- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
- 23
- Konu Sahibi yumussweat
-
Ne güzel yaşamışsınız hayatınızı. Sevindim sizin adınıza. Ben de kafamdaki sınırları kırsam çok mutlu olacağım. Teşekkürler yorumunuz içinkatıldım biz üniversite okurken yani 98-2002 arasındaki süreçte gayet normaldi
sevgilime gider kalırdım, arkadaşıma gider kalırdım
grup halinde gitmeleri saymıyorum, 10 kişi gittiğimiz de olmuştur
arkadaş grubum bir evde kalıyordu 3 erkek, bir gün tereddüt etmedim evlerine gitmeye
sevgilimle baş başa zaten kaldım da sevgilim olmayan erkek arkadaşla da kaldım
yiyip içip sohbet ettik sabah kalktık kahvaltı ettik hiç garipsemedik bu durumu
hatta onun kız arkadaşı, benim erkek arkadaşım hiç kimsenin aklına kötü bir şey gelmedi
yine kız arkadaşlarıma gittiğimde de eve erkek misafir de gelirdi yani onlar tanırdı da ben tanımazdım, bundan rahatsızlık da duymazdım
erkeklerle pikniğe de giderdim dağ başı, imkanım olsa tatile de giderdim
bizde arkadaş vardı, kadın erkek değil arkadaş, bu nedenle de bir sıkıntı yaşamadım
bu arada bu hikayedeki erkek arkadaşım ile 20 yılı aşkın süredir birlikteyim
bir gün de "vayy sen o zaman erkeklerin evine nasıl gidiyordun" gibi bir yorumla karşılaşmadım
Ne kadar da rahat bir kadınsınızGiderim kimseninde benim için rahat kadın diye düşünmesi umrumda değil burada bile düsünen çok vardır çok da fifi
Ne kadar da rahat bir kadınsınız
Lise bitmiş arkadaşlarla eve gitmişiz kapıyı da erkek arkadaş açtı girdim eve. ama bu sırada ben minibüse bindiğimden beri biri peşimde hissediyorum. Aradan zaman geçti adım çıktı mahallede. TLF yayıldı herkesekiskanma hanfendü sizde rahata olabilirsiniz
Ay ne iğrençLise bitmiş arkadaşlarla eve gitmişiz kapıyı da erkek arkadaş açtı girdim eve. ama bu sırada ben minibüse bindiğimden beri biri peşimde hissediyorum. Aradan zaman geçti adım çıktı mahallede. TLF yayıldı herkeseanneme söyledim takma ben seni biliyorum ben izin verdim sana dedi. O yıl çok büyük çöküntü yaşamıştım. Kaldı ki erke arkadaşıma da gidebilirim. Zihniyete bakar mısınız. Herkese şapır şupur bize yarabbi şükür tavrı
Üniversite ortamında özellikle büyük şehirlerde bu son derece normal. 80 kuşağı ve sonrasında böyle bir üniversite okuyup da hiç erkek arkadaşım olmadı, yalnız kalmadım diyene pek inanmıyorum ben.katıldım biz üniversite okurken yani 98-2002 arasındaki süreçte gayet normaldi
sevgilime gider kalırdım, arkadaşıma gider kalırdım
grup halinde gitmeleri saymıyorum, 10 kişi gittiğimiz de olmuştur
arkadaş grubum bir evde kalıyordu 3 erkek, bir gün tereddüt etmedim evlerine gitmeye
sevgilimle baş başa zaten kaldım da sevgilim olmayan erkek arkadaşla da kaldım
yiyip içip sohbet ettik sabah kalktık kahvaltı ettik hiç garipsemedik bu durumu
hatta onun kız arkadaşı, benim erkek arkadaşım hiç kimsenin aklına kötü bir şey gelmedi
yine kız arkadaşlarıma gittiğimde de eve erkek misafir de gelirdi yani onlar tanırdı da ben tanımazdım, bundan rahatsızlık da duymazdım
erkeklerle pikniğe de giderdim dağ başı, imkanım olsa tatile de giderdim
bizde arkadaş vardı, kadın erkek değil arkadaş, bu nedenle de bir sıkıntı yaşamadım
bu arada bu hikayedeki erkek arkadaşım ile 20 yılı aşkın süredir birlikteyim
bir gün de "vayy sen o zaman erkeklerin evine nasıl gidiyordun" gibi bir yorumla karşılaşmadım
Aynen öyle bibi. Bizde eskiden mahalle baskısı çok fazlaydı. Yolda birine selam versen adamla sevişti diyorlardıAy ne iğrenç
Zaten konu sahibinin böyle bir konu acmasıda ilginç senin benim annem gibi biz bizi bilsek boyle konulara ihtiyacımiz yok kimseye hesap verme zorunluluğumuz yok kikime ne yahu
Hoşlandığı kadını bütün ofise yaymış he tam adammışbu arada ben böyle şeylerin anormal olduğunu düşünmüyorum. gitmek de gitmemek de normal. zaten normal dediğimiz şey de kişiye göre değişir. erkek kişisi ister arkadaş ister sevgili olsun garip kafalara girmeyecekse başınız ağrımaz. iş yerinde samimi bir kız arkadaşım vardı. bir gece ama saat 2 falan alkollü biçimde resmen gidecek yeri yok (aile ile tartışmış, arkadaşında kalacakmış sonra arkadaşının sevgilisi gelince o evden de çıkmış falan o gecelik gidecek yeri yoktu vs) bizim iş yerinden bir erkek arkadaşın evine gidiyor. sabah kadar sohbet muhabbet sonra uyuyorlar aralarında bişey geçmiyor. bu arada hem kızla hem de oğlanla muhabbetim, samimiyetim var. aynı iş yerindeyiz üçümüz. kız arkadaş bana bu durumdan hiç bahsetmedi, erkek hemen ertesi gün bana anlattı. gece x bana geldi alkollüydü bende kaldı vs diye. meğer kızdan hoşlanıyormuş. demez mi o da benden hoşlanıyor hoşlanmasa evime neden gelsin. aradan 1 hafta geçti bu olayı tüm ofis öğrendi. herif yaymış. sonra karıştı tabii ortalık.
Aynen böyle olaylar da oluyor şimdi milletin ağzını da büzemiyorsun kibu arada ben böyle şeylerin anormal olduğunu düşünmüyorum. gitmek de gitmemek de normal. zaten normal dediğimiz şey de kişiye göre değişir. erkek kişisi ister arkadaş ister sevgili olsun garip kafalara girmeyecekse başınız ağrımaz. iş yerinde samimi bir kız arkadaşım vardı. bir gece ama saat 2 falan alkollü biçimde resmen gidecek yeri yok (aile ile tartışmış, arkadaşında kalacakmış sonra arkadaşının sevgilisi gelince o evden de çıkmış falan o gecelik gidecek yeri yoktu vs) bizim iş yerinden bir erkek arkadaşın evine gidiyor. sabah kadar sohbet muhabbet sonra uyuyorlar aralarında bişey geçmiyor. bu arada hem kızla hem de oğlanla muhabbetim, samimiyetim var. aynı iş yerindeyiz üçümüz. kız arkadaş bana bu durumdan hiç bahsetmedi, erkek hemen ertesi gün bana anlattı. gece x bana geldi alkollüydü bende kaldı vs diye. meğer kızdan hoşlanıyormuş. demez mi o da benden hoşlanıyor hoşlanmasa evime neden gelsin. aradan 1 hafta geçti bu olayı tüm ofis öğrendi. herif yaymış. sonra karıştı tabii ortalık.
Sevişmeye mi ?Ben bunun güvene dayalı olduğunu düşünüyorum. Güven hissettiğim her yere gittim,gidiyorum, gideceğim, gitmeliyim, hobaaaaa kalkın gidek
Herkese göre değişiyor. Sanırım insanın kendi kararı. Çok da anormal düşünmüyormuşum en azından onu anladımKanka arkadaş umrumda olmaz hiçbir erkeğin evine gitmem görüşeceksem sahilde parkta kafede restorantta filan görüşürüm. Bence normal olan bu
Oooo oturmaya mı geldik lilililililiBen bunun güvene dayalı olduğunu düşünüyorum. Güven hissettiğim her yere gittim,gidiyorum, gideceğim, gitmeliyim, hobaaaaa kalkın gidek
Daha atraksiyonluSevişmeye mi ?
Yok ben çantama fantazik kostümümü ( delikli melikli) ve kelepçeleri aldım.Oooo oturmaya mı geldik lililililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?