- Konu Sahibi The Winchesters
Yok artık 4 günün toplamını 90 tlŞu temizlik işi bir bana dert oluyor sanıyordum kimin evine gitsem pırıl pırıl
Bi arkadaşım haftada 4 gün kadın alıyor tüm gün olarak 90 lira ödüyor hem de İstanbul’da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık 4 günün toplamını 90 tlŞu temizlik işi bir bana dert oluyor sanıyordum kimin evine gitsem pırıl pırıl
Bi arkadaşım haftada 4 gün kadın alıyor tüm gün olarak 90 lira ödüyor hem de İstanbul’da
Fiyatlar yaşadığınız yere göre değişiyor.
Burda tam gün 110-120 arası gibi birşey.
Bizimki yarım gün oluyor. İlaki 2 de çıkıcak diye bir kuralımız yok. İşi bittince 1 de gidebiliyor. Okula giden çocukları olduğu için en geç 2 de çıkıyor. Ama zaten bizimde sürekli temizlendiği için evimiz çok batmıyor, devamlı düzenli diyebilirim. Çocuklar büyüdü artık eskisi kadar dağıtmada olmuyor. Okuldalar zaten tüm gün.
Ofisde işi 1 saat anca sürüyor.
Temizlik malzemesi depolayip temizlik yapmamak ne bilim :)
Hayır günlük 90 ödüyor sabah 9 akşam 5 e kadar çalışıyor. bana çok az gelmişti ödediği ücretYok artık 4 günün toplamını 90 tl
Kediler tabii bir tık fazla batırıyordur evi. Onlarda çocuklardan eksik kalır yanları olmuyor. Bende eskiden baktım kedi. Çok seviliyor ama işi gerçekten çoktu. Sizin birde 4 taneymişBen de Akdeniz bölgesindeyim. Burada da hemen hemen aynı diyebilirim. Yarım güne 60 veren de var, 75 veren de misal. Bir arkadaşım tam güne 120 veriyordu, başkasını alıyor şimdi 140 veriyor gibi gibi. Bizim oğlan 28 aylık henüz, eh 3de yavru kedi var. Dördü bir olunca ev ışık hızıyla dağılıyor zaten ne yazık ki.
Yanliz degilsin bende istemiyorum ama mecburiyet iste :) hergun evi süpürür toplarim ama koltuk silmek bana zulum gibi geliyor. Busefer silmicem ama yikaticam.ikide ortu alıcam ustune sericem 1 yil temizlememek icin. Gercektn biktim alip sokaga atasim var.Temizlik yapmıyorum demedim ki. Yapmak istemiyorum dedimYaptığım anda eski haline dönüyor çünkü. Öyle gerçek anlamda bk götürmüyor yani. Fazlasıyla dağınık çünkü.
Ah kiraci oldugunuzu hesaba katmadim haklisiniz,o zaman dediginiz gibi ikea depolama uniteleri care olur size. Ben mutfakta yemek odasinin konsolunu kullaniyorum. Tum tencereler tabaklar saklama kaplari icine sigiyor. O tarz bir sey de olabilir size. Evde varsa degerlendirebilirsiniz. Fazlaliklari atma kosuluyla tabii. Guzelce paketleyin fazlaliklari ve belediye yardim konteynirlarina atin ihtiyac sahipleri kullansin. Ayni seyi kiyafetleriniz icin de yapabilirsiniz,ben senelerdir cok az sayida kiyafetle yasiyorum inanilmaz mutluyum. Cok olan tek kiyafetim ic camasiri ve coraplarimonun disinda 3 pantolonum var. 6 bluzum var,3ceketim ve 3 kazagim var. Esim de benim gibi,hatta o daha da abartmis durumda bu sadeligi,3 senede bir komple atar her seyini yenilerini alir. Esinizle koordineli olarak bir seyler yapabilirsiniz aslinda. Oturup konussaniz,islere biraz el atsa. Siz de yoruluyorsunuzdur cocukla.
Ay benim eşim dağınık oldummu laf eder banao kadar yaparım ederim haala daha arada laf sokar biyeri dağınık gordumu benimde 31 aylık kızım var. Ev 3+1 delircem yetisilmiyo evde olduğum halde
üstüne birde hamileyim şu aralar bulantı halsizlik çok bende işlerimi tam yapamıyorum.
Gerçek mi bu?Hayır günlük 90 ödüyor sabah 9 akşam 5 e kadar çalışıyor. bana çok az gelmişti ödediği ücret
Yok hergün değil tabi kiOha 180mi hergun mu geliyor
Ağzımın suyu aktı şu anHaftanın 3 günü yardımcım var yıllardır
Ne yaptığını sayacak olursam aslında yemek harici herşey diyebilirim
Mesela
Pazartesi nevresimler değişir, yıkanır.
toz alınır, bütünün evin halıları kalkar, havalandırılır ev
komple süpürüp silinir
Banyolar, wcler temizlenir
Mutfak temizlenir
Çarşamba ütü günü Ayriyetteden tekrar ev süpür silinir
Tekrar banyolar wc ler temizlenir
Mutfak temizlenir
Cuma da camlar silinir, ev süpür sil. Banyolar wc ler falan. Mutfak vs
Unutuklarımda vardır, evin bütün işi işte kısacası. Çocukların dolapları ütüleri yerleştirirken sürekli elden geçer. Katlancaklar, çekmeceler düzenir vs.
Ütümüz çok oluyor genelde. Herşey ütülendiği için.
Salı günü pazara gidilir bizde
Çarşamba birde pazardan aldiğimiz yeşillikler yıkanıp, doğranır haşlancaksa haşlanıp buzluğa konur.
9-14 arası geliyor.
Ozaman iyi :) nerdeyse ben gidip temizlik isi aricaktim :))))Yok hergün değil tabi kihaftada bazen duruma göre 15 günde bir.
Kediler tabii bir tık fazla batırıyordur evi. Onlarda çocuklardan eksik kalır yanları olmuyor. Bende eskiden baktım kedi. Çok seviliyor ama işi gerçekten çoktu. Sizin birde 4 taneymişinşallah gönlünüze göre birini bulursunuz. Herkese güvenilmiyor. Bizim yardımcımız artık nerdeyse 10 senedir bizimle. Aileden biri gibi oldu. Çocuklarda çok seviyorlar. Biyere gidilceği zaman biz gelmesek bizi x teyze bırak derler. Orda vakit geçirmeyi, onun çocuklarıyla oynamayı çok seviyorlar.
Yanliz degilsin bende istemiyorum ama mecburiyet iste :) hergun evi süpürür toplarim ama koltuk silmek bana zulum gibi geliyor. Busefer silmicem ama yikaticam.ikide ortu alıcam ustune sericem 1 yil temizlememek icin. Gercektn biktim alip sokaga atasim var.
3 gün olarak düşünüyosanız pazartesi çarş cuma alabilirsiniz . Genel temizlik artı ütü de yapabilir üç gün aldığınız için . Evin genel düzenini korur . 3 gün gayet yeter hatta her hafta bir odanın atıyorum camı koltuğu ya da dolap içi dışı sildirebilirsiniz diğer işler aksamayacak şekilde . Zamanla eve alışınca zaten sizin söylemenize gerek kalmaz ne iş yapacağını bilir ve yapar . Benim evim küçük her hafta yarım gün alıyorum neredeyse 2-3 yıldır aynı kişi anahtarı var biz evde yokken gelip yapıyor her hafta kalan vakitte ya cam siler ya dolap siler perde yıkar ütü yapar koltuk siler . Haftalık 70 lira veriyoruz sizin orda ücretler nasıl ona göre ayarlayın .
Şansliyim sanırımAğzımın suyu aktı şu anHangi şehir? Sizden kalan günlerde bize gelse? Yok mudur bir tanıdığı benzer düzeni kurabilecek? Yollardır çok daha fazlasını verip şu hizmetin çeyreğini alamadığıma yanarım.
Şanslı ne kelime. Kıskançlıktan ölmek üzereyim şu anŞansliyim sanırım![]()
Şehir gizli kalsınŞanslı ne kelime. Kıskançlıktan ölmek üzereyim şu anHangi şehirde gerçekleşiyor bu mucize söylemediniz
![]()
Özelden yazın bari.Şehir gizli kalsın![]()
Şehir gizli kalsın![]()
Önce ben talip oldumbana da yazın bari, aynı şehirdeysek çalalım yardımcınızı![]()