• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev değiştirmek

Konularında ne kadar çok zenginlik var :KK66: benim evim benim arabam ama ben bilkent öğrenciyim daha....
İnandırıcı gelmiyorsun artık babanla birlikte yaşıyorsun ve Bilkentte okuyan büyük ihtimalle erkek arkadaşın orda gördüklerini burda bize satıyorsun. Bilkentte okumamana inanmam için birçok neden var ama en belirgini tıptan yüksek puan alıp da mühendislik kazanman. Ama daha başka nedenler de var.
Madem inanmıyorsun ne yazıyorsun diyebilirsin ama sana inanıp yazan çok insan var.
Amacın her seferinde hava atmak. Bakın ben ne zenginim babam rahat ben rahat erkek arkadaşım zeki falan filan.
Sana önerim bir an önce büyü ve gerçek hayata geri dön burda hava atmak yalan konuşmak sana fayda etmez.

bir şey demiyorum. siz hava atan insan görmemişsiniz. hava atacak olsam farklı konular açarım ayrıca aile yapısı vs hava atılacak konular değil. bana göre doğru olan başkasına göre yanlıştır bunun için karşımdakine üstünlük sağlanamaz.

zenginim falan demiyorum,ailemin durumu iyi ama ben genel olarak annemden de babamdan da para almam. çok zorlanır ay sonunu getiremezsem babam para verir annemden hiç almam. zenginlik içinde de yaşamıyorum kendi kazandığımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

sevgilimin zeki olmasının bana bir artısı yok ve bu da hava atılacak bir konu değil. siz öyle gördüyseniz bir şey diyemem.

tamam artık huzurla gelen beğeni bildirimlerini kontrol edebilirsiniz mission completed :)

ekleme:tıptan yüksek puan alıp mühendislik kazanmam değil,mühendislik yazmam... benim lysde 13.olup elektrik elektronik okuyan arkadaşım var ideali olan insanlar aldıkları puana göre değil hedeflerine yönelik okullara gidiyorlar. bilin istedim.

Konularında ne kadar çok zenginlik var :KK66: benim evim benim arabam ama ben bilkent öğrenciyim daha....
İnandırıcı gelmiyorsun artık babanla birlikte yaşıyorsun ve Bilkentte okuyan büyük ihtimalle erkek arkadaşın orda gördüklerini burda bize satıyorsun. Bilkentte okumamana inanmam için birçok neden var ama en belirgini tıptan yüksek puan alıp da mühendislik kazanman. Ama daha başka nedenler de var.
Madem inanmıyorsun ne yazıyorsun diyebilirsin ama sana inanıp yazan çok insan var.
Amacın her seferinde hava atmak. Bakın ben ne zenginim babam rahat ben rahat erkek arkadaşım zeki falan filan.
Sana önerim bir an önce büyü ve gerçek hayata geri dön burda hava atmak yalan konuşmak sana fayda etmez.
Heh iste tam da bu

bir şey demiyorum. siz hava atan insan görmemişsiniz. hava atacak olsam farklı konular açarım ayrıca aile yapısı vs hava atılacak konular değil. bana göre doğru olan başkasına göre yanlıştır bunun için karşımdakine üstünlük sağlanamaz.

zenginim falan demiyorum,ailemin durumu iyi ama ben genel olarak annemden de babamdan da para almam. çok zorlanır ay sonunu getiremezsem babam para verir annemden hiç almam. zenginlik içinde de yaşamıyorum kendi kazandığımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

sevgilimin zeki olmasının bana bir artısı yok ve bu da hava atılacak bir konu değil. siz öyle gördüyseniz bir şey diyemem.

tamam artık huzurla gelen beğeni bildirimlerini kontrol edebilirsiniz mission completed :)
İlla hep İngilizce şeyler yazmak da vardı tabii :D jargon bu galiba plaza Türkçesi filan.
İnan bana istersen milyon dolarların olsun beni ilgilendirmez istersen de paran olmasın o da beni ilgilendirmez. Bilmezden gelir gibi yazıyorsun ben öyle yazmadım ben öyle değilim yok ana baba parası yemem.
O zaman babanın aldığı evde oturmaz aldığı arabaya araba benim demezsin ;) o evi de satıp parasını almaya çalışmazsın. Yaptıklarınla dediklerin uyuşsun sonra komik oluyor.
Beğeni alıyorsam da tek ben böyle düşünmüyormuşum demektir yoksa beğeni kasmak da amacım değil ;)

ekleme:tıptan yüksek puan alıp mühendislik kazanmam değil,mühendislik yazmam... benim lysde 13.olup elektrik elektronik okuyan arkadaşım var ideali olan insanlar aldıkları puana göre değil hedeflerine yönelik okullara gidiyorlar. bilin istedim.

Tam burslu mu okuyorsun Bilkent'te?

ekleme:tıptan yüksek puan alıp mühendislik kazanmam değil,mühendislik yazmam... benim lysde 13.olup elektrik elektronik okuyan arkadaşım var ideali olan insanlar aldıkları puana göre değil hedeflerine yönelik okullara gidiyorlar. bilin istedim
Sen kendin dedin senin yalancınım.
Ben lisede 50 alıyordum sonra işte sonra vahiy mi indi sana ne olduysa birden zekileşip tıptan yüksek alıp mühendislik kazanıyorsun.
Ha bunu neden diyorsun tıp yüksek ya hani ondan gene yoksa düz mühendislik okudum yazar geçersin ne dolandırıyorsun lafı öyle?

Büyük evde yaşayamıyorum ben. Yıllarca kapı çaldığında kapıyı açmak için yürü yürü bitmeyen, hatta ısrarla arka arkaya çalındığında koşmama sebep olan koridordan gına gelmişti. Odamda ölsem, kokusu diğer odalara 1 hafta sonra falan giderdi herhalde. Küçük ev iyidir candır :))Yatırım amaçlı tutacaksan tut. İlerde kendin kazanıp başka ev alırsın ayrıca istersen. Dursun ev. Değerlendiğinde satarsın. Üzerine koyar villa alırsın. Kazancına da bağlı tabi az kazanırsan diye kenarda dursun bırak. Araba da dursun. Okul bitene kadar dokunma. Yurt dışına yerleşeceksin belki ne bileyim? Erken şuan için bunları düşünme bence.

Sen kendin dedin senin yalancınım.
Ben lisede 50 alıyordum sonra işte sonra vahiy mi indi sana ne olduysa birden zekileşip tıptan yüksek alıp mühendislik kazanıyorsun.
Ha bunu neden diyorsun tıp yüksek ya hani ondan gene yoksa düz mühendislik okudum yazar geçersin ne dolandırıyorsun lafı öyle?

yazdıklarımı takip etmenize sevindim isterseniz twitter vereyim takip edersiniz orada da güzel yazarım :)

ben bunları durduk yerde yazmadım hanımefendi,yanlış hatırlamıyorsam birisini üniversiteye hazırlanan bir kızın konusuna motive amaçlı yazdım,diğerinde de sevgilisinin motivasyonunu düşürmek isteyen bir kadına küçük görmeyin o da yapabilir ben yaptıysam herkes yapar vs bir mesaj için yazdım. insanların okuduğum bölümü bilmesine,övgüler yağdırmasına ihtiyacım yok.

okula yakın siteler var meşhur,benim için site olması önemli güvenlik vs açısından tek yaşadığım için. Bugün birkaç yere baktım en küçük 3+1 var ve 2500den başlıyor. benim aylık elime geçen paranın tamamı kadar bir miktar yani evi tutarsam yemek vs yiyemem :)

site dışı düşünürsem bir nebze azalıyor. yurda çıkma fikri bile geldi aklıma,direkt kampüsün içinde olurum diye ama geri sildim kafamdan
Yok yurt hic dusunme bile
Kendi evini ne kadara kiraya vrebiliyorsun?

Ben olsam evi satmazdim, size aitse ciddi de bir miktar, kalmasini tercih ederdim. Sevgiliye yakin ev veya beraber yasamayi da tercih etmezdim. Karsi oldugumdan degil, problem yasanmasi durumunda tum duzenimin alt ust olmasini istemezdim yani. Bi de araba da cidden lazim, sevgilinizle problem yasarsaniz arabayi sattiginizla kalirsiniz yine, o birakir diye guvenmeyin derim. Ben olsam oldugum yerde kalirdim. Ama ben baya fakirim sevgili sassy, o yuzden kendi durumumu dusunup o sekilde yorum yapiyoruum :D saka bir yana en iyisini sen bilirsin yine.

yazdıklarımı takip etmenize sevindim isterseniz twitter vereyim takip edersiniz orada da güzel yazarım :)

ben bunları durduk yerde yazmadım hanımefendi,yanlış hatırlamıyorsam birisini üniversiteye hazırlanan bir kızın konusuna motive amaçlı yazdım,diğerinde de sevgilisinin motivasyonunu düşürmek isteyen bir kadına küçük görmeyin o da yapabilir ben yaptıysam herkes yapar vs bir mesaj için yazdım. insanların okuduğum bölümü bilmesine,övgüler yağdırmasına ihtiyacım yok.
Seni takip etmiyorum ki zaten en son kişilerden biri sen olurdun sanırım neyse konularını her gün görmek yetiyor zaten ki fark ettiysen önceki konularına yazmadım. İnsanları kandırıp durma artık diye yazdım. Önünü alamazsak daha çok ortalığı karıştıracağa benziyorsun.

Girişinden itibaren almadın mı bursu başarı bursu mu bu? Kapsamlı burs imkanından yararlanabiliyor musun?

bölümün sıralamasından dolayı kapsamlı burstan yararlanamıyorum. başarı bursu olarak %100e tamamladım.

Seni takip etmiyorum ki zaten en son kişilerden biri sen olurdun sanırım neyse konularını her gün görmek yetiyor zaten ki fark ettiysen önceki konularına yazmadım. İnsanları kandırıp durma artık diye yazdım. Önünü alamazsak daha çok ortalığı karıştıracağa benziyorsun.
Bana da cok gercek geliyor konu sahibi
Neden gercek olmadigini dusunuyorsunuz ki?

bölümün sıralamasından dolayı kapsamlı burstan yararlanamıyorum. başarı bursu olarak %100e tamamladım.

Yarı burslu girdiniz o zaman? Bölümün sıralaması ne alaka ki sizin sıralamanızın önemli olması lazım puan türlerinde. 10k ve üstüyse yararlanılabiliyor diye biliyorum.

Sevgili Helenra bir Odtu mezunu olarak sunu yazmak isterim. Bilkent ve Odtunun muhendisliklerinin bir kismi tipla esdeger. Yani tipa yetecek puanla bu iki universiteden birinde muhemdislik okuyan bircok insan var, ben de gruba dahildim. Omrumi teyzemlerin "tip olmadi mi senin?" diye acimasiyla gecirdigim icin yazmak istediim :D yanlis anlama, konu sahibine inanmama nedenin tek buysa diye diyorumm :) parayla ilgili kisim beni de uzdu de ben mezun olup esek gibi calisan bi muhendis olmama ragmen bu gelirin onda birine sahip degilim ona uzuldum :D evet fakirim sahiden :D

Bana da cok gercek geliyor konu sahibi
Neden gercek olmadigini dusunuyorsunuz ki?
Çok nedeni var saydım işte :)
Burada sorun zengin olması sevgilisiyle yaşaması ya da bilkentte okuması filan değil. Tek sorun bunları hep anlatması. Yani aslında ortada dert de yok sadece hava atmak.
Ama bilirsiniz hayatını olmadığı şekilde anlatanlar burada daha çok sevilir doğrucular kovulur. Üyeler de genelde ilk kişileri seviyor bu hep belli ;)

Yarı burslu girdiniz o zaman? Bölümün sıralaması ne alaka ki sizin sıralamanızın önemli olması lazım puan türlerinde. 10k ve üstüyse yararlanılabiliyor diye biliyorum.

tam burslu girip sıralama 10k ve üstüyse yararlanabiliyor. ben yarı burslu girdim sıralama 10kdan yüksek olmasına rağmen hazırlık ve birinci sınıfı öyle okudum,hatta 2nin ilk dönemini de. şimdi 2nin 2sindeyim tam burslu olarak.

Back
X