• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev ayakkabısı

Ben konuyla ilgili tek bir mesajda bile topuklu giyilmesi gerektiğini söylemedim ama siz diyalog oluşturmuşsunuz sanırım kafanız birazcık karışmış 🥰

Ev babeti de giymiyor olabilir insanlar bu çok uç birşey degil ki uç bir örnekle tamamlayip ev ayakkabisi giymeyenler Abiieee diye konuşsun filan. 😬
Neyse teyze kafasiyla dusunemiyorum heralde ben.

Ev babeti de giymiyor olabilir insanlar bu çok uç birşey degil ki uç bir örnekle tamamlayip ev ayakkabisi giymeyenler Abiieee diye konuşsun filan. 😬
Neyse teyze kafasiyla dusunemiyorum heralde ben.

Yani benim demek istedigim buydu işte. Evde sürekli böyle gezmiyoruz ama özel bir günde ayakkabı giymek görgüdür biz böyle öğrendik. Bunda dalga gecilecek bi şey yok. İnsanların kültürüyle dalga geçmektir bu. Size görgüsüzlük olarak gelen bi şeyi “dalga geçerek” savunsalar anlarsınız dediğimi ama sizi tanımadıgım için ayak toplama üzerinden örnek verdim misafirlikte ayak toplamanın görgüsüzlük olmadıgı kesim azdır mutemelen diye siz neden abiie kısmına takıldınız konuyla en alakasız kısım orası bilsem yazmazdım onu 😂 “ teyze” diyerek dalga geçmeye çalısmak biraz basit kalıyor evet eski nesil bizden çok daha görgülü ama etraflıca konussak muhtemelen siz benden daha “teyze” kafasında bi insansınız ☺

Evet evde ayakkabı giyilir zarif stilettolar alabilirsiniz normalde evin içinde ayakkabı ile gezmiyoruz tabiki ama gittigim yere de götürürüm sokaktaki ayakkabıyla eve girmeyeceğime göre ayakkabımı hemen giyer girerim gelen olunca da yanında ayakkabısız o halde durmam sade babet de olabilir ama ayakkabısız durmayiz bizde

Yani benim demek istedigim buydu işte. Evde sürekli böyle gezmiyoruz ama özel bir günde ayakkabı giymek görgüdür biz böyle öğrendik. Bunda dalga gecilecek bi şey yok. İnsanların kültürüyle dalga geçmektir bu. Size görgüsüzlük olarak gelen bi şeyi “dalga geçerek” savunsalar anlarsınız dediğimi ama sizi tanımadıgım için ayak toplama üzerinden örnek verdim misafirlikte ayak toplamanın görgüsüzlük olmadıgı kesim azdır mutemelen diye siz neden abiie kısmına takıldınız konuyla en alakasız kısım orası bilsem yazmazdım onu 😂 “ teyze” diyerek dalga geçmeye çalısmak biraz basit kalıyor evet eski nesil bizden çok daha görgülü ama etraflıca konussak muhtemelen siz benden daha “teyze” kafasında bi insansınız ☺

Evde ne özel daveti Allah askina özel özel diyip duruduğunuz şeyde ev içinde kız isteme, perde önünde fotoğraf çekilmeli nişan, mevlid, kısır günü filan oluyor genelde. Evde sosteye davet veriyorsunuz sanki hep bir "özel davet"
Sadece abieee kelimesine takilmadim tamamina takildim ama agzini yaya yaya taklit yapmaya calisan itici insan profilini direk gozumde canlandirdiniz o yuzden oraya takildim. 👍

Evde ne özel daveti Allah askina özel özel diyip duruduğunuz şeyde ev içinde kız isteme, perde önünde fotoğraf çekilmeli nişan, mevlid, kısır günü filan oluyor genelde. Evde sosteye davet veriyorsunuz sanki hep bir "özel davet"
Sadece abieee kelimesine takilmadim tamamina takildim ama agzini yaya yaya taklit yapmaya calisan itici insan profilini direk gozumde canlandirdiniz o yuzden oraya takildim. 👍

Sosyeteyi davet etmemize gerek yok sevdiklerimizle yaşadığımız anları ve çevremizdekilerle geçirdiğimiz önemli günleri önemsiyor ve saygı duyuyoruz. Özenli olmak hayattan keyif almak kötü bir şey değil bence.

Yanında ayakkabı taşıyan tek bir insan tanıyorum, o da gerçekten tam bir pembik gelin. O yüzden bu olay bende pembik gelinlik bir davranış olarak kodlanmış ve bu kadar çok insanın yanında ayakkabı taşımasına şaşırdım şu an.

Bizde böyle bir alışkanlık yok. Ev sahibi ne verirse o giyilir, giymek istemeyen çorabıyla takılır.
Özel bir günse, tanışma, nişan vb onda da halılar kalkar herkes normal ayakkabısıyla girer eve. Akrabalarım da arkadaşlarım da hep böyle yaptılar şimdiye kadar.
Eve dışarı ayakkabısıyla giren biz, asıl bihter ziyagil bizmişiz meğer :KK53:

Back
X