- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
Konularında ne kadar çok zenginlik varbenim evim benim arabam ama ben bilkent öğrenciyim daha....
İnandırıcı gelmiyorsun artık babanla birlikte yaşıyorsun ve Bilkentte okuyan büyük ihtimalle erkek arkadaşın orda gördüklerini burda bize satıyorsun. Bilkentte okumamana inanmam için birçok neden var ama en belirgini tıptan yüksek puan alıp da mühendislik kazanman. Ama daha başka nedenler de var.
Madem inanmıyorsun ne yazıyorsun diyebilirsin ama sana inanıp yazan çok insan var.
Amacın her seferinde hava atmak. Bakın ben ne zenginim babam rahat ben rahat erkek arkadaşım zeki falan filan.
Sana önerim bir an önce büyü ve gerçek hayata geri dön burda hava atmak yalan konuşmak sana fayda etmez.
bir şey demiyorum. siz hava atan insan görmemişsiniz. hava atacak olsam farklı konular açarım ayrıca aile yapısı vs hava atılacak konular değil. bana göre doğru olan başkasına göre yanlıştır bunun için karşımdakine üstünlük sağlanamaz.
zenginim falan demiyorum,ailemin durumu iyi ama ben genel olarak annemden de babamdan da para almam. çok zorlanır ay sonunu getiremezsem babam para verir annemden hiç almam. zenginlik içinde de yaşamıyorum kendi kazandığımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
sevgilimin zeki olmasının bana bir artısı yok ve bu da hava atılacak bir konu değil. siz öyle gördüyseniz bir şey diyemem.
tamam artık huzurla gelen beğeni bildirimlerini kontrol edebilirsiniz mission completed :)
ekleme:tıptan yüksek puan alıp mühendislik kazanmam değil,mühendislik yazmam... benim lysde 13.olup elektrik elektronik okuyan arkadaşım var ideali olan insanlar aldıkları puana göre değil hedeflerine yönelik okullara gidiyorlar. bilin istedim.