları halletmeye çalışırım. Sabah kirli mutfağa uyanmak inanılmaz enerjimi düşürüyor çünkü. Balkonda kurumuş çamaşır varsa katliyorum. Kirlileri Makinaya atiyorum. Sabah çalıştırıyorum. Eskiden umrumda değildi hiç bişey ama çocuktan sonra çok değiştim ben. İşler yine bana kalcak. En iyisi mümkün olduğunca zamanında yapmak. Mesela tuvalete girince hızlıca klozeti lavoboyu temizlerim. Yerde saç falan varsa tuvalet kağıdına banyo sprey sıkıp hızlıca yerin kirini alırım. Havluyu degistirdimi banyo temiz görünür.
Yeni konu zannettim. Çocuk küçükken zor oluo herşey. Eşin yardımı çok önemli aslında. Benim iki çocuk var biri bir yaşındaGüzel dileklerin için teşekkür ederim. Konu geçtiğimiz yılın konusu. Çok şükür iş yerindeki durumlar halloldu, haklılığım görüldü. :) ev işini de bir şekilde iyi kötü düzene oturttuk. Oğlum da biraz daha büyüdü, artık daha az dağılıyor ev (bazı bölgeler dağılıyor sadece). Robot süpürgeyi aldıktan sonra toplu olmak zorunda kaldık. Eskisi kadar dağınık olmuyor ev :) her gün Süpürge çalışmadan önce mecbur topluyoruz. Çamaşır işi hala sıkıntıda, onu da iki haftada bir gelen yardımcı abla temizlik yaparken daha rahat hallediyorum. Eşim de ev işlerinde daha çok sorumluluk aldığı için çok daha rahat oluyor tabii. Onun payını es geçemem asla. Etrafın dağınıklığına da daha çok alıştım zaten. Dergideki evler gibi toplu olamayacak asla, olmasına da gerek yok. Çok dağılmadıkça gözüme batmıyor zaten :)
İnan konuyu okurken sürekli tarihe baktım, ne zaman bu ücretler veriliyordu acaba diye.Yok geçen sene de yarım gün 100dü boleyn, çok çok küçük şehir ve tanıdık falansa 50 olur yoksa imkansız beş sene önce bile yarım gün 60 idi burada
Ah keşke 50 liranın para olduğu dönemlere dönebilsek ama şimdi 50 versen gelen kişi zaten 10unu yol parası yapar :))İnan konuyu okurken sürekli tarihe baktım, ne zaman bu ücretler veriliyordu acaba diye.
50 liraya temizlik yapan varsa haftada 2-3 gün ben de alayım.
Not: burası çok küçük şehir
Gelen kişiye öğlen yemeğini dışardan söylesen 50 lira ediyor nerdeyseAh keşke 50 liranın para olduğu dönemlere dönebilsek ama şimdi 50 versen gelen kişi zaten 10unu yol parası yapar :))
Hangi site,bana da yazar mısınız?Ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak icin bazı siteler var onları kullanıyorum. Istersen bilgi veririm kargoyu da karşı taraf ödüyor. Istersen bilgi verebilirim.
O saatte süpürge yapmak,komşular açısından da sorun olur.Aynen. Zaten normal uyanma saatim 5 falandir.
Hic komsum yok, o yuzden yapabiliyorum. Bir de supurgem sessiz calisiyor.O saatte süpürge yapmak,komşular açısından da sorun olur.
Her gün kurulama beziyle silince su lekesi olmuyor mu? Benim duşa kabinim de cam şeffaf cam olacak. İşe yarıyorsa, ben de öyle yaPayım.Camlarda su lekesi kaliyor bizimkinde. Kurulama beziyle silip oyle cikiyoruz,ekstra kimyasal kullanmamiza gerek kalmiyor,yaptirdigimiz dusakabinci tavsiyesiydi bu
Hic su lekesi olmuyor. Ciflemeye ,kirec sokucu kullanmaya gerek kalmiyor. Camlari kurulayip cikin ilk gunden itibaren. Sorunsuz temizlikHer gün kurulama beziyle silince su lekesi olmuyor mu? Benim duşa kabinim de cam şeffaf cam olacak. İşe yarıyorsa, ben de öyle yaPayım.
Çok teşekkür ederim. Çok kurtarıcı oldu benim için. İki duşa kabin feci gözümü Korkutuyordu gerçekten. Her gün yapayım inşallah.Hic su lekesi olmuyor. Ciflemeye ,kirec sokucu kullanmaya gerek kalmiyor. Camlari kurulayip cikin ilk gunden itibaren. Sorunsuz temizlik
Hangi siteIhtiyaç sahiplerine ulaştırmak icin bazı siteler var onları kullanıyorum. Istersen bilgi veririm kargoyu da karşı taraf ödüyor. Istersen bilgi verebilirim.
MaşaAllahHaftada üç gün kadın alsanız da siz her gün düzenli iş biriktirirseniz o evin işi yine bitmez. Ben gözüme çarpan her işi o an yaparım
Mesela öğlen eve geldim beyazları attım makineye,baktım banyo wc kirli hemen yıkadımÇamaşırımı aşmadan da balkonu yıkadım. Her gün bir iki iş yaparım. Gün aşırı evi süpürürüm. Biriktirerek yapmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?